Artık çözüm bulamıyorum!!

Peki ya degilse , peki bu adam Allah korusun yarin bu kadinla yasamaya baslayip ailesini terketse (ki hic sanmam ) ve bu kizcagiz olayi anlatsa , uzgun sekilde. Hepimizin cok uzulecegini biliyorum . Komsu kizinin kocasindan hoslandigindan suphe eden konu sahibine uzuldugumuz gibi. (Eski konulardan suan aktif olan degil)
Bende kadini yaftalamiyorum Allah bilir . Belki annesinin kizina soylemedigi bazi davranislar olmustir bilemeyiz ki. Yani kadin ruh hastasi degilse ( ki olsaydi konu sahibi bundan dert yanabilirdi. ) kadin ilk kez kiskanmia ve neden acaba sorush aklima geliyor. Belki kizina soylemedigi biaey bile olabilir. Ama genel anlamda gorusunuze katiliyorum. Keske turkiyemiz bizim istedigimiz gibi guzel olsaydi

Annenizi ne ile tehdit etti? Tüfeği ne yapacakmış?

Peki ya düşündüğünüz gibi değilse? Yani bunların hepsi ihtimaller dahilinde,ihtimaller üzerine konuşuyoruz. Ben yine de konu sahibinin bu yazısını mantıklı bulmuyorum. :) keşke istediğimizi giyip istediğimiz gibi özgürce dolaşabilsek.

Valla konu sahibinin son mesajina bakilirsa babasi galiba biraz once evi terketmis tufegini istemis. Calisan bir kadin icin fazla tepki.
Yine de sizin dusunceniz saygi duyuyorum :)

Eğer olayda tehdit varsa,hayati birşey varsa ben egm'ye falan internetten şikayette bulunacağım haberiniz olsun,doğru mu bu tüfek mevzusu?

Valla konu sahibinin son mesajina bakilirsa babasi galiba biraz once evi terketmis tufegini istemis. Calisan bir kadin icin fazla tepki.
Yine de sizin dusunceniz saygi duyuyorum :)
Bu kadarını bilemeyeceğim,belki de annesinin baskısından bunaldı sıkıldı,ay iyi niyetim yerlere batsın. Bilemiyorum ya şikayet falan mı etsem,hayati bir mevzu var mıdır ki.

skadar
Sen sınavına çalış ablacım aile başımızın tacı ama aile de bir yere kadar onların dertlerini üstüne alma kendi geleceğine odaklan onlar büyükler hallederler.
Bir de yanlış anlama ama bu insanlar seni neden düşünmüyorlar hayatında gireceğin bu kadar önemli bir sınav varken dertlerini sana yansıtmayabilirlerdi senden saklayabilirlerdi en azından.sen ortada öyle gezinen gibi bir şey olmuşsun,kimse seni düşünmemiş.işte bu yüzden sen de daha bir güçlü olmalısın,diğer yaşıtlarına göre.

Bu kadarını bilemeyeceğim,belki de annesinin baskısından bunaldı sıkıldı,ay iyi niyetim yerlere batsın. Bilemiyorum ya şikayet falan mı etsem,hayati bir mevzu var mıdır ki.
.Yok canim siz nereye sikayet edeceksiniz. Durum daha kotu olabilirm Konu sahibinin yakinlari vardir. Onlara haber versin yardim istesin. Tufegi falan da vermesin babasina kapiyi da acmasin bence

Size gelince de ,
Evet cok iyi niyetlisiniz. Ne guzel tertemiz kalplisiniz iste. Demek henuz benim gordugum duydugum igrendigim kadar bisiler duymamissiniz

Haklısınız bir bakıma.
Sizde çok temiz kalplisiniz. Keşke bu ülkede böyle iyi niyetli yürekli insanlar yaşasa ama malesef.

Tufegi verme tabiki kapiyi da acma. En yakinlarina haber vermelisin bence.

Burda polyanna gibi konusanlar var da yaşamadıkları için.Yıllar önce süpermarketimiz vardı.Orada çalışan bir kadın vardı.Amcamla o kadın meğersem ilişki yaşıyormuş.Kadını görseniz saf sanarsınız boyumdan uzun cocukları var.Babam anladı uyarmıştı ama yine de bir şekilde devam edildi.
Kadın hissettiyse vardır bir şeyler.

Canim benim blof yapiyor demek ki. Baban normal degil. Bence kizma. Birak ya. Ilgilenme bu kadar. Baba ben yoruldum bana bisey demeyin ikinizle de konusmuyorum de kes at.tabi durulursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…