- 12 Ekim 2018
- 77
- 71
- 3
- 39
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Belki gerçekten işe ihtiyacı olabilir.
Eğer gerçekten sevgililerse aralarında bir ilişki olsaydı kadını işten çıkarır,dışarıdan buluştuklarında babası para verirdi illaki. Kadın parasını yerdi yani bir şekilde adamın. Bu da bir mantık,bu da bir bakış açısı.
Niye surekli bir Konu actigim zaman hemen eski konular a bakiliyor isiniz mi Yok anlamiyorum. Ne alaka Benim durumumla annemin ki Ne alaka, yargilamayi neden Bu kadar seviyirsunuz anlamiyorum. Neden konular I Baska yere cekiyorsunuz anlamiyorum. Hayir caninin sikiliyorda Bana mi sariyonuz. Allahtan bir fikir istedim sizden cok sagolun cok yardimci oldunuz Ne annemin vicdansizligi kaldi Ne Benim eski konulaimdan zihniyetsizligim. Hic birsey demiyorum. Yazik. (konuyla alkali olmayan ve sadece tartisma cikarmak icin yazan kisilere yaziyyorum. Isteyen ustune alabilir Bu arada merAk ederseniz diye soyluyorum annemle babam konustu kavga cikti babam Evi terk etti. Simdi annemi tehtit ediyor Az once Beni arayip esyalarimi ve battaniyeyi he bide tufegimi kapi in onune koy dedi Evet Kizlar cok haklisiniz Benim babam cok merhametli oldugu icin karisini karsisina alip tehtit ediyor
Peki ya düşündüğünüz gibi değilse? Yani bunların hepsi ihtimaller dahilinde,ihtimaller üzerine konuşuyoruz. Ben yine de konu sahibinin bu yazısını mantıklı bulmuyorum. :) keşke istediğimizi giyip istediğimiz gibi özgürce dolaşabilsek.Peki ya degilse , peki bu adam Allah korusun yarin bu kadinla yasamaya baslayip ailesini terketse (ki hic sanmam ) ve bu kizcagiz olayi anlatsa , uzgun sekilde. Hepimizin cok uzulecegini biliyorum . Komsu kizinin kocasindan hoslandigindan suphe eden konu sahibine uzuldugumuz gibi. (Eski konulardan suan aktif olan degil)
Bende kadini yaftalamiyorum Allah bilir . Belki annesinin kizina soylemedigi bazi davranislar olmustir bilemeyiz ki. Yani kadin ruh hastasi degilse ( ki olsaydi konu sahibi bundan dert yanabilirdi. ) kadin ilk kez kiskanmia ve neden acaba sorush aklima geliyor. Belki kizina soylemedigi biaey bile olabilir. Ama genel anlamda gorusunuze katiliyorum. Keske turkiyemiz bizim istedigimiz gibi guzel olsaydi
Valla konu sahibinin son mesajina bakilirsa babasi galiba biraz once evi terketmis tufegini istemis. Calisan bir kadin icin fazla tepki.Peki ya düşündüğünüz gibi değilse? Yani bunların hepsi ihtimaller dahilinde,ihtimaller üzerine konuşuyoruz. Ben yine de konu sahibinin bu yazısını mantıklı bulmuyorum. :) keşke istediğimizi giyip istediğimiz gibi özgürce dolaşabilsek.
Eğer olayda tehdit varsa,hayati birşey varsa ben egm'ye falan internetten şikayette bulunacağım haberiniz olsun,doğru mu bu tüfek mevzusu?Niye surekli bir Konu actigim zaman hemen eski konular a bakiliyor isiniz mi Yok anlamiyorum. Ne alaka Benim durumumla annemin ki Ne alaka, yargilamayi neden Bu kadar seviyirsunuz anlamiyorum. Neden konular I Baska yere cekiyorsunuz anlamiyorum. Hayir caninin sikiliyorda Bana mi sariyonuz. Allahtan bir fikir istedim sizden cok sagolun cok yardimci oldunuz Ne annemin vicdansizligi kaldi Ne Benim eski konulaimdan zihniyetsizligim. Hic birsey demiyorum. Yazik. (konuyla alkali olmayan ve sadece tartisma cikarmak icin yazan kisilere yaziyyorum. Isteyen ustune alabilir Bu arada merAk ederseniz diye soyluyorum annemle babam konustu kavga cikti babam Evi terk etti. Simdi annemi tehtit ediyor Az once Beni arayip esyalarimi ve battaniyeyi he bide tufegimi kapi in onune koy dedi Evet Kizlar cok haklisiniz Benim babam cok merhametli oldugu icin karisini karsisina alip tehtit ediyor
Bu kadarını bilemeyeceğim,belki de annesinin baskısından bunaldı sıkıldı,ay iyi niyetim yerlere batsın. Bilemiyorum ya şikayet falan mı etsem,hayati bir mevzu var mıdır ki.Valla konu sahibinin son mesajina bakilirsa babasi galiba biraz once evi terketmis tufegini istemis. Calisan bir kadin icin fazla tepki.
Yine de sizin dusunceniz saygi duyuyorum :)
skadarKizlar telden yaziyorum. Yazdim hatam olursa Kusura bakmayin. Babamin pide dukkani var, kardesim askere gittikten sonra Onun yerine Bi kadin Aldi. Annem normalde birsey demez (eleman konusunda) bir gun firina gitti. Kadin cok dar giyinen, hareketlerine dikkat etmeyen biriymis. Birde sanayi gibi bir Ortamda calisiyor. (Firin sanayide) Annem Bu kadini istemedi, babama soyledi babamda Tamam cikaricam dedi . 2 ay oyaladi annemi, annemin psikolojisi bozuldu. Psikologa gitti Babamin umrunda olmadi. Buyuk kavga cikti. Babamda Tamam dedi cikardi. Ama gitmis Bu kadini amcamin firinina sokmus.Bu arada Kadin bosanma asamasinda, 2 Cocugu var.
Annem, Tabi amcamin dukkanina soktugunu ogrenince yine bagirdi cagirdi. Arada kaldim. Napicagimi Bilmiyorum. Babamla konustum Bana Kizim cok zor durumda kadinin ekmegiyle Nasil oynarim diyor. Annem ise Baska yer yokmu diyor. Ya napicam Ben bir Akio verin Vallahi cok bunaldim. Universite sinavina bile calisamiyirun artik. Birak calismayi dun gece hic uyuyamadim. Kimse Ne desem sasirdim. Napmaliyim ya
.Yok canim siz nereye sikayet edeceksiniz. Durum daha kotu olabilirm Konu sahibinin yakinlari vardir. Onlara haber versin yardim istesin. Tufegi falan da vermesin babasina kapiyi da acmasin benceBu kadarını bilemeyeceğim,belki de annesinin baskısından bunaldı sıkıldı,ay iyi niyetim yerlere batsın. Bilemiyorum ya şikayet falan mı etsem,hayati bir mevzu var mıdır ki.
Haklısınız bir bakıma..Yok canim siz nereye sikayet edeceksiniz. Durum daha kotu olabilirm Konu sahibinin yakinlari vardir. Onlara haber versin yardim istesin. Tufegi falan da vermesin babasina kapiyi da acmasin bence
Size gelince de ,
Evet cok iyi niyetlisiniz. Ne guzel tertemiz kalplisiniz iste. Demek henuz benim gordugum duydugum igrendigim kadar bisiler duymamissiniz
Şimdi bende sarışınım sapsarı saç ne alaka siz her kapalıyı çokmu iyi sanıyorsunızBenim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
Haklısınız bir bakıma.
Sizde çok temiz kalplisiniz. Keşke bu ülkede böyle iyi niyetli yürekli insanlar yaşasa ama malesef.
Niye surekli bir Konu actigim zaman hemen eski konular a bakiliyor isiniz mi Yok anlamiyorum. Ne alaka Benim durumumla annemin ki Ne alaka, yargilamayi neden Bu kadar seviyirsunuz anlamiyorum. Neden konular I Baska yere cekiyorsunuz anlamiyorum. Hayir caninin sikiliyorda Bana mi sariyonuz. Allahtan bir fikir istedim sizden cok sagolun cok yardimci oldunuz Ne annemin vicdansizligi kaldi Ne Benim eski konulaimdan zihniyetsizligim. Hic birsey demiyorum. Yazik. (konuyla alkali olmayan ve sadece tartisma cikarmak icin yazan kisilere yaziyyorum. Isteyen ustune alabilir Bu arada merAk ederseniz diye soyluyorum annemle babam konustu kavga cikti babam Evi terk etti. Simdi annemi tehtit ediyor Az once Beni arayip esyalarimi ve battaniyeyi he bide tufegimi kapi in onune koy dedi Evet Kizlar cok haklisiniz Benim babam cok merhametli oldugu icin karisini karsisina alip tehtit ediyor
Versen nolur ki. Neye yarar Bu zamana kadar verdikde nolduTufegi verme tabiki kapiyi da acma. En yakinlarina haber vermelisin bence.
O zaman kapiyi acma. Tufegi verme. Cok isler kizisirsa polisi aramaktan cekinme bence.Versen nolur ki. Neye yarar Bu zamana kadar verdikde noldu
Simdi de kapiya istediklerini koydugum icin kiziyor ya of napicam benO zaman kapiyi acma. Tufegi verme. Cok isler kizisirsa polisi aramaktan cekinme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?