Son on yılıma baktigim zaman herşey çok zordu evliliğim vs. Ama son iki yıldır iyice zorlanmaya başladım inanın ne giyinmekten, ne gezmekten ,sosyallesmekten hiç ama hiç birseyden zevk almıyorum yasamak iyiden iyiye ağır gelmeye başladı hep bir feraha çıkarım diye bekledim ama iyice arap saçına döndü. Eşimle tekrardan birleştim çocuğum olmuyordu tüp bebeğe başladım aralık ayından beri uğraşıyorum durum çok parlak görünmüyor önümde zor ve uzun bir yol var sonu belirsiz yılın başından beri aldığım narkozlar girdigim operasyonlar beni yordu.Babam 2.yıldır hasta koah ve eşlik eden hastalıkları var günden güne kötüleşiyor zayıflıyor kalbinde de sorun var her an bisey olacak korkusu ve hastalıklarına duyduğum üzüntü beni mahvetti. Bu hayatla başa çıkma gücümü kaybettim sürekli modum düşük herşeyi mecburen yapıyorum herkesin hayatına imreniyorum 35 yasındayım hayatım gitgide kötüye gidiyor elimde bisey yok.tedavim devam ediyor babamın durumundan dolayı adapte olamıyorum benim işlemlerim yapılırken bile her an babama bisey olacak korkusu var hamile kalmam zor herşey çok üzücü benim için siz kötü durumlarla nasıl başa çıkıyorsunuz ben ne yapmalıyım çok yorgun ve üzgünüm yaşamaktan zevk almıyorum ve bunu etrafıma yansıtıyorum bana yardım edin