- 1 Mart 2017
- 33
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Yaseminank
-
Kendi evimdeym iste kacali da 1.5 sene oldu ama babamla abim hala yepkili banaÖncelikle kendi evinde misin kaynana mı? Neden kaçtın? Kaçalı ne kadar oldu? Ayrıca baba evinde eziyet çekmek el evinde eziyetten iyidir.
Ne mutlu sanaa git sevin aldigim alacagim akil bana uzaktan yargilamak kolay biri bana da sorsa 21 yasinda kacar misin diye asla derdim bende en az 25 imde evlenirim diyordum ama yasaninca hersey planladigin gibi olmuyo o yuzden bu dikirlerini kendine sakla.29 yaşında üniversite mezunuyum. Nişanlımı 10 senedir tanıyorum. Universiteden sınıf arkadaşım. Ailem arkamda. Meslek sahibiyim. Ve kendime sık sık emin misin evlenmek için diye soruyorum. Evlenmek için doğru zaman mı doğru insan mı.. ya yanlışsa diye endişe ediyorum.. kılı kırk kere degil kırk bin kere yarıyorum. Vallahi cesaret edip çocuk yaşta kaçtığın için tebrik ediyorum. . Ben hayatta yapamazdım. Kınamayayım söylemeyeyim diyorum ama.. üzerine bi de aşılama yaptık diyo.. bari yazma.. burdaki insanlar sana akıl verse ne vermese ne... sana dünyanın bütün akıllarını toplayıp getirsek ne olacak..
Doğal olarak tabi. Senin de beslediğin büyüttüğün yavrun sözünü dinlemeden beş para etmez bir adama kaçsa sen de tepkili olursun bence. Dediğim gibi adım at ve onlarla bu durumu paylaş.Kendi evimdeym iste kacali da 1.5 sene oldu ama babamla abim hala yepkili bana
Surekli bi cocugumuz olsa hersey daha iyi olcak diye ikna etti beni cocuk lafini duyunca gozleri doluyo asiri duskun belki biseyler duzelir diye ve artk bende istemistm ama bugun gordum ki ayniValla onca sey yasayip uzerine asilama yaptik demen olmadi. Hata yapmaya devam ediyorsun, neden?
10 aylik evliyim
kacali da 1.5 sene oldu
Surekli bi cocugumuz olsa hersey daha iyi olcak diye ikna etti beni cocuk lafini duyunca gozleri doluyo asiri duskun belki biseyler duzelir diye ve artk bende istemistm ama bugun gordum ki ayni
Evet evet düzelir hemen çocuk yap gec bile kalmissinSurekli bi cocugumuz olsa hersey daha iyi olcak diye ikna etti beni cocuk lafini duyunca gozleri doluyo asiri duskun belki biseyler duzelir diye ve artk bende istemistm ama bugun gordum ki ayni
Yaşamış bir örnek bu bayan sana. Hala kalkıp çocuk yaparsan hatani ikilersin ve dönüşü olmaz. Bu kötülüğü kendine yapma. Düzelmesini beklemek istiyorsan onun haberi olmadan korun öyle bekle , baktiki olmuyor ayrıl , gençliğine yazık olmasın . Herşey yerine geliyor ama giden yıllar gelmiyor..aşılamamı yaptırdın
ahh be kuzum dua et tutmasın, oofff offfff
sana bunları yaşatan adama 5 gün önce nasıl aşılama yaptırrsın.
düzelmiyolar kuzum, düzelmiyolar annem, düzelmiyolar yavrum
ben 12 yıl düzeltmeye çalıştım, balık baştan kokmuştu anlamadım, evim yuvam zart zurt dedim
al noldu, gençliğim, en güzel yıllarım heba oldu gitti.
çocukla hiçbir şey düzelmez.Iki gun geciyor aradan sorunu unutunca bu sefer ben seni seviyorum ayrilmam sinirlenince ne dedigimi naptigmi bilmiyorm diyor ama is isten geciyo asiri kiriliyorum
Doğru söylemiş bak adam oğlundan emin çünkü .. daha çok az bir süredir evlisin bunlar zaman la geçer sende dersin ki nasıl geçti o günler die.. belki psikolojik sorunları vardır eşinin anlayışa karşılama lisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?