Artik dayanamiyorum ama bosanamiyorum da

29 yaşında üniversite mezunuyum. Nişanlımı 10 senedir tanıyorum. Universiteden sınıf arkadaşım. Ailem arkamda. Meslek sahibiyim. Ve kendime sık sık emin misin evlenmek için diye soruyorum. Evlenmek için doğru zaman mı doğru insan mı.. ya yanlışsa diye endişe ediyorum.. kılı kırk kere degil kırk bin kere yarıyorum. Vallahi cesaret edip çocuk yaşta kaçtığın için tebrik ediyorum. . Ben hayatta yapamazdım. Kınamayayım söylemeyeyim diyorum ama.. üzerine bi de aşılama yaptık diyo.. bari yazma.. burdaki insanlar sana akıl verse ne vermese ne... sana dünyanın bütün akıllarını toplayıp getirsek ne olacak..

29 yaşında üniversite mezunuyum. Nişanlımı 10 senedir tanıyorum. Universiteden sınıf arkadaşım. Ailem arkamda. Meslek sahibiyim. Ve kendime sık sık emin misin evlenmek için diye soruyorum. Evlenmek için doğru zaman mı doğru insan mı.. ya yanlışsa diye endişe ediyorum.. kılı kırk kere degil kırk bin kere yarıyorum. Vallahi cesaret edip çocuk yaşta kaçtığın için tebrik ediyorum. . Ben hayatta yapamazdım. Kınamayayım söylemeyeyim diyorum ama.. üzerine bi de aşılama yaptık diyo.. bari yazma.. burdaki insanlar sana akıl verse ne vermese ne... sana dünyanın bütün akıllarını toplayıp getirsek ne olacak..

Ne mutlu sanaa git sevin aldigim alacagim akil bana uzaktan yargilamak kolay biri bana da sorsa 21 yasinda kacar misin diye asla derdim bende en az 25 imde evlenirim diyordum ama yasaninca hersey planladigin gibi olmuyo o yuzden bu dikirlerini kendine sakla.

Kendi evimdeym iste kacali da 1.5 sene oldu ama babamla abim hala yepkili bana
Doğal olarak tabi. Senin de beslediğin büyüttüğün yavrun sözünü dinlemeden beş para etmez bir adama kaçsa sen de tepkili olursun bence. Dediğim gibi adım at ve onlarla bu durumu paylaş.

Valla onca sey yasayip uzerine asilama yaptik demen olmadi. Hata yapmaya devam ediyorsun, neden?
Surekli bi cocugumuz olsa hersey daha iyi olcak diye ikna etti beni cocuk lafini duyunca gozleri doluyo asiri duskun belki biseyler duzelir diye ve artk bende istemistm ama bugun gordum ki ayni

Surekli bi cocugumuz olsa hersey daha iyi olcak diye ikna etti beni cocuk lafini duyunca gozleri doluyo asiri duskun belki biseyler duzelir diye ve artk bende istemistm ama bugun gordum ki ayni

Kacmak icin de ikna etmistir degil mi. Demek ki bu adamin sozune guvenilmiyor. Madem bir hata yaptin bundan sonra adimlarini daha dikkatli atman gerekmez mi? Esine "hele bir iki sene kavga etmeden yasayabilelim sonra yapariz" deseydin daha iyi degil miydi? Belki kendini de duzeltmek icin sebebi olurdu.

Afedersiniz ama daha yaşınızın farkında mısınız?
Bu hayata mecbur değilsiniz. Ayrıca aileniz sizi öldürecek değil. Siz onlarin çocuğusunuz zamanla zamanla kabul edecekler, ilk başta zorlansalar bile.

O kadar kolay degil ya ailem sahip cikmiyo demek ne istiyo ki ailen tamam yapmissin bi hata ama o zalimin elinde basina bisey gelse daha mi iyi

Bence ailenle net bi sekilde konus

ailene geri dönmeyi aklından sil . eşinle yaşadıklarının iki katını yaşayacaksın , psikolojik baskı psikolojik şiddet hepsini yaşarsın . sürekli kendin ettin kendin buldun tarzı yaklaşımlar seni yer bitirir. bende kaçarak evlendim , biliyorum şuan neler hissettiğini , eşimle kavga ettiğimde sanki dünyada hiçkimse yokmuşta sadece ben varmışım hissederdim. ailemle barıştım babam dışında , ama şuan allah korusun boşansam yada farklı bişey olsa elbetteki arkamda ne kadar duracaklar soru işareti , ben senin yerinde olsam şartlarımı iyileştirmeden ayrılmam , çalışmana izin vermiyormuş bellki seni sindirmeye çalışıyor biliyorki çalışırsan ondanda kaçıp gidebilirsin. ah canım benim şuan içim öyle acıdıki neler hissettiğini hissettim. bazen derler ya yağmurdan kaçarken doluya tutuluyoruz işte , çalışma konusunda iyilikle üstüne git diret , aşkım sanada yardımcı olurum evin giderleri için falan diye belki ikna olur. SAKIN AMA SAKIN ÇOCUK YAPMA , bak kaçarak evlendin hadi olan oldu eşin istediğin gibi çıkmadı , çocuk olursa bide bu senin suçun olur ve elin kolun bağlanır asla ayrılamazsın bidaha. yapma gülüm benden sana abla tavsiyesi 28 yaşındayım , dediğim gibi bende kaçarak evlendim allaha şükür eşim hiç şiddet uygulamadı , tartıştığımız zamanlardada kendimi çok yalnız hissettim evet ama seninki gibi sindirmeye hiç çalışmadı. seninki çalışmanıda engelliyor biliyorki gözün açılcak iyice bırakacaksın onu. çocuk olursa bu adam düzelcek diye beklerken hiç ayrılamayacagın için sana hayatı zindan eder. korun onun haberi yokken , işe girmeye çalış , ikna etmeye çalış. baktın düzeliyor bişeyler devam edersin , baktın herşey aynı , şartlarını oluşturduğunda ayrılırsın. AMA LÜTFEN ÇOCUK YAPMA.

1 yıl olmadan bunları yapan herif, ileride neler yapmaz.
21 yaşında su gibisin, sakın hamile kalma, sakın
ailen seni affeder, zor olur belki ama olsun, babanın atacağı bir tokat bu odunun yapacaklarından bin kat iyidir.
çalışırsın, acı bir tecrübe olmuş ama, daha sağlam basmayı öğrenirsin..allah kolaylık versin

aşılamamı yaptırdın
ahh be kuzum dua et tutmasın, oofff offfff
sana bunları yaşatan adama 5 gün önce nasıl aşılama yaptırrsın.
düzelmiyolar kuzum, düzelmiyolar annem, düzelmiyolar yavrum
ben 12 yıl düzeltmeye çalıştım, balık baştan kokmuştu anlamadım, evim yuvam zart zurt dedim
al noldu, gençliğim, en güzel yıllarım heba oldu gitti.

Yaşamış bir örnek bu bayan sana. Hala kalkıp çocuk yaparsan hatani ikilersin ve dönüşü olmaz. Bu kötülüğü kendine yapma. Düzelmesini beklemek istiyorsan onun haberi olmadan korun öyle bekle , baktiki olmuyor ayrıl , gençliğine yazık olmasın . Herşey yerine geliyor ama giden yıllar gelmiyor..

Iki gun geciyor aradan sorunu unutunca bu sefer ben seni seviyorum ayrilmam sinirlenince ne dedigimi naptigmi bilmiyorm diyor ama is isten geciyo asiri kiriliyorum

Iki gun geciyor aradan sorunu unutunca bu sefer ben seni seviyorum ayrilmam sinirlenince ne dedigimi naptigmi bilmiyorm diyor ama is isten geciyo asiri kiriliyorum
çocukla hiçbir şey düzelmez.
kandırmışlar seni.
herşey on kat daha zor olacak.
kalkıştığın şeyin farkındamısın bilmem.
hata üstüne hata yapıyorsun.
böyle büyük hataların telafisi yoktur ama ne yazık ki

dalga geçmek için yazdın bunu dimi?

konu sahibi sana söyleyecek çok şeyim var da hem küçüğümsün hem de yine banlanmak istemiyorum. git bebeğini doğur, dayak yemeye devam et, işe falan da girme malum kocan izin vermiyormuş sen bir birey değilsin nasılsa. sana sadece akıl diliyorum akıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…