- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Yaseminank
senin gittiğin psikoloğun eşine ne faydası olacak???Ben kendim icin bir psikolog arastiriyorum zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin gittiğin psikoloğun eşine ne faydası olacak???Ben kendim icin bir psikolog arastiriyorum zaten.
Ne hikmetse hepsi de imla kurallarindan bihaber:)Y YaseminankAnkarali bayan06 @Aybeyzeyduru üçünüz de yeni uyesiniz. Ankarali bayan ve aybeyzeyduru yazdığınız yorumlar gerçekten çok saçma ve kk kadınlarını sinir edecek cinsten. Danışıklı dövüş filan mı? Siteyi mi trollüyorsunuz?
Orda da yazdim kendim icinsenin gittiğin psikoloğun eşine ne faydası olacak???
Orda da yazdim kendim icin
Iyi oldugunda cok iyi ama biseyi takti mi ondan kotusu yok az once de asiri derecede kavga ettk agir seyler soyluyo kaldiramiyorum altinda kalmamak icin bende karsilik veriyorum olay daha da buyuyo ve 5 gun once asilama yaptirdik cocuk icin
Ailenin yapisi kacmayi da kabul etmezdi ama cok istedigin icin kacabildin. Cok istersen, kendini sever saygi gosterirsen bosanabilirsin de.
esini de goturArtik kendimi cok yorgun yipranmis istiyorum toparlamak enerjimi toplamak icin gidicem soyle ki esim surekli alttan almami ustulememi istiyo bunlari yapsam zaten is buyumicek oyle seyler yasamicam ama bende bi bireyim dusuncelerim hislerm var illaki konusmaliyim degl mi
Kayinvalidem de soyledi esime git diye bisey demedi aslinda bende dedim daha once bakariz dedi biraz ustelersem gider belki
biz burda kimseye şiddeti savunmuyoruz , sadece çözümlenebilecek bişey varsa , çıkış yolu varsa son bir şans için denesin diyoruz . sinirli bir yapısı varsa üstüne gitmesin , ağır konuşmasın tahrik etmesin . zaman içerisinde düzelme olursa belki evlilikleri kurtulur , olmazsa zaten yapılabilecek bişey yok boşanır. sizler anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece..
+1Y YaseminankAnkarali bayan06 @Aybeyzeyduru üçünüz de yeni uyesiniz. Ankarali bayan ve aybeyzeyduru yazdığınız yorumlar gerçekten çok saçma ve kk kadınlarını sinir edecek cinsten. Danışıklı dövüş filan mı? Siteyi mi trollüyorsunuz?
neden ki?Ben kendim icin bir psikolog arastiriyorum zaten.
Artik kendimi cok yorgun yipranmis istiyorum toparlamak enerjimi toplamak icin gidicem soyle ki esim surekli alttan almami ustulememi istiyo bunlari yapsam zaten is buyumicek oyle seyler yasamicam ama bende bi bireyim dusuncelerim hislerm var illaki konusmaliyim degl mi
Kayinvalidem de soyledi esime git diye bisey demedi aslinda bende dedim daha once bakariz dedi biraz ustelersem gider belki
Benim kimse ile dalga gectigim filan yok asil siz anlayistan filan anlamiyorsunuz ölmüş ile olmuşa çare yok demişler ben sadece evliliğini kendisi kurtarmaya çalışsın demistim .. şimdi konu sahibinin hiç mi suçu yok yani git birde sen onu kocasına sor ne yapiyor da kocası ona öyle davranıyor . aman herkes boyle devam etsin kimseye lafım filan yok . Evlilik fedakarlık ister siz böyle yorumlara ayrıl demelere devam edin