Artik dayanamiyorum ama bosanamiyorum da

Artik kendimi cok yorgun yipranmis istiyorum toparlamak enerjimi toplamak icin gidicem soyle ki esim surekli alttan almami ustulememi istiyo bunlari yapsam zaten is buyumicek oyle seyler yasamicam ama bende bi bireyim dusuncelerim hislerm var illaki konusmaliyim degl mi

Iyi oldugunda cok iyi ama biseyi takti mi ondan kotusu yok az once de asiri derecede kavga ettk agir seyler soyluyo kaldiramiyorum altinda kalmamak icin bende karsilik veriyorum olay daha da buyuyo ve 5 gun once asilama yaptirdik cocuk icin

Bravo gercekten bravo
yapın çocuk yapın
oyuncak bu sanki
inşallah çocuğunuz olmaz ilk defa şu cümleyi birine kurdurdunuz bana

Ailenin yapisi kacmayi da kabul etmezdi ama cok istedigin icin kacabildin. Cok istersen, kendini sever saygi gosterirsen bosanabilirsin de.

yok bu kadınlarda bu argüman işlemiyor
evlilik o kadar kıymetli ki evlenmek için her şeyi yaparlar ucunda ölüm bile olsa
boşanmak için kılları kıpırdamaz ancak sürekli şikayet ederler
şunu yap dersin olmaz der bunu yap dersin olmaz der ahh senin kocan da kötüymüş ama boşver yuva kolay kurulmuyor sabret düzelir diyince en kıymetli yorum o olur

Artik kendimi cok yorgun yipranmis istiyorum toparlamak enerjimi toplamak icin gidicem soyle ki esim surekli alttan almami ustulememi istiyo bunlari yapsam zaten is buyumicek oyle seyler yasamicam ama bende bi bireyim dusuncelerim hislerm var illaki konusmaliyim degl mi
esini de gotur

Kayinvalidem de soyledi esime git diye bisey demedi aslinda bende dedim daha once bakariz dedi biraz ustelersem gider belki

Kayinvalidem de soyledi esime git diye bisey demedi aslinda bende dedim daha once bakariz dedi biraz ustelersem gider belki

Evet bak çocuk da geliyor, öfke kontrolünün olması lazım. İstersen birlikte de gidebiliriz. Şeklinde konuşursanız belki işe yarar. Eğer işe yaramazsa ve aşılama da tutmazsa yeniden çocuk düşünmek için bunu şart koşabilirsiniz. O zaman belki işe yarar. Ama kesinlikle tedavi olması gerekiyor.

biz burda kimseye şiddeti savunmuyoruz , sadece çözümlenebilecek bişey varsa , çıkış yolu varsa son bir şans için denesin diyoruz . sinirli bir yapısı varsa üstüne gitmesin , ağır konuşmasın tahrik etmesin . zaman içerisinde düzelme olursa belki evlilikleri kurtulur , olmazsa zaten yapılabilecek bişey yok boşanır. sizler anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece..

Alemin ruh hastası heriflerini , gariban kadınlar adam etmesin lütfen
Asabi asabi diye sırtlarını sıvazlayan, onları idare eden anaları çeksin kahırlarını
İnsan olabilecek şeyi idare eder hem fikirim, sudan sebeplerle boşanılmasın
Ama şiddet gören bir kadına alttan al, sinirlendirme yaklaşımları bu adamların ekmeğine yağ sürüyor
Hepsi asabi aman aman, patrona gürle yok, sağa sola gürle yok, ailene gürle yok, eşe gelince asabiiii ,yok öyle dünya

alttan almakla ilgisiz ama eşinin öfke kontrolüne ihtiyacı var beraber gidin ve tam düzelene dek çocuk yapma bahaneler le vuran o sevmek için bahane arayın bakalIm olmazsa ayrıl ama bağımlı olma eşin kopuk bir ailedemi büyümüş ve ya şiddet gören psikolojide çok etkili

Ailesinde de annesiyle babasinin arasi pek iyi degil ama bu tarz seyler degil kayinbabam kayinvalidemin dedigi herseyi yapar cok karismaz kv sadece biraz soguk esim buna cok uzuluyo cok takiliyo

Benim kimse ile dalga gectigim filan yok asil siz anlayistan filan anlamiyorsunuz ölmüş ile olmuşa çare yok demişler ben sadece evliliğini kendisi kurtarmaya çalışsın demistim .. şimdi konu sahibinin hiç mi suçu yok yani git birde sen onu kocasına sor ne yapiyor da kocası ona öyle davranıyor . aman herkes boyle devam etsin kimseye lafım filan yok . Evlilik fedakarlık ister siz böyle yorumlara ayrıl demelere devam edin

Benim kimse ile dalga gectigim filan yok asil siz anlayistan filan anlamiyorsunuz ölmüş ile olmuşa çare yok demişler ben sadece evliliğini kendisi kurtarmaya çalışsın demistim .. şimdi konu sahibinin hiç mi suçu yok yani git birde sen onu kocasına sor ne yapiyor da kocası ona öyle davranıyor . aman herkes boyle devam etsin kimseye lafım filan yok . Evlilik fedakarlık ister siz böyle yorumlara ayrıl demelere devam edin

Hak ettiyse dövülür yani öyle mi? Tebrikler, zihniyetinizi ayakta alkışlıyorum.

Konu sahibi sen de ye dayağını otur. Sesini çıkarma, alttan al, aman sinirlenmesin paşa hazretleri. Kadın dediğinin sırtından sopayı, karnından sıpayı eksiketmemek lazım tabi. Böyle bir yaklaşım istiyorsunuz sanırım.

Seni sahipsiz görüp üzerinde hüküm kurmaya çalışıyor. Kendimi kaybediyorum falan hikaye. Gerçekten seven iyi davranır saygılı olur.

Olayi baska baska yerlere cekmeyelim tabiki bana ciddi ciddi bi darp yapamaz ben kendimi korumasini karsilik vermesini bilirim siddetten kastim tokat atti tabiki bunu kucumseyemeyiz o yuzden yazdim ama bos polemik yaratmayalim bosanamam dedim evet bu yuzden bana yardimci olabilcek kisilerin fikirlerini istedim

Back
X