Artik dayanamiyorum anlaticam

aferin çok güzel yapmışsın bu yolda bu kafayla devam et

Hayvan alip satiyor ciftlik evinde yasiyoruz mecbur kalmadikca ben merkeze inmiyorum genelde hayvanlarin yanindayim o gene marketi işletiyor
Fakat tabi duyulabilir o yerin sahipleri duyurabilir ama bana bir zarar verebilmesi icin öncelikle cezaevinden cikip buraya gelmesi zaten 1 gün sürer onun ailesinden benim durumumda olan bir yengesi var onunla surekli konusuyorum sagolsun cokacak olursa ilk o haber verir gerekirse ben onu vururum o beni vurur ama gene de gitmem o pisligin icine
Keşke tamamen ortadan kaybolabilseniz, boşandıktan sonra tehditleri sebep göstererek isim değişikliği yaptıranız siz ve yaşadığınız adam, ikiniz de görüştüğünüz herkesle irtibatı koparıp uzaklara gitseniz? Var mı boşandıktan sonrası için böyle bir plan? Avukatınız bu adamın davasını da incelese, kaç yılla yargılanıyor, aftan yararlanabiliyor mu? Güzelce bilgilendirse sizi ve takipçisi olsa da ne olup bittiğini bilseniz.

Yargilamak cok kolay geliyor insanlara fakat ben dertlesmek istemistim sadece
Ben hangi kafayla ne yapacagimi danismak icin yazmamistim zaten hayatimi düzene sokmaya calisiyorum
Demirden bir küp düşünün icindesiniz ve surekli disardan ısınıyor küp... her yanindan yaniyorsun ne yapardin???

Keşke tamamen ortadan kaybolabilseniz, boşandıktan sonra tehditleri sebep göstererek isim değişikliği yaptıranız siz ve yaşadığınız adam, ikiniz de görüştüğünüz herkesle irtibatı koparıp uzaklara gitseniz? Var mı boşandıktan sonrası için böyle bir plan? Avukatınız bu adamın davasını da incelese, kaç yılla yargılanıyor, aftan yararlanabiliyor mu? Güzelce bilgilendirse sizi ve takipçisi olsa da ne olup bittiğini bilseniz.
25 ayri dosyasi varmış avukat oyle dedi vikmasi imkansiz gibi bişey o çıktıktan sonrasi için planimiz isim degistirmesek bile şehir degistirmek tamamen sifirdan başlamak

Ben hangi kafayla ne yapacagimi danismak icin yazmamistim zaten hayatimi düzene sokmaya calisiyorum
Demirden bir küp düşünün icindesiniz ve surekli disardan ısınıyor küp... her yanindan yaniyorsun ne yapardin???
Bir Ada'mdan kurtulmak için kendimi başka Ada'mın kollarına atmazdım mesela hata yapmışsın hala devam ettiriyorsun hatalarını telafi edeceğin yerde. Sen hayatını düzene falan sokmuyorsun var olan düzensizliğe yenisini ekliyorsun. Yargılamak be kolay yazmışsınız da yaptığın şey alkış tutulacak bir durum değil madem derdim var dedin yazdın buraya bizde sana objektif olarak içinde bulunduğun duruma binaen yazıyoruz işte içinde bulunduğun duruma laf ettirmek istemiyorsan konu açmazsın olur biter

Seni rahatsız eden üyelerin ismine tıkla, gözardı et butonu var, oraya bas, onların yorumlarını engellersin. Zor bi sınavdan geçiyorsun, bir de eleştirilerle uğraşma. Kendi canın sağlığın ve birlikte yaşadığın adamın çocuklarının zarar görmemesi ilk önceliğin olsun. Diğer her şeyi boşver. Her şeyi geride bırakmaya çalış.

Arkadaşım sen evli falan değilsin. Kocan denen O pislikte her ayak var. Davan kötü şanssızlıklar sonucu bitmemiş. Kimine göre bu aldatmak mı? Aldat o zaman amannnn. Bu heriften boşanınca şimdi yaşadığın adamla ciddi düşünüyorsan nikah kıyarsın. Ama nikahtan önce çocuk yapma eski kocanın üstüne yazılır. Bunun dışında da kimle birlikte yaşadığını yargılamak bize düşmez. İnşallah bundan sonra hayatın bir düzene girer. Mutlu olursun. Sevdiğin ve sana bunları unutturacak birinden çocukların olur.

Bir Ada'mdan kurtulmak için kendimi başka Ada'mın kollarına atmazdım mesela hata yapmışsın hala devam ettiriyorsun hatalarını telafi edeceğin yerde. Sen hayatını düzene falan sokmuyorsun var olan düzensizliğe yenisini ekliyorsun. Yargılamak be kolay yazmışsınız da yaptığın şey alkış tutulacak bir durum değil madem derdim var dedin yazdın buraya bizde sana objektif olarak içinde bulunduğun duruma binaen yazıyoruz işte içinde bulunduğun duruma laf ettirmek istemiyorsan konu açmazsın olur biter
Bence senin hormonlarindan dolayi sinirin bozulmuş Allah kucagina almayi nasip etsin. Hepimiz kadiniz kendinizi benim yerime koymayin zaten imkansiz olsun hepiniz için tum kadinlar için... Ben sadece birazcik vicdanen düşünün demek istedim fakat yalnis anladiniz sanirim ozur dilerim

Bence senin hormonlarindan dolayi sinirin bozulmuş Allah kucagina almayi nasip etsin. Hepimiz kadiniz kendinizi benim yerime koymayin zaten imkansiz olsun hepiniz için tum kadinlar için... Ben sadece birazcik vicdanen düşünün demek istedim fakat yalnis anladiniz sanirim ozur dilerim
Münakaşaya girip konunu kapattırma. Bazıları kocası tarafından pazarlanan ve ölümle tehdit edilen kimsesiz bir kadının konusuna yazdığının farkında değil.

Satici degil kullanici fakat kullanmakta suc kapsaminda dolandiricilik nitelikli dolandiricilik gasp darp hirsizlik hurriyeti kisitlama bide insan tacirligi bunlar belli basli suclari
başkada suç kalmadı zaten. inş çıkmaz senınkı. hırsızlık, darp, dolandırıcılık.. bunları görmezden gelen çok

konunun tamamını okuyabildiniz mi ?
o başka adam dediğiniz eşinin sattığı pavyondan kadının parasını ödeyip çıkartmış..
hayatını düzene sokabilmesi için oraya olan borcunu ödeyebilene kadar orada çalışmaya devam mı etseydi ?

konunun tamamını okuyabildiniz mi ?
o başka adam dediğiniz eşinin sattığı pavyondan kadının parasını ödeyip çıkartmış..
hayatını düzene sokabilmesi için oraya olan borcunu ödeyebilene kadar orada çalışmaya devam mı etseydi ?
pavyon nerden cıktı ki? onu başka bi arkadas misal vermıstı.

Back
X