Artik dayanamiyorum anlaticam

Kadin hakli olabilir ama benim anlatmak istedigim diger adamin aynisini yapmayacagini nerden biliyor o kadar herseyden yoksun bir toplum olmusuzki kimseye guvenecegimiz kalmamis
eee nikah yapınca bunun garantisini mi vermiş oluyo ben anlayamadım? cevabın evetse kocasında o totem pek tutmamış sanki? sence?çelişki yok mu?

Kocan düzgün bir insan olsa aldatmazdın, onu sıgınak olarak gördügünden degil de gercekten sevdiginden yanındaysan kocanla bir an once bosanmaya bak derim. Her zamankinden cok daha fazla cabala. Kimseyle birlikte olmasan bile hapisteki kocanla yine olma cünkü düzgün biri degil

Zaten bosanma davasi acmak istedim fakat disari cikmaya izin vermiyorlardi
Igrenc yerlerde calistirilmis olabilirim ama bende bir insanim ve zaten zorla calistirdigim halde neden evli kalayim ki
Canim bak Allah yardimcin olsun ama ne olursa olsun herkese fazla guvenme senin iyi niyetinden yararlanmak isteyen o kdar cok insan olur ki disarda..sen sadece kendini guvene al once esinden kurtulmaya bak ..

Kadının tazminat düşünücek Hali var mı acaba? As bi okuduğunuzu anlasanız ne güzel olırdu

Cezaevinde ki eşinizden nasıl boşanamadığınızı anlamadım?
Size gönderilen tehdit mektuplarını savcılığa verin ama gizlilik hakkınızı kullanıp boşanma davasında mahkemeye verin.Bir şekilde mutlaka boşanırsınız zaten.
Amma velakin nikahınız varken başka bir erkekle aynı evde yaşadığınız anlaşılırsa eşinize yüklü bir manevi tazminat ödersiniz haberiniz olsun
Birde dikkat edin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın derim.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
İnşaAllah Rabbim yüzünüzü güldürür.
Her insan gibi sizinde mutlu olmak hakkınız elbet ama insanlar tercihleri doğrultusunda mutlu yada mutsuz olur.
Tercihlerinizin bedelini de ancak siz ödersiniz.

Kendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...
Rencide etmek için sormuyorum ama pavyon ya da genelev tarzı bir yer mi zorla çalıştırıldığınız ve parayla zorla çıkarıldığınız. Polise ihbar edebilirsiniz eşinizi , zorla çalıştırma suçtur çünkü

Kadin hakli olabilir ama benim anlatmak istedigim diger adamin aynisini yapmayacagini nerden biliyor o kadar herseyden yoksun bir toplum olmusuzki kimseye guvenecegimiz kalmamis

İşte ona kimse garanti veremez ama şu an'a kadar yaptıklarına bakarak yorum yazıyoruz.
Tam da dediğiniz gibi kimseye güvenilemeyecek bir ortamda adam kadını faydalanmaya çalışmadan
o zorla çalıştırdığı yerden para vererek oraya kurtarmış. Konu sahibi da aşık olunca ona birlikte olmaya başlamışlar.

eee nikah yapınca bunun garantisini mi vermiş oluyo ben anlayamadım? cevabın evetse kocasında o totem pek tutmamış sanki? sence?çelişki yok mu?
Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..

Hakkinda hayirlisi olur insallah..

Kadın koca diye başına bir bela almış zamanında, kurtulmaya çalışırken de karşısına çıkan kendine insan gibi davranan birine tutunmuş. Hayat böyledir durumlar birbirini doğurur, zincirleme gelişir. Anladığım kadarıyla destek olacak bir ailesi yok, sıfırdan kendine düzen kuracak bir birikimi, güçlü bir mesleği yok, psikolojik olarak ayakta kalmaya çalışıyor. Anca en kısa sürede boşanmasını ve kocasının yakasından düşmesini, bir de şu an birlikte olduğu adamın bu iyi halini devam ettirmesini dileyebiliriz onun adına.

Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..
oyle mi canım.. pavyonda satılmaya da karşı mısın? merak ettim cidden. tövbe estagfurullah. kadın ölümden bahsediyo sen ne derdine düşmüşsün

Aynen oyle.. Diyorum ki hakkınız yasalarla korunsun. Bu en onemlisi... Kapıyı carpip habersiz gidemesin, cok esli olamasin...

oyle mi canım.. pavyonda satılmaya da karşı mısın? merak ettim cidden. tövbe estagfurullah. kadın ölümden bahsediyo sen ne derdine düşmüşsün
Ben genel olarak konustum kadin icin degil suanki durumlar icin degil Allah yardimcisi olsun canin sklyorsa baskasiyla tartis sende buraya stres atmaya gelmissin herhalde birakta cvbi koni sahibi versin.

Anlatigon sevgilin duzgun bir adam olsaydi baskasinin nikahli karisiyla yasamazdi.
Bu arada sizin bir ailenzi yokmu onlar ne diyor bu evliyken sevgili yapmaniza?
Bu adam hapisten cikinca ne olacak ben soyleyeyim ortalik su an dallasa donmus sonra teksasa donecek.
Sirali yasam diye bisey vardir siz hayati tersten yasiyorsunuz.
Once bosanilir sonra baska biriyle gonul iliskisine girilir.bu takvimi sen sasarsan hayatinda sasar.

Kadının tazminat düşünücek Hali var mı acaba? As bi okuduğunuzu anlasanız ne güzel olırdu

Bizim kadınların derdi varsa yoksa tazminat , aldatan kötü davranan adamdan öc almak...takmayan sevmeyen adama yapılabilecek tek bir yaptırım oluyor zaten o da yasal yaptırım.

Erkeklerin yasalar beni korusun derdi hiç yok ama kadınlarımız yasalar beni korusun diyerek kendilerini evlilikteki korunmaya muhtaç taraf durumuna zorla getiriyorlar. Zavallılık gerçekten.

Bizim toplumdan, beni istemeyeni hiç istemem diyecek bir kadın ne zaman çıkacak acaba ne zaman ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…