- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- 103
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
eee nikah yapınca bunun garantisini mi vermiş oluyo ben anlayamadım? cevabın evetse kocasında o totem pek tutmamış sanki? sence?çelişki yok mu?Kadin hakli olabilir ama benim anlatmak istedigim diger adamin aynisini yapmayacagini nerden biliyor o kadar herseyden yoksun bir toplum olmusuzki kimseye guvenecegimiz kalmamis
Canim bak Allah yardimcin olsun ama ne olursa olsun herkese fazla guvenme senin iyi niyetinden yararlanmak isteyen o kdar cok insan olur ki disarda..sen sadece kendini guvene al once esinden kurtulmaya bak ..Zaten bosanma davasi acmak istedim fakat disari cikmaya izin vermiyorlardi
Igrenc yerlerde calistirilmis olabilirim ama bende bir insanim ve zaten zorla calistirdigim halde neden evli kalayim ki
Kadının tazminat düşünücek Hali var mı acaba? As bi okuduğunuzu anlasanız ne güzel olırduNikahsiz yasamayin derken hemen yanlis anlasiliriz canim hemen dini boyut gelir akillara..herkesin hayati kendinedir ama ne olursa olsa nikahsiz yasamayin karsi tarafa karsi hicbir hak isteyemezsiniz birazda bu acidan bakin nikah oldugu zaman ayrildiginda nafaka tazminat her turlu haktan yararlaniyorsunuz..
Cezaevinde ki eşinizden nasıl boşanamadığınızı anlamadım?Kizlar sizden tepki alacagimi bile bile bu konuyu aciyorum artik cunku dayanamiyorum gercekten birine soylemezsem patlicam.
Ben evliyim ve eşim cezaevinde 1bucuk yıl olacak nerdeyse eşimle 1 yildir bosanmaya calisiyorum fakat surekli mahkeme uzadikca uzadi o bosanmak istemiyor. Cezaevine girmeden hemen once bana kredi cektirmisti ve bu parayla da uyusturucu almis kadinlarla yemiş gezmis eglenmis cezaevine ilk girdiginde bana 2 ay sonra cikicam demişti hala daha cikicam falan diyip duruyo mektuplar atiyor tehdit icerikli...
Bu 1bucuk yil arasinda ben biriyle tanistim ve birbirimizi cok sevdik gercekten hayatimda boyle birini bulamam diye düşünüyorum 2 cocugu var benim cocugum yok. Mahkeme aşamasında maddi manevi cok destek oldu ve gercekten psikolojim konusunda o olmasaydi ben ne yapardim bilemiyorum.Beraber yaşıyoruz cocuklara benden baska bakabilecek kimsesi yok şuanda, ikimiz birbirimize cok destek olduk.benim tek derdim kimseye bisey anlatamiyorum kim ne düşünürse düşünsün artik söyledim oh beee
Yargilamak isteyen yargilayabilir çünkü bende biliyorum dogru düzgün bir hayatim olmadığını
İnsallah geberir gider pislik herif.Insallah...
Tek tesellim o
Rencide etmek için sormuyorum ama pavyon ya da genelev tarzı bir yer mi zorla çalıştırıldığınız ve parayla zorla çıkarıldığınız. Polise ihbar edebilirsiniz eşinizi , zorla çalıştırma suçtur çünküKendime yeni bir hayat kurabilecek bir ailem yok siginacak yerim yok beni zorla calistirdigi yerlerden birlikte oldugum kişi parayla cikarabildi... herkezin hayati kendine göre yorumlamasi cok kolaydir fakat anlatmaya bile gücüm yok...
acaba uyuşturucudan bilmemne den hapse girmiş karısını satmaya çalışan şerefsiz bi kocadan ne hak istenebilirdi??? bi düşünelim kızlar arkadaş çok haklıKadının tazminat düşünücek Hali var mı acaba? As bi okuduğunuzu anlasanız ne güzel olırdu
Hangi cocuklar merak ettim?
Kadin hakli olabilir ama benim anlatmak istedigim diger adamin aynisini yapmayacagini nerden biliyor o kadar herseyden yoksun bir toplum olmusuzki kimseye guvenecegimiz kalmamis
Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..eee nikah yapınca bunun garantisini mi vermiş oluyo ben anlayamadım? cevabın evetse kocasında o totem pek tutmamış sanki? sence?çelişki yok mu?
Hakkinda hayirlisi olur insallah..İşte ona kimse garanti veremez ama şu an'a kadar yaptıklarına bakarak yorum yazıyoruz.
Tam da dediğiniz gibi kimseye güvenilemeyecek bir ortamda adam kadını faydalanmaya çalışmadan
o zorla çalıştırdığı yerden para vererek oraya kurtarmış. Konu sahibi da aşık olunca ona birlikte olmaya başlamışlar.
oyle mi canım.. pavyonda satılmaya da karşı mısın? merak ettim cidden. tövbe estagfurullah. kadın ölümden bahsediyo sen ne derdine düşmüşsünHayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..
Nikahsiz yasamayin derken hemen yanlis anlasiliriz canim hemen dini boyut gelir akillara..herkesin hayati kendinedir ama ne olursa olsa nikahsiz yasamayin karsi tarafa karsi hicbir hak isteyemezsiniz birazda bu acidan bakin nikah oldugu zaman ayrildiginda nafaka tazminat her turlu haktan yararlaniyorsunuz..
Çocukları yok,adamın çocukları varBaba hapiste anne sevgiliyle vay gidi o çocukların haline......
Ben genel olarak konustum kadin icin degil suanki durumlar icin degil Allah yardimcisi olsun canin sklyorsa baskasiyla tartis sende buraya stres atmaya gelmissin herhalde birakta cvbi koni sahibi versin.oyle mi canım.. pavyonda satılmaya da karşı mısın? merak ettim cidden. tövbe estagfurullah. kadın ölümden bahsediyo sen ne derdine düşmüşsün
Kadının tazminat düşünücek Hali var mı acaba? As bi okuduğunuzu anlasanız ne güzel olırdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?