Artik dayanamiyorum anlaticam

Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..
Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur zaten fikirlerinize saygi duyuyorum sizde saygi duyun ben nikahsiz yasamaya karsiyim bu da benim gorusum..
Bence de nikahsiz yaşıycağına pavyonda ya da orasi neresi idiyse orda sermayeliğe devam etseydi Keşke, kafa güzel mi bu arada merak ettim

Bir gün şu kk'daki konulara şaşırmadan bakabilecek miyim acaba..
Seni yargılayamam ama, öncelikle kendine saygı duyarak, bir sayfayı kapatıp önüne bakmanı önerebilirim.

üye olduğumdan beri BDV de girip okuyorum elimden geldiğinde yorum yazmaya çalışıyorum. ama h
Ben genel olarak konustum kadin icin degil suanki durumlar icin degil Allah yardimcisi olsun canin sklyorsa baskasiyla tartis sende buraya stres atmaya gelmissin herhalde birakta cvbi koni sahibi versin.
vallai beni strese senin saçma sapan yorumların yoktu. ne değişik kafada insansın sen? kadın beni satmaya çalıştı diyo yok efendim nikahsız yaşamasınmış hak talep edemezmiş. ulan bu adamdan ne hak talep edebilir zaten?? şu kafanın içindeki varya onu biraz kullan olur mu. yorum yapmak için yapma. bu öyle girip aaaaa nikahsız nasıl yaşarsın diyebileceğin bi durum değil! istediğim gibi de cevap yazarım.
oh rahatladım! yaşasın kadın dayanışması

Ben yargilamiyorum, kinamiyorumda. Ama gercekten anlayabiliyorum. Calistigim sirkette ayni durumun bin bir turlusunu yasayan bayan arkadasim var. Birlikte bir adamla yasamiyor ama iliskisi var hemde polis (bana gore ironi; cunku kocasi uyusturucudan ve siddetten aranan bir pisligin teki, ohalden dolayi mahkemeleri ertelendi oncesinde de adam bosanmama derdinden diretip uzatmisti mahkemeyi) neyse baskasinin derdinde resmen uzattim.

Demek istedigim ise konu sahibinin ustune cok gitmeyelim bence. Hatta burda yardim arayan baska kadinlarin ustune de cok gidilip alay dahi edildigini goruyorum bazen, uzucu...

Arkadasim yaptigina bisey diyemem kendini bilen sensin de bu adam hapisten seni tehtit ediyor sen bunu suan yasadigin adama belirttin mi mahkemeye basvurdun mu? Bunlar onemli seyler. Ayrica adamin seni gercekten sevdigine emin ol bence suanda cocuklarina bakiyorsun vs. diye sana ilgili ozverili davraniyor olabilir daha sonra ikinci bir husran yasama... Umarim hayat diledigin gibi olur ve guzel gunler gorebilirsin, allah yardimcin olsun.

Herkesin dedigi dogru olcak diye bi kanun yok herkes birbirinin yorumunu yargilamak yerine saygi duysun..

V Vanilyalikahve sen buradaki densiz yorumlara takılma.
Ne yaşadığını neler çektiğini sen bilebilirsin ancak.
Sana tavsiyem bütün delilleri mahkemede lehine çevir o pislikten kurtul.
Mümkünse ondan uzak bir şehre yerleş.
Şu anda birlikte olduğun adam evet iyi bir insan olabilir ancak sen yine de dikkatli ol.
Bence adam ççocuklarına bakıcı tutsun sen de güzelce bi işe gir çalış.
Gene beraber yaşamak istiyorsan yaşa elbette.
Ama bu mahkemede aleyhine dönebilir dikkatli ol.
Ne olursa olsun çalış kendi paranı kazan hiçbir erkeğe muhtaç olma.
Dilerim bundan sonra hep yüzün güler.

konu konu sahibesi olduğuna göre sizin dediğiniz ( benim anlamadığım ) o hakkı zaten birlikte yaşadığı adam kendisini pavyondan çıkarmak için ödemiş ..
birde bu açıdan bakın madem..

Aman ya ne kadar cagdas bir toplum olmusuz ya nikahsiz yasamayi bile kabul eder olmussunuz diycek bisey bulamiyorum bu da benim gorusum hadi iyi yorumlar size bakin tartisma konusu cikti cani sklanlar icin..
iyi geceler sana rüyanda hep etrafında nikahsız gezen kadınları gör inşallah.

Aynı evde yaşama durumu sıkıntılı. Ama bana göre zaten o adamla evliliğin bitmiştir. Çok iğrenç bir adam kocan.. Diğer türlü insan boşlukta olunca bir güven arıyor bir el arıyor bunu anlayabiliyorum. Aynı evde yaşadığınız adama da dikkat edin, temkinli davranın herkes rengini hemen belli etmez. bazı şeyler başa geldiğinde kimin ne mal olduğunu anlarsın. Umarım tez vakitte o hapisteki kişiden kurtulursun ve mutlu bir yuvan olur.

Aman ya ne kadar cagdas bir toplum olmusuz ya nikahsiz yasamayi bile kabul eder olmussunuz diycek bisey bulamiyorum bu da benim gorusum hadi iyi yorumlar size bakin tartisma konusu cikti cani sklanlar icin..

Kadın can güvenliğim yok yazmış, kötü yerlerde çalışmaya zorlandım yazmış. Bunlara yorum yapmayıp nikaha mı kaldınız? Nikaha gelinceye kadar bu kadının 26896328 derdi var, onları es geçip varsa yoksa nikaha yorum yapmak....bilemedim.

Off off ben bu kadin icin demedim neden anlamiyorsunuz ya bende biliyorum kadin cok zor durumda suan zaten onun icin nikahtan bahseymiyorum bi arkadasin yorumuna gore yazdim ben onu bu kadina karsi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…