Artik dayanamiyorum anlaticam

Aman ya ne kadar cagdas bir toplum olmusuz ya nikahsiz yasamayi bile kabul eder olmussunuz diycek bisey bulamiyorum bu da benim gorusum hadi iyi yorumlar size bakin tartisma konusu cikti cani sklanlar icin..

Hemen cagdasliga getirin lafi olur mu, hic firsat kacirmayin hemen. Ne cağdaslikmis arkadas buna karsi olmak icin cekinmeseniz kocasindan bosanana kadar orda burda calissin diyeceksiniz. Hayat oyle kurallarla ilerlemiyor hanimefendi, o kadin da bu durumda olmayi istemezdi. Ama her kadin ayni sansla dogmuyor. Hayatta yapayalniz kalmak, manevi acidan ac olmak, sevgiye muhtac olmak nedir bilir misiniz?

Uyusturucu kullanan, hapiste, karisi uzerine para cekip kadinlarla yemis ustulik karisini kotu islerde calistirmaya zorlamis adami koca yaptiniz ya pes. Kadin dava actim sonuclanmiyor diyor bilmem anlatabildim mi.

Herkesin dedigi dogru olcak diye bi kanun yok herkes birbirinin yorumunu yargilamak yerine saygi duysun..
Şoyle dusun, biri sana diyo ki açım, ölüyorum, sende diyosun ki pilavla makarna birlikte yenmez, kilo yapar, sonra bana afakan geliyo o sırada, yoksa haşa yargılamak falan

Birkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. Korktum

Durusmaya kravat takıp gelmistir.

Birkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. Korktum

Eşiniz şu an yaşadığınız yeri biliyor mu? Ya da biriyle yaşadığınızı.. Eğer bilmiyorsa öğrenmemesini sağlamaya çalışın mümkün olduğunca ve yapabiliyorsanız başka bir şehire taşınmaya filan çalışın.
Nasıl kurtulabileceğinize dair düşündüğünüz bişeyler var mı?
Hapisten çıksa boşanmak için mahkemeye bile gidemezsiniz ki bunun korkusuna..

Resmi nikah olmadan ne olurdu? Bunlar yasanmaz miydi? Kadincagizin basini nikah mi yakmis?

Seni çıkarmadı mı polis ordan.canım bu dünyada herkesin bir sınavı var ve inşallah senin mükafatın güzel olur ama bu adamdan resmi boşanmadan beraberliğini d uyarsa çok kötü olur.Boşandıktan sonra izini kaybettirebilir misin acaba

Çok yazık olmuş, geçmiş olsun inşallah bunlar. Hayatını olduğu durumdan çıkarmak için çabalıyorsun, nasıl yaparsan yap buna hakkın var, toplumca ahkam kesmekten başka çözüm bulamıyoruz genelde çünkü.

Ohh yine vurup kırmıslar beylik laflar ortalarda neymis evli bi kadin bi baska adamla yasiyor ahlaksizlik terbiyesizlik virt zirt..
Empati denen seyi kesfedememis bir kadin toplulugu..
Anlamadan dinlemeden yargilamayi kendine vazife edinmis bir kalabalik..
Konu sahibi hu huuu bosan koca denen o bagimlidan bir an önce. Bekar olunca hiicc kimseler dert etmez yasadigin hayati.. bekara her sey mübah ya nasil olsa..

Resmi nikah olmadan ne olurdu? Bunlar yasanmaz miydi? Kadincagizin basini nikah mi yakmis?

Nikah kuş mu kondurmuş peki?
Lafı çevirmeyin ben nikahı gözünüzde çok büyütmeyin yazdım gördüğünüz gibi nikahta keramet yok. Bu olanlara nikah sebep oldu yazmadım. Tekrar edeyim nikah olacaklara engel değil yazdım kapiş???? Bu kadını bu duruma nikah düşürdü vb bir şey yazmadım.

Evet, bu durumda nikah olmayaymış daha iyiymiş en azından boşanma derdi olmazdı o herifle muhattap olmak zorunda kalmazdı. Oldu mu?

arkadaslara katiliyorum , okey kocaniz bes kurus etmez bi adammis, ama yeni iliski icin baglaarinizdan kurtulsaydiniz, o beyfendide kurtulsaydi birlikte yeni bi yerde cocuklari daha alaarak yeni bi yasama baslasaydniz daha dogru olmazmiydi ?'

Konu sahibinin konuyu tekrar düzenlemesi lazım, çünkü yanlış yorumlar geliyor.
Kadının yaşadığı hayat farklı bi batağa saplanmış ve beraber olduğu şahıs onu kurtarmış ordan, lütfen yorumlara biraz daha dikkat edelim.
Konu sahibi lütfen sizde dikkat edin bundan sonraki hayatınızda, ve sakın ama sakın eski hatalarınıza geri dönmeyin.

Avukat tuttu simdi birlikte oldugum kişi 2 tane avukatim var avukatimin adresini bulup ona yollamislar mektubu. Ve benim ikamet bildirdigim adres bos biryer ben baska bir sehirdeyim zaten. Mahkemeye avukatlarim kesinlikle benim bulunmam gerekmedigini soylediler
Beraber oldugum kisi benim hayatimi guvenceye almak amacli 20ye yakin bilezik yapti ve bana bunlari istedigin yere kaldir eger evlenemeden bana birsey olursa senin hayatin bunlar dedi art niyetli olsaydi sanirim beni dusunmezdi beni hayatimda kimse dusunmedi ilk kez boyle dusunen biri var

Buraya yazmayayım dedim ama o yerlerde olan bitenden çoğu zaman polis de hükümet de gayet haberdar. Ankara Ulus pavyon +kötü otel dolu, bütün Ankara biliyor, basıldığını ne gördüm ne duydum. Basmak isteseler gayet basarlar hepsi aynı cadde üstünde.

Devlet kadınlar için bir şey yapmıyor. Ne koruyor, ne yardım ediyor. Adam gibi sığınma evleri şart , şart, şart.

Son düzenleme:
Umarım yeni hayatın tüm bu yaşadıklarından kurtulduğun güzellikte olur .

Tüm sayfaları okumadım , bu kadar problemli bir eşten boşanman neden uzuyor ? Hakim sizde ne gibi bir ışık görmüş?

En kısa sürede davan sonuçlanır ve hayatındaki bu pislikten resmen kurtulursun dilerim .

Şu an hayatındaki insanda doğru kişidir umarım . Henüz ayrılmamış olmanı eleştirecek bir haddim yok . Bizim gibi rahat , mutlu bir evliliğin vardı da " ahh heyecan aradım" diye aldatmıyorsun eşini . Hoş bana göre bu aldatma da değil .

Neyse , dedim ya umarım sıfırdan başlayan sayfan güzel olur.

Peki herkes nikahsiz yasasin. Sonucta adamin ne cikacagi belli degil... begenmeyen kapıyı cekip gider..

Bu olayda adam suclu hem fikiriz. Nikah adami degistirmez. Yasananlarida.

Fakat kanunlar kadini korur. Siginma evi, tedbir nafakasi pek cok hak verir devlet. Istemeyen yapmasin.

Seni ve yorumlarini severim bir konuda hem fikir olmayisimiz ilk saniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…