- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Aman ya ne kadar cagdas bir toplum olmusuz ya nikahsiz yasamayi bile kabul eder olmussunuz diycek bisey bulamiyorum bu da benim gorusum hadi iyi yorumlar size bakin tartisma konusu cikti cani sklanlar icin..
Şoyle dusun, biri sana diyo ki açım, ölüyorum, sende diyosun ki pilavla makarna birlikte yenmez, kilo yapar, sonra bana afakan geliyo o sırada, yoksa haşa yargılamak falanHerkesin dedigi dogru olcak diye bi kanun yok herkes birbirinin yorumunu yargilamak yerine saygi duysun..
Birkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. KorktumRencide etmek için sormuyorum ama pavyon ya da genelev tarzı bir yer mi zorla çalıştırıldığınız ve parayla zorla çıkarıldığınız. Polise ihbar edebilirsiniz eşinizi , zorla çalıştırma suçtur çünkü
Durusmaya kravat takıp gelmistir.Evli bir adamla birlikte yasayan kadinlar hakkinda ne dusunuyorsam konu sahibinin birlikte yasadigi adam icin de aynisini dusunuyorum.
Ayrica cezaevinde olan, uyusturucu kullanan, esine ihanet etmis bir adamla boşanma davasi ne gerekceyle uzar anlamadim. Seviyorum dedi diye dava ertelenmemistir herhalde.
Birkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. Korktum
Nikahlı yaşayınca ne oluyor adam dövmekten sövmekten aldatmaktan geri duruyor mu? Bu adam üstüne bir de bu kadını satmaya kalkışmış nikahın bu kerametini de gözden kaçırmayın.....dua edin de bu kadının o imzayla kazandığı hakları! adam! hapisten çıkınca geri istemesin!!!!
Seni çıkarmadı mı polis ordan.canım bu dünyada herkesin bir sınavı var ve inşallah senin mükafatın güzel olur ama bu adamdan resmi boşanmadan beraberliğini d uyarsa çok kötü olur.Boşandıktan sonra izini kaybettirebilir misin acabaBirkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. Korktum
Çok yazık olmuş, geçmiş olsun inşallah bunlar. Hayatını olduğu durumdan çıkarmak için çabalıyorsun, nasıl yaparsan yap buna hakkın var, toplumca ahkam kesmekten başka çözüm bulamıyoruz genelde çünkü.Birkez ihbar ettim sakli gizli bi sekilde tum cezaretimi topladim ihbar ettim herkez yakalandi fakat ben korumaya alinmadigim gibi uzerine tonla dayak yedim. Korktum
Onu kanun koyuculara sorunuz.Neden ?
Resmi nikah olmadan ne olurdu? Bunlar yasanmaz miydi? Kadincagizin basini nikah mi yakmis?
Seni çıkarmadı mı polis ordan.canım bu dünyada herkesin bir sınavı var ve inşallah senin mükafatın güzel olur ama bu adamdan resmi boşanmadan beraberliğini d uyarsa çok kötü olur.Boşandıktan sonra izini kaybettirebilir misin acaba
Nikah kuş mu kondurmuş peki?
Lafı çevirmeyin ben nikahı gözünüzde çok büyütmeyin yazdım gördüğünüz gibi nikahta keramet yok. Bu olanlara nikah sebep oldu yazmadım. Tekrar edeyim nikah olacaklara engel değil yazdım kapiş???? Bu kadını bu duruma nikah düşürdü vb bir şey yazmadım.
Evet, bu durumda nikah olmayaymış daha iyiymiş en azından boşanma derdi olmazdı o herifle muhattap olmak zorunda kalmazdı. Oldu mu?
Adam p.ze.nk yahu ne ihanetinden bahsediyorsunuz?Okudum ama ne olursa olsun ihanetin her turlusune karsiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?