Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Aynı kocam gibi konuşuyorsunuz :) yanlış anlamışsınız dövüşmüyorum karşılık veriyorum . Çıldırıp bana saldıran o .bi gelip. Gırtlağınıza sarılsa var gücünüzle vurmaz mısınız kurtulmak için? Kendimi savunmanın neresi dövüşmek?bu arada mesleğiniz nedir?

olsaydı çalışacaktınız yani..
kendini sevmediğin belli bari oğlunu kurtar o adamdan..
ayrıca siz sığınma evine gidince çocuğu sizden ayırmıyorlar onu nerden çıkardınız..
Arkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyor

arkadaşım yanlışsın. bu adam durup dururken sadece sana hemde gırtlagına yapışmaz. başka şeyler vardır. siz ama bana böle yaptı gibisine yazıyorsunu. sizin dediginiz hiçbirşey yok... siz sus duruyorsunuz. adam hoopp atlıyor üzerinize gibi...eksik anlatım var.
eşiniz ne iş yapar sekreru one okumuş mu okumamıi mı? nedir bir yazın..

şok etkisi yaratmak için yazdıgını ve neden kızdıgını da biliyorum. az cok seni tanıyorum ama konu sahibine az agır yazmışsın :) diyemeden edemedim...

ya benim bu konuda mantığım düz çalışıyor.

dayak hakaret küfür var. 2,5 yaşında çocuğun gözü önünde. o çocuk büyüyünce prens olcak filan mı sanıyo acaba? babası gibi biri olacak işte.

Arkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyor
laf sokmuyoruz. olayları irdeliyoruz. arada yüzünüze bazı şeyler tokat gibi vuruluyor hisssi verir ama şoktan cıkma gibi düşünün bunu.
hem kendinizi de lafla savunun pratik olur. yanlışlarınızı görürsünüz eleştirele farklı bakın. size olumlu olacabilecek şeyler de cıkar.
cok agırınıza gidiyorsa cevap vermeyin yada şikayet edin. böyle bir hakkıız mevcut.

Oğlum gelecekte nasıl biri olacak bilemem ama senin insan olmadığın kesin ...!

şöyle 3 tür de olabilir.
model babada olabilir
anne de
yada ikisinin sentezi birşey geliştirir.
ama tek gercek şey su an korktugu
egitim ve farklı şeylerde aksi giderse depresyon + başka şeylerde eklenebilir.

Tokatlıl
tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınız

İğrenç. 2.5 yaşındaki çocuk babadan duyduğu küfürleri ediyor anneye.

Şaka gibi.

Öldür o adamı.

şöyle 3 tür de olabilir.
model babada olabilir
anne de
yada ikisinin sentezi birşey geliştirir.
ama tek gercek şey su an korktugu
egitim ve farklı şeylerde aksi giderse depresyon + başka şeylerde eklenebilir.

yani nihayetinde daha bomboş olan bi sayfayı kara kalemle boş boş çizmişler.
ben bunu görüyorum.
atılması gereken adım için geç bile kalmış. ama hala o adımı atmamak için bahaneleri var.

Çocuk aynı baba gibi olacak diyemem.dedugim gibi benim babam da hem kötü baba hem kötü bir eştir. Erkek kardeşim babama hiç benzemez.ondaki yanlışları ve bizdeki etkisini gördüğü için şimdi eşine çocuğuna karşı daha iyi.ama çok daha iyi olabilirdi.

Çocuktan da önce kendin için değişmeli.evkilik danışmanı nasıl gidin diyeceğim ama istemez asla

Maddi güç kendi kendine anca miras kalırsa olur onundışında sadece ve sadece çalışarak olur.

Eşiniz memurmuş maaş saklama eksik gösterme gibi durum olamaz nafakada alırsınız.

3binse maaşı bin liraya kadar nafaka bağlanabilir e sizde asgari ücretle bi işe girseniz o da 1,5 desek şimdiki kadar bi maddi güç oluştu bile.

Eğitim durumunuz nedir bilmiyorum çaycılıkta yapabilirsiniz fabrikayada girebilirsiniz merdivende silebilirsiniz isteyene iş var.

Bugün size yaptığı şiddete çocuğunuza yapmıycağının garantisi yok daha kötüsünüde yapabilir .

Şiddet varsa durmanızı gerektiricek hiç bi sebep yok

Tokatlıl

tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınız
tokatlık mı..
hani bir insan bazen agır travma yaşadıgında hareketlerini bilemez-kafası saglıklı calışmaz
baya fevri olur ve doktorlar şoktan cıksın diye tokat atarlar. ben bunu kast ettim.

Boşan demek kolay..Ben sığınma evine oğlum yurda mı gidecek?ihtiyaçları,okulu,geleceği?:S
Sessiz kalayım diyorum da yok arkadaş duramıyorum ! Univ mezunuyum diyorsun mesleğin var yani ! Ayrıca yaşın da 40 gibi davranıyorsn! İş bulursun çalışırsn para gücünü eline alırsın boşanır çocuğuna da bakarsın kendine de.. herşeyi geçtim pazarda üç beş sebze meyve satıp çocuğunu okutan anneler biliyorum ! Geçeceksiniz bu çocuğun arkasına sığınma işlerini . Yapacak olan insan her kosulda yapar çocuğun geleceğinin arkasına sığınıp para için ne dayak yer ne de çocuğuna kötü örnek olur

laf sokmuyorum soksaydım inan daha farklı yazardım..
kendinle çeliştiğin bir noktaya değindim..
her yapılan öneriye bir bahaneyle karşılık verdiğinizin farkındamısınız?
çözüm arıyorum diyorsunuz çözüm boşanmak.. dayak yediğin adamın elini öpmek senin hayatını değiştirmez..
sen silkelenip bir şey yapacaksın hayatını değiştirmek için.. ama öyle sindirilmişsin ki hayatın normal gelmeye başlamış bir noktada. bizde sana normal değil diyoruz. o evde kocanı değiştirmeye yada onun insan gibi davranmasını bekleyerek geçireceğin her süre senin geleceğin kocan gibi adamını yetiştirmene sebep bu noktada sana kendini sevmiyorsan oğlunu düşün dedim.

ha boşanmak benim için çözüm değil kocamı kendimi ve çocuğumu sevdiğimden daha çok seviyorum .. ömrümü dayak yiyeyerek aşağılanarak kapı önlerinde yatırılarak yaşamaya razıyım diyorsan ona göre de yorum yapabiliriz.. bu durumda aile büyüklerinin söylediği şekilde davranmalısın .. sen kadınsın alttan al hizmet et kavga ortamı yaratma kendini dövdürdetecek raddeye getirme kocanı .

Kabul etmiyor kaç kere dedim gidelim diye . Doktor psikolog bunların adını duyunca çılgına dönüyor lan sus lan sus deyip duruyor ısrar edince de üstüme yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…