Aynı kocam gibi konuşuyorsunuz :) yanlış anlamışsınız dövüşmüyorum karşılık veriyorum . Çıldırıp bana saldıran o .bi gelip. Gırtlağınıza sarılsa var gücünüzle vurmaz mısınız kurtulmak için? Kendimi savunmanın neresi dövüşmek?bu arada mesleğiniz nedir?Çok hastayım halim yok diyosun ama kendini savunmak için işe yaramayacağını bildiğin halde kocanla dövüşebiliyosun.ilkokul,ortaokul mezunu heralde diye düşünmüştüm ama bide üniversite mezunuymussun ailen seni bunları yasaman için mi okuttu?kpss ye hazırlan bir sürü alım oluyor mücadele et biraz. Insan mutsuzken tabiki kendini hep hasta hisseder. Kusura bakma ama 50-60 yaşında kadinlarla çalışıyorum hepsinin de kemik erimesi var tansiyonu,şekeri vs.bence sen kabullenmissin bu hayatı
şok etkisi yaratmak için yazdıgını ve neden kızdıgını da biliyorum. az cok seni tanıyorum ama konu sahibine az agır yazmışsın :) diyemeden edemedim...sen tabi ki.
Arkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyorolsaydı çalışacaktınız yani..
kendini sevmediğin belli bari oğlunu kurtar o adamdan..
ayrıca siz sığınma evine gidince çocuğu sizden ayırmıyorlar onu nerden çıkardınız..
arkadaşım yanlışsın. bu adam durup dururken sadece sana hemde gırtlagına yapışmaz. başka şeyler vardır. siz ama bana böle yaptı gibisine yazıyorsunu. sizin dediginiz hiçbirşey yok... siz sus duruyorsunuz. adam hoopp atlıyor üzerinize gibi...eksik anlatım var.Aynı kocam gibi konuşuyorsunuz :) yanlış anlamışsınız dövüşmüyorum karşılık veriyorum . Çıldırıp bana saldıran o .bi gelip. Gırtlağınıza sarılsa var gücünüzle vurmaz mısınız kurtulmak için? Kendimi savunmanın neresi dövüşmek?bu arada mesleğiniz nedir?
şok etkisi yaratmak için yazdıgını ve neden kızdıgını da biliyorum. az cok seni tanıyorum ama konu sahibine az agır yazmışsın :) diyemeden edemedim...
Haklısınız şimdi düzeltmeye çalışıyorum ...e tamam iste. sorun yazdigin bu yazida zaten
laf sokmuyoruz. olayları irdeliyoruz. arada yüzünüze bazı şeyler tokat gibi vuruluyor hisssi verir ama şoktan cıkma gibi düşünün bunu.Arkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyor
Oğlum gelecekte nasıl biri olacak bilemem ama senin insan olmadığın kesin ...!ya benim bu konuda mantığım düz çalışıyor.
dayak hakaret küfür var. 2,5 yaşında çocuğun gözü önünde. o çocuk büyüyünce prens olcak filan mı sanıyo acaba? babası gibi biri olacak işte.
şöyle 3 tür de olabilir.ya benim bu konuda mantığım düz çalışıyor.
dayak hakaret küfür var. 2,5 yaşında çocuğun gözü önünde. o çocuk büyüyünce prens olcak filan mı sanıyo acaba? babası gibi biri olacak işte.
Tokatlıllaf sokmuyoruz. olayları irdeliyoruz. arada yüzünüze bazı şeyler tokat gibi vuruluyor hisssi verir ama şoktan cıkma gibi düşünün bunu.
hem kendinizi de lafla savunun pratik olur. yanlışlarınızı görürsünüz eleştirele farklı bakın. size olumlu olacabilecek şeyler de cıkar.
cok agırınıza gidiyorsa cevap vermeyin yada şikayet edin. böyle bir hakkıız mevcut.
tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınızArkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyor
şöyle 3 tür de olabilir.
model babada olabilir
anne de
yada ikisinin sentezi birşey geliştirir.
ama tek gercek şey su an korktugu
egitim ve farklı şeylerde aksi giderse depresyon + başka şeylerde eklenebilir.
tokatlık mı..Tokatlıl
tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınız
Sessiz kalayım diyorum da yok arkadaş duramıyorum ! Univ mezunuyum diyorsun mesleğin var yani ! Ayrıca yaşın da 40 gibi davranıyorsn! İş bulursun çalışırsn para gücünü eline alırsın boşanır çocuğuna da bakarsın kendine de.. herşeyi geçtim pazarda üç beş sebze meyve satıp çocuğunu okutan anneler biliyorum ! Geçeceksiniz bu çocuğun arkasına sığınma işlerini . Yapacak olan insan her kosulda yapar çocuğun geleceğinin arkasına sığınıp para için ne dayak yer ne de çocuğuna kötü örnek olurBoşan demek kolay..Ben sığınma evine oğlum yurda mı gidecek?ihtiyaçları,okulu,geleceği?:S
Arkadaş ben buraya belki bi faydası olur diye yazdım niye herkes laf sokma peşinde? Tartışmak istemiyorum güzelce yazın demek istediklerinizi kimse size zorla yorum yazdırmıyor
Kabul etmiyor kaç kere dedim gidelim diye . Doktor psikolog bunların adını duyunca çılgına dönüyor lan sus lan sus deyip duruyor ısrar edince de üstüme yürüyorÇocuk aynı baba gibi olacak diyemem.dedugim gibi benim babam da hem kötü baba hem kötü bir eştir. Erkek kardeşim babama hiç benzemez.ondaki yanlışları ve bizdeki etkisini gördüğü için şimdi eşine çocuğuna karşı daha iyi.ama çok daha iyi olabilirdi.
Çocuktan da önce kendin için değişmeli.evkilik danışmanı nasıl gidin diyeceğim ama istemez asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?