Artık dayanamıyorum:(((

Keşke ablacım keşke ben de Mutlu olmayı cok ıstedım nişan dönemi affedersiniz ama b.k beter istemıyorum eskıden ne ısterdım ama artık zerresı yok ablaya

Amin inşallah ,çok teşekkür ederim .Allah kimseyi babasız bırakmasın, vakitli ölüm versin inşallah
Aminnn inşallah.
Ben 19 uma yeni girmiştim kaybettiğimde, trafik kazasıydı. Kabullenmek çok uzun zamanımı aldı. Üniversitedeydim birde en son 2-3 ay önce görmüştüm.
Herşeyin bi çaresi var ölümün yok sadece. Sakın ölüm hayali kurma konu sahibi, daha yaşıcakların var daha, biraz sabır ve cesaret..

Aklıma bişey geldi ama bunu konuşacak kadar yakınmısınız bilmiyorum
Cinselliği asla istemediğini tiksindiğini miden bulmadığını vajinismus olduğunu falan. Bu gibi şeyler uydursan. Ay bilemedim ya bi fikir çıkmalı burdan kurtulmanı sağlayacak

Başınız saolsun abla rabbım rahmet etsın

Aslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?

canım benim bir tandıgım vardı kuzeniyle nisanlı . oglan hovarda pisliğin tekiydi . kız baskasını sevmiş o arada ayrılsa ayrılamıyor ailesi ögrreniyor babası cezanı kes diyor kız intihar etti cokda iyi idi . oglan kızın 40 ı cıkmadan baska düğünde göbek attı. 10 yıl sonra biri
tarafından vurulup öldürüldü .

bazılarının hayatları neyazıkki baskası yönetiyor. dua et hayırlısı diye dua et .

ayrıca elimde bir cocukla dönmek istemiyorum da deme haklısın sevmediğin biri ama evlendikten sonra ayrılmakta utanılacak birsey değil.

Aslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?
Nişanlısın ve 20 gündür konuşmadınız. Bence oda aile korkusundan evleniyo. Az üstüne gitsen bu iş hallolacak bence. Bu fırsat hazır olayı büyütebildiğin kadar büyüt. Aldatıyomusun de niye aramıyosun de yapabildiğin kadar trip at

Bi mesaj atmıştım ona Snra bana soguk davramıştı ben de nıye boylesın dıyınce canımlı cıcımlı sözler bence anlamsız dedı Bende pekı oyle dıyosan oyle olsun dedım ve konuşmuyoruz şuan

Şöyle bsy var bıde abla bı mesaj geldı beınım yanımda benım umrumda degıl sanırım sevmedıgımden kızdı mesengrdandı mesaj elı ayağı tıtredı ve ynlş anlama dedı

Şöyle bsy var bıde abla bı mesaj geldı beınım yanımda benım umrumda degıl sanırım sevmedıgımden kızdı mesengrdandı mesaj elı ayağı tıtredı ve ynlş anlama dedı
Oooo tamam sen kıskançlık tripleriyle aramamasıyla sen bu işi halledersin ya :) top ayağına gelmiş tak 90 a gitsin :)

Çok dua edıyorum abla benımde hayatım da once rabbımjn elınde sonra pıslık amcamın ablaa ben ıtandıgımdıgımdan degıl askında elımde bi meslek yok bana kapısında sığınmak cok zor sizde bana dua edın cok üzüldüm o kız ıcın rabbım mekanını cennet etsin

Ah yaa çok üzücü Allah sabır ,dayanma gücü versin inşallah . Babanın kaybı çok zor

Sen şimdi bir mesaj at bence. Noluyor, beni nicin aramiyorsun, boyle nişanlılık mi olur vs. Uzat iyice . Buluşma imkani yoksa yarın ozellikle bulusalim felan de gelmeyeceğinden eminsen yani gelmediğinde bir daha kavga sebebin olur.

Iyice bunalt kendisi ayyyy yok ben yapamiorm desin . :)

Yani cok ilginç gerçekten simdi böyleyse evlilikte nasıl olur acaba.

Bir sekilde bitmeli... sende elinden geldigince rol yapacaksin artik yapim bu degil diyorsun da bitmesini istiyorsan mecbur bir sekilde katlan...

Yarın bunu yapıcam abla neden aramıyorsun dıycm ama hemen bı bahane bulur bende 20 gündür. Mü boyle dıcem inşallah ya hıc normal bırı degıl ınsşaah bozulur şu nişan

Ah yaa çok üzücü Allah sabır ,dayanma gücü versin inşallah . Babanın kaybı çok zor
Aynen. 12 sene bitti nerdeyse. Yaş kaç olursa olsun her an hissetmek istiyo insan varlığını. Allah kalanlarımıza uzun ömür versin diyoruz napalım kader...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…