Keşke ablacım keşke ben de Mutlu olmayı cok ıstedım nişan dönemi affedersiniz ama b.k beter istemıyorum eskıden ne ısterdım ama artık zerresı yok ablayaHastalik numarası mi yapsan acaba
Hastanelere tasit kendini bi karin agrisi ne bileyim bi sey
Tahlil falan yaparlar bi zarari olmaz sana ama tum sonuclara ragmen gecmek bilmeyen bi agri olsunn sancilan falan
Arada bayilma numarasi hasta bi kizinalmak istemez
Ya da sendenn tiksinmesini saglaman lazim cinsellik yasamak istemeyecek senle
Off ne bileyim bulsak bi seyler de kurtulsan keske cok uzuldum
Aminnn inşallah.Amin inşallah ,çok teşekkür ederim .Allah kimseyi babasız bırakmasın, vakitli ölüm versin inşallah
Başınız saolsun abla rabbım rahmet etsınAminnn inşallah.
Ben 19 uma yeni girmiştim kaybettiğimde, trafik kazasıydı. Kabullenmek çok uzun zamanımı aldı. Üniversitedeydim birde en son 2-3 ay önce görmüştüm.
Herşeyin bi çaresi var ölümün yok sadece. Sakın ölüm hayali kurma konu sahibi, daha yaşıcakların var daha, biraz sabır ve cesaret..
Aslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?Aklıma bişey geldi ama bunu konuşacak kadar yakınmısınız bilmiyorum
Cinselliği asla istemediğini tiksindiğini miden bulmadığını vajinismus olduğunu falan. Bu gibi şeyler uydursan. Ay bilemedim ya bi fikir çıkmalı burdan kurtulmanı sağlayacak
Nişanlısın ve 20 gündür konuşmadınız. Bence oda aile korkusundan evleniyo. Az üstüne gitsen bu iş hallolacak bence. Bu fırsat hazır olayı büyütebildiğin kadar büyüt. Aldatıyomusun de niye aramıyosun de yapabildiğin kadar trip atAslında güzel bi fikr ama onunla nasıl konuşsam 20 gündür konuşmuyoruz bıraz bahane bulsam iste nıye aramıyorsun sormuyosundan gibi bıraz trıp tarzından kavgamı çıkartsam acaba ?
Şöyle bsy var bıde abla bı mesaj geldı beınım yanımda benım umrumda degıl sanırım sevmedıgımden kızdı mesengrdandı mesaj elı ayağı tıtredı ve ynlş anlama dedıNişanlısın ve 20 gündür konuşmadınız. Bence oda aile korkusundan evleniyo. Az üstüne gitsen bu iş hallolacak bence. Bu fırsat hazır olayı büyütebildiğin kadar büyüt. Aldatıyomusun de niye aramıyosun de yapabildiğin kadar trip at
Abla acıktan okuyorum mesela ne gıbı geliştirsem lise dıplomaaı ıcın son bı sınav varbide kendini geliştirmeye bak kendi ayaklarının üstünde nasıl durabilrisin diye el işi el emegi seyler
Oooo tamam sen kıskançlık tripleriyle aramamasıyla sen bu işi halledersin ya :) top ayağına gelmiş tak 90 a gitsin :)Şöyle bsy var bıde abla bı mesaj geldı beınım yanımda benım umrumda degıl sanırım sevmedıgımden kızdı mesengrdandı mesaj elı ayağı tıtredı ve ynlş anlama dedı
Çok dua edıyorum abla benımde hayatım da once rabbımjn elınde sonra pıslık amcamın ablaa ben ıtandıgımdıgımdan degıl askında elımde bi meslek yok bana kapısında sığınmak cok zor sizde bana dua edın cok üzüldüm o kız ıcın rabbım mekanını cennet etsincanım benim bir tandıgım vardı kuzeniyle nisanlı . oglan hovarda pisliğin tekiydi . kız baskasını sevmiş o arada ayrılsa ayrılamıyor ailesi ögrreniyor babası cezanı kes diyor kız intihar etti cokda iyi idi . oglan kızın 40 ı cıkmadan baska düğünde göbek attı. 10 yıl sonra biri
tarafından vurulup öldürüldü .
bazılarının hayatları neyazıkki baskası yönetiyor. dua et hayırlısı diye dua et .
ayrıca elimde bir cocukla dönmek istemiyorum da deme haklısın sevmediğin biri ama evlendikten sonra ayrılmakta utanılacak birsey değil.
İnşallah abla elımden geldıgı kadar soğutucam inşallah kendı der istwmıyorum diyeOooo tamam sen kıskançlık tripleriyle aramamasıyla sen bu işi halledersin ya :) top ayağına gelmiş tak 90 a gitsin :)
İnşallah canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah...İnşallah abla elımden geldıgı kadar soğutucam inşallah kendı der istwmıyorum diye
Amin ablam insallah Allah razı olsun senden ve dıger Ablalarımdan konuşmak gercekten ıyi gelıyor Allah razı olsun rabbım sevdıklerınıze bagıslasın sizlerıİnşallah canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah...
Ah yaa çok üzücüAminnn inşallah.
Ben 19 uma yeni girmiştim kaybettiğimde, trafik kazasıydı. Kabullenmek çok uzun zamanımı aldı. Üniversitedeydim birde en son 2-3 ay önce görmüştüm.
Herşeyin bi çaresi var ölümün yok sadece. Sakın ölüm hayali kurma konu sahibi, daha yaşıcakların var daha, biraz sabır ve cesaret..
Yarın bunu yapıcam abla neden aramıyorsun dıycm ama hemen bı bahane bulur bende 20 gündür. Mü boyle dıcem inşallah ya hıc normal bırı degıl ınsşaah bozulur şu nişanSen şimdi bir mesaj at bence. Noluyor, beni nicin aramiyorsun, boyle nişanlılık mi olur vs. Uzat iyice . Buluşma imkani yoksa yarın ozellikle bulusalim felan de gelmeyeceğinden eminsen yani gelmediğinde bir daha kavga sebebin olur.
Iyice bunalt kendisi ayyyy yok ben yapamiorm desin . :)
Yani cok ilginç gerçekten simdi böyleyse evlilikte nasıl olur acaba.
Bir sekilde bitmeli... sende elinden geldigince rol yapacaksin artik yapim bu degil diyorsun da bitmesini istiyorsan mecbur bir sekilde katlan...
Aynen. 12 sene bitti nerdeyse. Yaş kaç olursa olsun her an hissetmek istiyo insan varlığını. Allah kalanlarımıza uzun ömür versin diyoruz napalım kader...Ah yaa çok üzücüAllah sabır ,dayanma gücü versin inşallah . Babanın kaybı çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?