Artık dayanamıyorum

Sunny17

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
137
56
18
Kızlar benim gibi Doğumdan sonra depresyona giren var mı bi tek bebeğim kollarımdayken huzur buluyorum eşim beni anlamıyor kayınvalidem her seferinde güçlü ol diye başımın etini yiyor eski Kadınlar öyleydi böyleydi vs ağlama kocan soğur suratını Asma kocan soğur diye diye bıktırdı beni ben kimseyi istemiyorum anlamıyorlar

Geçecek canım bunlar lohusalık depresyonu yalnız kvni dinleme he he de kafana takma lutfen.
Eşlerde bizim gibi hemen ebeveynlik duygusu olmuyor oğlum 6 yıl sonra olduğu halde başlarda benim eşimde aynısını yaptı minik 5 aylık olup agu filan deyince baba olduklarını anlıyorlar o zaman düzelir sana yardımcı da olur.
Üzülme bebeğine odaklan sütün kesilmesin canim.

Geçicek hepsi meraklanmayın. Bebeğiniz koynunuzda huzur buluyosanız öyle durun madem. Kaynananıza da bi daha oğlum senden soğur derse az ötede soğusun bi de onunla uğraşamıycam deyin. Benim kaynana da bana söylerdi ben öyle deyince bidaha soğuma muhabbeti açamamıştı :))

Geçecek canım bunlar lohusalık depresyonu yalnız kvni dinleme he he de kafana takma lutfen.
Eşlerde bizim gibi hemen ebeveynlik duygusu olmuyor oğlum 6 yıl sonra olduğu halde başlarda benim eşimde aynısını yaptı minik 5 aylık olup agu filan deyince baba olduklarını anlıyorlar o zaman düzelir sana yardımcı da olur.
Üzülme bebeğine odaklan sütün kesilmesin canim.
Canım o konuda hakkını yiyemem bebeğine çok iyi bir baba ama ben tek kaldım sanki onun annesi beni çok yoruyor ağlamam kadar normal ne var o bile sorun içime atıyorum attıkça deli oluyorum zaten ev hayatına alışamadım bide onlar üstüne iyice kötü oldum

Can
Geçicek hepsi meraklanmayın. Bebeğiniz koynunuzda huzur buluyosanız öyle durun madem. Kaynananıza da bi daha oğlum senden soğur derse az ötede soğusun bi de onunla uğraşamıycam deyin. Benim kaynana da bana söylerdi ben öyle deyince bidaha soğuma muhabbeti açamamıştı :))
canım koynuma alsam kucağa sen alıştırdın oluyo ☹️

Kuzum erkekler normal durumda da bizi anlamazlar ki adamcagizdan ne bekliyorsun kapasiteleri yok sınırlı bizim gibi değiller düz mantık hayat surüyorlar fazla zorlama devreleri yanmasın :KK8:

Can

bana da diyorlardı ama hiç kimseyi takmıyodum. Bi tane evladım var doya doya sevip kucaklıycam. Zorsa da zorluğu bana karışmayın diyodum. Kim ne derse desin herkesin her dediğine boyun eğmeyin. Zaten şimdi pedagoglar da annelere doyasıya çocuklarınızı kucağınıza alın sarılın öpün koklayın bu ikinize de iyi gelir diyorlar. Oğlum sevgi dolu bi çocuk olarak büyüdü. Hiç de pişman olmadım. Şimdi yine nasip olursa kucağımda büyütücem bu oğlumu da. Bu zamanları geri gelmiycek hep bunu düşünün. İlerde neden yapmadım diye pişman olmayın..

Aman ne ciddiye alıyorsun kayinvalideni

Bol bol kucağına al bebeğini kim ne derse desin ...
İnan ağzı olan konuşuyor

Biraz büyüsün rahatlayacaksi
Çok güzel bı annesin sen kimseye aldırma

Bebeğini bol bol kucakla o zaman. Daha minicik bebek kucağa alışmaktan ne anlasın. Boşver sen milleti bol bol sar öpüp kokla bebeğini.

Kaynananızı gönderin siz de. Ömür törpüsü gibi mübarek. Yeni Doğum yapmışım bi de kalkıp kocam benden soğumasın diye rol mu yapıcam? Böyle insanlar enerjinizi emiyor bence gitmesini isteyin.

Kayınvalidenizi evden uzaklaştırınız. Alın koynunuza bebeğinizi kendiniz bakın.

Cocuk kucaga alisir sacmaligini hangi psikopat cikarmis cok merak ediyorum gercekten
Bizim topluma has gerzekliklerden biri daha
Hani elime gecse kafasini duvardan duvara vururum akillanana kadar
Al kucagina bebegini bol bol sar sarmala kimseyi de ipleme konu sahibi
Bebek sevgiyle buyur , kucaga alistirma diyenlerin cocuklarini da goruyoruz buyuduklerinde ne mok olduklarini

Can

lütfen bebeğinle ilişkin konusunda kimseyi dinleme. Şimdi sen onu göğsüne yatırıyosun ya orda mışıl mışıl uyuyo benimki 6 aylık oldu hayatta durmaz öyle minik bi horoz gibi kafa hep dik etrafa bakiyo :anne:
bana da hep kucağında tutma yatır biraz rahat etsin dediler anne kucagindan rahat yer yok dedim.

Cocuk kucaga alisir sacmaligini hangi psikopat cikarmis cok merak ediyorum gercekten
Bizim topluma has gerzekliklerden biri daha
Hani elime gecse kafasini duvardan duvara vururum akillanana kadar
Al kucagina bebegini bol bol sar sarmala kimseyi de ipleme konu sahibi
Bebek sevgiyle buyur , kucaga alistirma diyenlerin cocuklarini da goruyoruz buyuduklerinde ne mok olduklarini

kadın bebeği kucağında tutmasın evi temizlesin yemek yapsın eski zamanlarda tarlada çalışsın isteyenler uydurmus bunu bence

lütfen bebeğinle ilişkin konusunda kimseyi dinleme. Şimdi sen onu göğsüne yatırıyosun ya orda mışıl mışıl uyuyo benimki 6 aylık oldu hayatta durmaz öyle minik bi horoz gibi kafa hep dik etrafa bakiyo :anne:
bana da hep kucağında tutma yatır biraz rahat etsin dediler anne kucagindan rahat

Yaaa valla bıktım ben çalışan biriyim şimdiye kadar her işimi kendim yaptım neden anlamıyorlar kendı çocuğuma kendim bakarım

Kocanızı bilmem de böyle bi kv soğutur o kesin.

Yaa bide batıl inançları Yok mu deli oluyorum herkes sanki benim bebeğime Nazar etmek için bekliyor yok resim gösterme Yok Demire dokun yok öyle Yok böyle nefes aldırmıyor hepten ben hayattan soğudum sayesinde

Back
X