Artık dayanamıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne için boşanacaksınız bilmiyorum ama menfaati için dediginiz yer yetti. Gidenin arkasından ağlama hiç kimse senden değerli degil giderse gitsin çık bu kafadan

Mesele nafaka degil. Mesele cocuk icin protokolde ne verdigi. Egitim masraflari? Saglik masraflari? Barinma? Gidecek yeriniz olmasa ne olacakti? Ortak velayet? Yine bosanacagim ama protokolu degistirelim demelisin. Ucretli avukat gorusmesi yap. Pahali bir sey degil. Akil danis, elindeki protokolu goster ve ne yaoman gerektigini sor.

Yaşım var 33 annem babam neler söylüyor asla isteniyor ve kendime gelmem için herşey yapıyorlar maddi manevi ama benim beynim işte çok kötü onu istiyor halbuki bu hayatım daha iyi
Daha ne istiyorsun ailen arkanda seni insan yerine bile koymayan kişiye dônmekmi istiyorsun

Allah akıl fikir versin.

Hiç bişey talep etmedim imza attım protokol getirdi tek isteğim velayetti onu da yazdım o kdr başka hiç bişey nafaka vs hiç bişey almadım
Sanıyorsunuz ki vay be ne gururlu kadın diyecek,neyi kaçırdığını fark edecek.Bunların hiçbiri olmayacak biliyor musunuz.O talep etmediğiniz nafakayı başka kadınlara yedirecek.Bu çocuğumun rızkı bile demeyecek.Siz de anne evinde debelenip duracaksınız.
Çatır çatır alacaktınız herşeyi.O yediğiniz dayaklardan,duyduğunuz hakaretlerden dolayı hakkınız 3se 5 isteyecektiniz.Çocuğu da ortak velayet yapmalıydınız.Yok öyle hafta sonu 2 saat alıp,kalan günlerde bekar gibi takılmak.Bir hafta sizde bir hafta onda olmalıydı.

Sonradan dava açabileceğinizi hiç sanmıyorum.
Neden her yapılana razı geldiniz? Sizi eski eşiniz ölümle mi tehdit etti? Veya ileride barışırız kızmasın diye mi hiçbir şey istemediniz?
Zaten çok zengin değil ki o yüzden. Bide maddi sıkıntım yok ailem sayesinde sagolsunlar o yüzden kendimi öyle paracı göstermek istemedim o istese yapardı zaten yapmıyor bak protokolü o öyle hazırladı getirdi

Isterse aileniz çok zengin olsun siz sadaka istemiyorsunuz. Çocuğunuzun hakkını istiyorsunuz. Tabi ki siz istemediniz o da vermedi. Erkeklerin bir kısmı böyle, sevgileri yalan. Çıkarı sizden kesilince sizden kötüsü olmuyor. Bende yaşadım, ortak aldığımız malda bana hakkımı az vermeyi teklif etti. Tabi ki kabul etmedim, hakkımı alacağım. Çok zengin olsaydım da hakkımı bırakmazdım. Olay adalet arayışı.

Gene ayni konuya geliyorsunuz. İsterse hakkınızda kötü, çıkarcı, paracı, cadı, arsız, yalancı vs desinler.. eee? Siz bunlar mısınız? Değilsiniz ki.Niye onların sizin hakkınızda dediklerini içsellestirip kabul ediyorsunuz? Neden onların dediklerine inanıyorsunuz? Eski eşin dedikleri sizin için artık çöp. Haliyle eski eşin ailesinin dedikleri de sizin için artık çöp. Çünkü hiçbir iyi özelliğinizde bile hakkınızı artık teslim etmezler, etmeyecekler. Tek taraflı at gözlüğü ile bakıyorlar. O yüzden isterlerse paraci desinler. Umrunuzda bile olmasın gülün geçin. Hatta evet öyleyim siz benden de paracısınız deyin sinir edin. Ettikleri lafların sizi üzemediğini gördüklerinde sinir olurlar.

Lütfen biraz saf aşık durumundan çıkın.
Önce durumu kabul edin. Ve hemen bir avukat tutun. Avukatiniz protokolü lehinize çevirsin, yoksa boşanmam deyin. Madem sizden boşanmak istiyorsa altınları versin, nafaka, yoksulluk nafakası versin. Boşanın ama kendi istediğiniz şartlarla boşanın. Bende boşanacağım ama eski eşimin istediği şartlarla boşanma olmayacak. Yok öyle bir dünya. Bu gurursuz olduğum için değil, kendi öz saygım için. Haklarımı ona bırakacağıma 10 yıl adliyelerde dava takip ederim daha iyi. Siz de benim gibi hakkınızı arayın. Hatta siz benden şanslısınız arada kızınız var diye belki o kadar dava çirkinleşmez. Bizde arada çocuk olmadığı için inanılmaz çirkinleşti. Ama dediğim gibi benim artık hiçbir şeyleri umurumda olmadığı için gülüp geçiyorum.

Hiç mi adalet arayışı yok? Bir an önce avukat tutun. Boşanma davalarında bilmediğiniz çok şey var.

Son düzenleme:
Kocanızın gözünde nasıl gözüktüğünüz çocuğunuzun geleceğinden önemli tabi, neden nafaka isteyesiniz değil mi?
Küçücük çocuğu anneannesine bırakıp, kocasının peşine başka şehre giden kadın kafası sizinki tamamen. Ama ne olmuş, işe yaramamış peşinden gitmeniz, adam kovmuş sizi bir güzel. Yaşadıklarınız müstehak diyeceğim de neyse. Bu kadar koca diye ölünmez.

Neden suçlu gibi herşeyden vazgeçtin?

Ya işte bu haberlerde çıkan üvey baba ile bir olup kucucum masum çocuğunu öldüren canilerin haberleri varya varya işte o canilerin hangi kafada olduğunu anlamak istiyorsanız buyrun konu sahibine ve kafa yapisina bakin .sen ve senin gibi kocacilar (!)herseyj yapabilecek kapasitededir bu kadar net.

Bütün sayfaları tek tek okudum NATO kafa NATO mermer konu sahibi.allah o çocuğu korusun tek kelimeyle

sizin hiç başka uğraşınız işiniz gücünüz yok mu

Arkadaşım bende aynı durumdayım.Evet üzülmemek elde değil.Ama kabullenmek lazım ki kendimize varsa cocugumuza faydamiz olsun.Bak kendimden örnek veriyim .Davayi actim aileme haber verdim kardesim hic aramadi aylardir.digeri bizi karistirma dedi.Annem desen birakin beni cocuklari bile aramiyor evde telefonu var cocuklarin.Ustelik bu adami daha nekadar cekeceksin sıgıntimisin sen o evde diyenler.babam desen paraya ihtiyacin varmi deyip olursa haber ver diyo dalga gecer gibi maddi durumuda iyidir ailemin ama istemem. ben evladima sormam bile .iban numaram var kendinde .aylardir cocuklarla tek basimayim cagirdigim halde gelmediler .karsi taraf laf eder diye.İnanin hic üzülmüyorum .4/4 luk olmasada idare ediyoz.ben işe onlar okula .iyiki calisiyorum diyorum demekki calismasam kimse yokmuş arkamda.Hatta buraya cok eskiden uyeydim ama kullanici adimi hatirlayamadim yada hesabim kapanmis bulamadim.ozmanlarda konu acmistim istedigim tek sey bi cocugumu alip bu evden gitmek istiyorum yazdigimi cok net hatirliyorum.ozmn calismiyodum.şimdi çok iyi bi işim var.Şükürler olsun.butun kazancimi karsi tarafa verdim .maas yatardi ayni saat karsi tarafa havale ederdim hepsini.evden cikmiyorum diye beni tehdit ediyo etsin umrumda degil .mahkemeden koruma karari aldirdim.ha bu davalardan birde feragat ettim mi bi anlik duyguyla.simdi hersey benim lehime deyip dolayi.bide üstüne vekalet mahkeme masraflari bana yuklendimi ödeyecem artik yapacak bisey yok.ve butun bunlari tek basima hallediyorum.Bak ailen yanindaymis belki benimkilerde kendini geri cekmeseydi belki feragat etmezdim.ama olan oldu artik.hatta Senelerdir yaptigimiz birikimle ev aldik .birikim yapcam diye belki istedigimiz gibi rahat yasayamadik.evi aldik borcunu beraber oduyoken .ben maasimla bisey yapamiyodum ama o istedigi gibi harcama yapiyodu.şimdi ne oldu ben o davadan da feragat ettigim icin artik hakkim yokmus evde.evde zaten onun ustune.Bi sal kendini rahat birak düşünuyosan düşün. kendini belkide sıktıkcada boyle hissediyon.Hatta calismiyosan ailenin yanindayken bi işe gir.nerde yasiyosun bilmiyorum ama illaki bi is bulursun.Allah başka dert vermesin valla.zamanla hersey unutulur sende bugunlerine üzülürsün bide.

Hakim onaylamadigi icin.protokolden vazgecebilirsin.durusmaya gittiginde vazgectim de haklarimi istiyorum de.ozmn o protokol bi ise yaramaz.Tam bilmiyorum orasini ama bi avukata danis .o gun durusmaya gitmezsende belki durusma iptal olur.Yada avukatina soyle ben vazgectim anlasmalidan de durusmaya gelmiyecem de:)))hatta onlar acsin cekismeliyide sende ona gore yol cizesin.Valla su aklim 6 ay oncesi olsaydi.Ne avukat tutardim ne dava acardim.o actigi zaman dusunurdum ne yapacagimi.Oturur keyfime bakardım simdiki gibi.

Ah çok zorluklar çekmişsiniz Allah yardımcınız olsun inşşallah daha iyi yerlere gelirsiniz

sanki nafaka çok mu veriliyor aylık 5 10 bin vermese de olur yani ama güveniyordum çocuğuna verir diye
daha önce de bu durumun için konu açmıştın ve bende bir çok arkadaşım gibi bunların zamanla normale dönecek duygular olduğunu ve kendine zaman vermen gerektiği gibi önerilerde bulunmuştum o nedenle bu konun için yorumumu detaylandırmayacağım. Ama nacizane bir öneri burayı kullanman sana iyi gelecek gibi hissettim ben. Her atak geldiğinde bunu paylaşıp onunla iletişime geçmek yerine o enerjini burada farklı şekilde kullanmak zorunda kalıyorsun ve bu odağının dağılmasını sağlıyor :) Neyse nafaka konusuna gelince istemiş olman istememiş olman falan buna bir şey demeyeceğim yeterince fikir verilmiş bu konuda ama kendi yaşadığım durumu paylaşayım. Ben de ayrılırken anlaşmalı boşanma davası açtım. Protokolü ben hazırlamıştım. (çok ciddi bir çok problemi aynı anda yaşamak zorunda kaldığım bir dönemde üstelik. mesela annemin 4.evre kanserden dolayı yoğun bakıma kaldırılması, aldatıldığımı öğrenip ailem üzülmesin zaten çok ciddi bir durumla karşı karşıyayız bir de benim durumumdan dolayı üzülmesinler diye buna göz yummak zorunda kalmak, bu arada çocuğumun ilk okula gidiyor olması ve annemden başka bakacak kimse olmadığı için çalışmak zorunda olan biri olarak bu süreçte ekstradan kızıma durumu hissettirmeden iki arada bir derede okul servisinden çocuğumu alıp mesai bitimime kadar iş yerinde ilgilenmem, yoğun bakımda olan annemin yanında refakatçi olarak bir gün bile kalabilmek için bir çözüm bulamamış olmak daha da kötüsü ne yaşadığımdan zerre haberi olmayan özel gün akrabalarının şuursuzca eleştireceğini biliyor olup bunu kafaya takmamaya çalışmak falan daha uzar gider de baymayayım şimdi. Belki bir ara konu açıp tüm süreci anlatırım.:) bunların tümünü aynı dönemde yaşadım ve annem taburcu olduğunda yaptığım ilk şey iş yerimden 1 saatliğine izin alıp kardeşimi arayarak adliyeye gitmem ve boşanma davası açmam oldu. O an istediğim tek şey sadece o eski eş kişisi ile aramdaki resmiyeti bir an önce bitirmekti. Zaten evlilik içerisinde de sorumluluk sahibi biri olmadığı ve her hangi bir birikimi falan da olmadığı için bende nafaka ile ilgili bir talepte bulunmamıştım. Mahkeme günü hakime hanım işte maddeleri falan okurken nafaka talebi için evet talep etmiyorum demiştim ama o bunun zorunlu olduğunu o nedenle benim talebim olmasa da sembolik bir rakam da olsa bunu belirtmek zorunda olduğunu ve eski eş kişisininde bunu ödemek zorunda olduğunu söyleyerek yazmıştı karara. Tabi bu hukuki bir şey miydi yoksa benim oradaki çaresizliğimi anlayıp insiyatif kullanarak yaptığı bir şey miydi bilmiyorum ama benim yaşadığm bu.

ha nafaka alabildim mi tabii ki de alamadım ama inanın onunla uğraşacak ne gücüm ne enerjim vardı uğraşmadım.

Size gerçekten üzülüyorum. Bazen de kızıyorum. Evliliğiniz içinde olabilecek bütün kötü senaryolar yaşanmış. Daha ne olması gerekiyor, başınıza daha ne gelmesi gerekiyor bu adamdan vazgeçmeniz için. Sanırım psikolojik destek alıyordunuz. Ama durumunuzu burada anlattığınız kadar net paylaşıyor musunuz doktorunuzla bilemiyorum. Hem terapi hem kuvvetli bir ilaç desteğine ihtiyacınız var. Umarım etrafınizdakiler durumunuzu fark eder ve ne yapmak gerektiği konusunda bilinçli davranır.
Ölüye bile 3 gün ağlanıyor òyle düşünün. Bu acınız dinecek. Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum.

O zaman onunla boşanmamak için yaptığımı düşüncek o yüzden hiç öyle şeyler yapmadan tel celsede boşancam

Çök zor şeyler yaşamışsınız gerçekten çok geçmiş olsun umarım şuan herşey yolundadır.. evet ben o duruma geldiğim de buraya yazıyorum ve yapılan yorumlar sayesinde kendime geliyorum anlık. Zorunlu nafaka bilmiyordum öyleyse bana da soracaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…