artık dayanamıyorum :(

üzülme ablacım benim bak dönüp geriye baktığında hata yaptığının farkındasın en azından :) kendin gibi güzel yorumun için çok çok sağol :)

Ne kadar üzücü; bir kişi seni beğenmiyor diye hayattan mı soğudun cidden? Ancak ergenlik dönemindeysen anlaşılır gelir bu hal. Kişinin değeri kendi içinden gelir. İnsan olmanın verdiği bir ayrıcalık vardır. Arasıra aynada bir süre gözlerinin içine bakmanı tavsiye ederim. Ruhunla kontakt kur, varlığının değerini hissettemene yardımcı olacaktır. Hayatın kazanılmış bir hak olmadığını da hatırla. Bugünü sana verenin, yarını da vereceğinin bir garantisi yok. Elinde ki her anın kıymetini bil ve dolu dolu yaşamaya çalış bence.

Kilo vermekten basla, vucudunla barisik olmaya baslarsan kendine guvenmeey baslarsin. Devami gelir.

Ilk doğumumdan sonra 80 küsür kilo ile diyetisyene başladım 6 ay sonra 57 kiloydum. 1,5 sene önce ikinci doğumumdan sonra ücretsiz izin aldım evde oturmaktan kilom yine tavan yaptı. Tüm gün pijama ile evde oturuyorum evden günlerce çıkmadığım oluyor aylardır kuaföre gitmiyorum geceleri uyuyamıyorum. Bi baktım tam bunalımdayım. Hemen tekrar diyetisyene başladım sabah ilk işim kıyafetimi değiştirmek. Üşengeçlik yapmadan ark.larımla buluşuyorum hiç olmadı telefonla konuşuyorum ( hala kuaföre gitmedim ama) :)) İnan hiç kimse mükemmel değil kimsenin hayatı da. Bak durumunun farkındasın kendinini yavaş yavaş değiştirebilirsin. Bugün saçla başlarsın diğer gün makyajını yapıp bi yürüyüşe çıkarsın ve en önemlisi çevrendekiler bazı konularda senden iyi olabilirler ama bazı konularda da senin hayatın onlardan çok daha iyidir bunu getir aklına hep. Kaç kilosun bilmiyorum ama Güzel dengeli bir diyetle bi kaç ayda kurtulursun kilolarından motive eder seni. Üzme ve sev kendini

teşekkür ederim , dediklerini uygulayacam :)

büyük başarı sendeki :) umarım bende motive olup kilolarımdan kurtulurum

canım benım bol bol yuruyus yap, o kadar kendını uzup takıntı halıne getırme.. saglıgın yerın de oldugu ıcın bınlerce kez sukur et

bnm de verilecek biraz kg var bnmle gel diyet arkadası ol bak ikimizde söz veriorum sana benim dediklerimi uygularsan kg vercez beraber ben sana öncü olabilirim seve seve cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…