- Konu Sahibi aydanntugutt
-
öncede açtığım konulardan anlaşılacağı gibi kilomu çok dert ediyorum . kendimi beğenmiyorum , hayattan soğudum hergün evin içinde olmak istiyorum hiç sosyal hayatım olmasın istiyorum . hoşlandığım kişi beni görmüyor bile . bazen düşünüyorum bazı kızlar çok kusursuz tipi , ailesi , düşünceleri , sosyal hayatları , erkek arkadaşları ... lütfen artık bana bir akıl verin.
öncede açtığım konulardan anlaşılacağı gibi kilomu çok dert ediyorum . kendimi beğenmiyorum , hayattan soğudum hergün evin içinde olmak istiyorum hiç sosyal hayatım olmasın istiyorum . hoşlandığım kişi beni görmüyor bile . bazen düşünüyorum bazı kızlar çok kusursuz tipi , ailesi , düşünceleri , sosyal hayatları , erkek arkadaşları ... lütfen artık bana bir akıl verin.
Ilk once umarim saglikla sinanmazsin da tek derdin kilo vermek olur.sagligin ne buyuk bir nimet oldugunu bilsen o zaman daha pozitif olurdun.daha pozitif olunca kendinle barisik olurdun ve onunla bununla kiyaslamazdin kendini.sen sensin ve kendini sevmelisin ki baskalari seni sevsin.kilolu oldugunu dusunuyorsan vermek icin cabA goster.ama maalesef hokus pokus gibi bir sey yok bu konuda.iradene sahip.ol,sporunu yap,saglikli beslen bakalim kilo kalir mi!ama her sey once beyinde
aman canım ya kilo dediğin ne ki cık cık cık sana hiç yakıştırmadım bu durumu bak arkadaşım çok mu kilolusun obez misin sağlığını mı etkiliyo kilon takmaya hem sen kaç yaşındasın bu sorularıma cevap ver ben başka bir şey diyecem
Yapmaaaaa.
Tek derdin kilon olsun.
Benim kac kilo werdigime bak,
Lutfen gencligini kendine zindan etme.
Suan 25yasindayim, 11aylik oglum war. Harika bi esim war.
Ama hayatinda zorluklari yok degil. Esimde her zaman harika degil.
Ee benim ruh halimmde oyle.
Gecmise bakiormda ne hatalar yapnisim.
Allahin verdigi ruha ne iskence etmisim. Sacmalikmis.
Bari sen yapma. Hoslandigin erkek sana karsi bise hissetmiyorsa salla gitsin. Umursama.
bu ne karamsarlik.
aç mısın açıktamısın birazcık kendine ozguven depola.
yuzun guzelse makyajla dikkati oraya cek,vucudun guzelse guzel giyin bakimli ol.insanlar o zaman seni farkedecektir
Ne dersek diyelim yine de problem ediceksin ama kendimi örnek vereyim, üniversite 1 yıl sivilcelerim yüzünden şu anlattıklarının bin beterini yaşıyodum, ölmek istiyodum sonra bir gece rüyamda gencecik kanser hastası bi kız gördüm, bembeyazgiyinmiş öyle büyük umutları vardı ve öyle güzel gülüyordu ki sürekli bişeyler için çabalıyodu koşturuyodu, uyanınca utandım isyankar halimden ve tövbe ettim, allahım dedim çaresiz dert verme, sivilceymiş geçer, kiloymuş ; o senin bi kararına bakar. Kilo vermek istiyor muyum?EVET demene bakar. Ya derdin sana rağmen hep var olsaydı??
bende özgüven sıfır sanki herkes benimle dalga geçecekmiş gibi
bak aydan boyle yapma.kimse seninle dalga felan gecmez ne cirkin obez insanlar var.benim kuzenim yazin gelince saclari yagli yagliydi makyaj yapmiyordu.
bende cok bakimliyimdir onu 1 ayda diger kuzenimle birbirimize benzettik guzel giydirmeye baslattik.olay makyaj ve vucuduna gore giyinmek
evet kiloluyum 81.5 gördüm
makyaja izin verilmeyen bir çevrem var . keşke benide birileri değiştirse
her zaman dua ediyorum sağlıkla sınanmadığım için ama biz kullar yetinmeyi bilmiyoruz . sağlıklıysak bu sefer dış görünüşü takıyoruz dert ediyoruz .
Yazık sana be kuzum ne dert lisin . Allah aşkına seni sevecek olan kişi seni böyle sevsin ne için üzülüyorsun . Bak bizat ben yaşadım bende biraz kilolu tombak bir genç kızlık yaşadım senin gibi hoşlandığım ama yuzume bakmayan bir sevdiğim . Ama biraz zaman ilerleyince şimdi canım olan eşimle tanıştım , evlendim ve bu arada zayıfladım yıllar içinde iki tane de evladim oldu . Şimdi bana "sana kimse bakmaz" diyen arkadaslarima inat fit ve genç gözüküyorumonlar çöktü bu geçen yıllar da . Yani demek istediğim canını sıkma sana bakmıyor diye belki seni rabbim ondan iyilerin yazmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?