• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum...

Ben bu insanları anlamıyorum arkadaşım ya kilolu olsan bi dertt zayıf olsan bi dert !!! Kilolu olunca zayıfla kıza benze diyen lüzumsuz insanlar !!! Olduğu gibi kilo al biraz neden zayıfsın hasta mısın diye soran lüzumsuzlarda çok !!! Takma arkadaşım ya git bir diyetisyene sporada başla onlara verebileceğin en güzel cevap azmin zaferi olur ;)

Zaten onlar öyle diyor diye diyetten spordan vazgeçecek değilim 7 seneden beri aynı lafları duymaktan sıkıldım ve bu laflar beni çok üzüyor..

Canim benim bende seni 100 kilo falan zannettim kilon hiçte aşırı diil ailen biraz abartmış bence
Boyun kac acaba?

Kilo verdiğim halde bu kadar abartıyorlar ben bunu anlamadım zaten 1.62 canım

oo canım ben de çok fazla bir şey sandım. Hemen diyete başla. Spor yap. Bu kiloları vermen hiç de zor değil, inan bak. Ben 120 kilo insanlar tanıyorum özgüvenleri gayet yerinde hatta benden bile fazla. Onların kilo vermesi çok zor düşün yani. Sen bayağı iyi kilo vermişsin neden pes ediyorsun ki? Devam et vermeye. Hem daha sağlıklı olacaksın verince. Bunu aklına getir sürekli.

Kilo verince özgüvenini tekrar kazanacağına eminim:34:

En yakınımdakiler böyle dedikçe ben kahroluyorum :14: İnadına hala zayıfla diyorlar zayıflıyorum zaten onlar desede demesede devam edeceğim Biliyorum benimde 130 kilo olan arkadaşım var özgüveni tavanda ama ben onun gibi olamıyorum iyice kendime olan güveni yittirtirdiler. İnş dediğin gibi olur.

Tabiki görüyorlar ama iki güzel şey dersek birakir tekrar alir kilo diye söylemiyorlar yoksa o verdiğin kilolar farkedilmeyecek gibi değil..

Şuan mutlusun değil mi 12 kilo verdin nasil güzel bir histir.. İdealini bulana kadar devam et laflar için değil kendin için yap..

12 kilo veren dahasinida yapar zaten.. Bak azimlisin güçlüsün takma sen bilinçsizce sanandestek oluyorlar güya..

Canım bu kadar psikolojini bozduklarına yazık.. Bütün derdin kilo, kilo verdim vs olmuş. Benim kuzenim de senin gibi, hatta senden kat kat fazla. Çocukluktan beri öyleydi ve ailede ona da aynı baskılar vardı. Hatta çocukken kimse görmesin diye gece kalkıp mutfağa yemek yemeye gidermiş, teyzem gelince de elinde ne varsa kurabiye vs buzdolabının arkasına fırlatırmış :) 15li yaşlarda sporla ilgilenmeye başladı, gülle atma, tekvandu vs. Kimsenin zoruyla değil kendi sevdiği için ilgilendi, bu çok önemli. Şimdi Ankara'da bir yüzme okulunu işletiyor ve hala zayıf değil evlendi ve 6 aylık hamile şu an :) Ama sporun ona faydası oldu, vücudu kötü görünümlü değil yani iri ama öyle koca göbekli her tarafı sarkan bir şişman değil 90-95 kilo civarında olmasına rağmen ve çok tatlı bir kadın inan bana herkes aynı şeyi söylüyor. Kendiyle barışık çünkü, küçükken yapılan baskılardan onun da psikolojisi bozulmuştur eminim, ama o aşmış onu bir şekilde. Sende biraz geri çekil ve dışarıdan bak yaşadıklarına, kilosuyla dalga geçenlerle dalga geçerdi o ne çekinmesi :) İnşallah kurutulursun bu psikolojiden en zoru bu olsa gerek...

Canım bu kadar psikolojini bozduklarına yazık.. Bütün derdin kilo, kilo verdim vs olmuş. Benim kuzenim de senin gibi, hatta senden kat kat fazla. Çocukluktan beri öyleydi ve ailede ona da aynı baskılar vardı. Hatta çocukken kimse görmesin diye gece kalkıp mutfağa yemek yemeye gidermiş, teyzem gelince de elinde ne varsa kurabiye vs buzdolabının arkasına fırlatırmış :) 15li yaşlarda sporla ilgilenmeye başladı, gülle atma, tekvandu vs. Kimsenin zoruyla değil kendi sevdiği için ilgilendi, bu çok önemli. Şimdi Ankara'da bir yüzme okulunu işletiyor ve hala zayıf değil evlendi ve 6 aylık hamile şu an :) Ama sporun ona faydası oldu, vücudu kötü görünümlü değil yani iri ama öyle koca göbekli her tarafı sarkan bir şişman değil 90-95 kilo civarında olmasına rağmen ve çok tatlı bir kadın inan bana herkes aynı şeyi söylüyor. Kendiyle barışık çünkü, küçükken yapılan baskılardan onun da psikolojisi bozulmuştur eminim, ama o aşmış onu bir şekilde. Sende biraz geri çekil ve dışarıdan bak yaşadıklarına, kilosuyla dalga geçenlerle dalga geçerdi o ne çekinmesi :) İnşallah kurutulursun bu psikolojiden en zoru bu olsa gerek...

Çok teşekkür ederim ben kendimle barışık olamıyorum sorun burda başlıyor :( ben biraz içime kapanık biri olduğum için pskolojim daha kötü bir duruma geliyor :14:

Artık dayanamıyorum gerçekten,
Ben çok takan bir insanım bana biri bişey söylese gece boyu takmaktan uyuyamam tedavi görüyorum ama gene takmadan duramıyorum ve içime atıyorum herşeyi ,Halamın 5 sene boyunca yaptığı psikolojik baskı zayıfla zayıfla "şişmanlar üniversiteye gidemez" dediğini bile duydu bu kulaklar ki en iyi söylediği şeydi. Hiç güzelce uyaramazdım bile diyemezdim ekmeğimizi o veriyor ya diyemedim hep içimde kaldı (!) Şişman olduğum için özgüvenimi yediler bitirdiler şimdi kimseyle doğru düzgün arkadaş olamıyorum. Şimdide amcam başladı zayıfla kıza benze biraz diye söylenmeye sinirden stresten gül hastalığı yada alerji gibi bişey geçirdim artık dayanamıyorum illa bir deri bir kemik mi olmam lazım ben çok yoruldum onların sayesinde kendime saygım yok çirkinim diye sevgilim olmayacağına inandırdılar beni artık bıktım gerçekten psikolojik baskıdan babam bile dediklerini duyuyordu hiç müdahale etmiyordu çocukken bile önüme diyet listeleriyle geldiklerini biliyorum artık öyle bir psikolojiye geldim ki intihar etsem ederim yanı çok kötüyüm :14: Nolur bunumu takıyorsun diye yazmayın bir akıllıya bile 40 kez deli denirse delirirmiş ya benimkide o hesap 7 seneden beri konu beni şişmanlığım :14:

cnm bende küçükken seninle aynı şeyi yaşadım.çevremdekiler değil de bana da annem diyordu çok yiyon dikkat et diye.daha ortaokula giderken bana her akşam 3 kat merdiven inip çıkartıyodu az yemek veriyodu fln bir sürü şey bunun gibi:52::52: ama şimdi de bişey değişmiş değil benim açımdan bu aralar bayaa bi kilo aldım ve boyum kısa olduğu için kötü duruyo ama ben kendimle barışık bi insanım çevremdeki insanlar benimle ilgili kötü bi şey söylese hemen ağzının payını veririm ve takmam çünkü kendimi biliyorum.sen de önce kendinle barışık olmalısın.insanların seninle ilgili söyledikleri pek takma.eminim halan yada amcan senin kötülüğünü düşündüğü için dememiştir.kiloyu görüşünüş açısından düşünme sağlık açısından düşün.eğer sağlığını etkiliyorsa kendi isteğinle spora başla çünkü her şeyin başı sağlık.sağlıklı olmak görüntüden önce gelir bana göre.

Bende aşağı yukarı senin olculerindeyim ve evet zayıf değiliz ama öyle cokta şişman değiliz.
Benimde eşim zayıfla diyip duruyor benimde kan şekerim düşüyor ac kalınca basim agriyo,e cocuk var kim bakicak bu yüzden bende kilo veremiyorum :(

cnm bende küçükken seninle aynı şeyi yaşadım.çevremdekiler değil de bana da annem diyordu çok yiyon dikkat et diye.daha ortaokula giderken bana her akşam 3 kat merdiven inip çıkartıyodu az yemek veriyodu fln bir sürü şey bunun gibi:52::52: ama şimdi de bişey değişmiş değil benim açımdan bu aralar bayaa bi kilo aldım ve boyum kısa olduğu için kötü duruyo ama ben kendimle barışık bi insanım çevremdeki insanlar benimle ilgili kötü bi şey söylese hemen ağzının payını veririm ve takmam çünkü kendimi biliyorum.sen de önce kendinle barışık olmalısın.insanların seninle ilgili söyledikleri pek takma.eminim halan yada amcan senin kötülüğünü düşündüğü için dememiştir.kiloyu görüşünüş açısından düşünme sağlık açısından düşün.eğer sağlığını etkiliyorsa kendi isteğinle spora başla çünkü her şeyin başı sağlık.sağlıklı olmak görüntüden önce gelir bana göre.

Amcam sağlığımı düşündüğü için söylemiyor bana bunu kızı evlencek erkek tarafı senin yigenin ne kadar şişman dedikleri için utandığı için bana böyle diyorlar halamda aynı şekilde :14:

Bende aşağı yukarı senin olculerindeyim ve evet zayıf değiliz ama öyle cokta şişman değiliz.
Benimde eşim zayıfla diyip duruyor benimde kan şekerim düşüyor ac kalınca basim agriyo,e cocuk var kim bakicak bu yüzden bende kilo veremiyorum :(

Çok üzüldüm ama yapabileceğimiz çok fazla birşey yok :26:

Amcam sağlığımı düşündüğü için söylemiyor bana bunu kızı evlencek erkek tarafı senin yigenin ne kadar şişman dedikleri için utandığı için bana böyle diyorlar halamda aynı şekilde :14:

sen onların dediklerine bakma cnm ağzı olan konuşuyo işte.önemli olan sağlık sağlığını bozacak kadar kilon varsa vermelisin senin için daha iyi olur.sırf başkalarının göz zevkine hitap etmen için kendini üzmen çok ama çok saçma.

Son düzenleme:
sen onların dediklerine bakma cnm ağzı olan konuşuyo işte.önemli olan sağlık sağlığını bozacak kadar kilon varsa vermelisin senin için daha iyi olur.sırf başkalarının göz zevkine hitap etmen için kendini üzmen çok ama çok saçma.

Ben zaten istediğim için zayıflıyorum ama böyle yapmaları gerçekten beni üzüyor :14:

Back
X