Merhaba hanımlar, içimi dökmek istedim. Son zamanlarda hayatım o kadar kötüyr gidiyor ki yaşama dair umudumu , ybediyorum... Nişandan ayrıldım hemde olaylı iftiralı bir şekilde, çok ağır ve uzun geçti o süreç, ailemi istemeden üzdüm. Tam yoluna gidiyor derken babamın çalıştırdığı dükkan siyasi ve ekonomi faktörlerden dolayı krizden çok etkilendi ve battı gibi bişey diyebilirim ancak dükkana ait borçlarımızı zar zor ödüyoruz ki çok zorluyor ve önümüz kış, ben Allah Kerim demek istiyorum çok dua ediyorum ama olmuyor olmuyor, yakın zamanda da babam dolandırıldı ailemin tek güvencesiydi 30bin Tl kaptırdı, hala nasılbu oyuna geldi anlamıyorum, herkes perişan oldu ve benim elimden hiç bir şey gelmiyor , nişan için açmış olduğum taksitli kredi kart borçlarım vardı bir takım ve hala onu ödüyorum, haftasonu çalışabileceğim ek iş ilanlarına başvurduğumda neleri görmedim ki konsluk teklif eden mi dersin , kamerada soyunmamı dersin, iç çamaşırı fotoğraf çekimimi ya nelerle karşılaştım , insanın zayıf noktolarını kullanmak isteyen o kadar kötü insanlar var ki anlatamam, bunları duyduğumda o kadar canım yandı ki gerçekten düşenin dostu yok. Çok şükür çok temiz bi kafede haftasonu ek işe gidiyorum gece 11e kadar garsonluk yapıyorum. Zoruma gitmiyor çalışmak ama yine de yok yok! Ne yol parası ne yemek parası veriyorlar hepsi adam kullanıyorlar, fazla fazlaçalıştırıp hakkımızı yiyorlar nasıl bunun hhesabını vericekler bilmiyorum... Aileme alın bu bbenim maaşım diyemiyorum ailemin yarasına merhem olamıyorum ya kahroluyorum. Erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz evlenmek istiyor, nişan yapalım diyoruz ama elde avuçta yok. O kadar daraldım ki inanın gece 4.30ta uyandm yorgun olmama rağmen, çeyizlerimi, kıyafetlerimi satmaya bile düşündüm... Allah herkesin yardımcısı olsun, benim gibi bi çok insan var, ama kimsenin hakkına girmezken, herkese iyilikle yaklaşırken neden bizim başımıza geliyor diye isyan ediyorum . Biraz konuşmaya ihtiyacım var, o kadar çol daraldım sıkıldım ki, napacağını bilmemek, sevdiklerine yetememek... KPSS çalışıyordum ama artık ondan da ümidimi kesmeye başladım hiç umudum kalmadı...
işe gidicem yol param yok kimseye ne söyleyebiliyorum nede çaresini bulabiliyorum. Geceleri uykularım bölünüo , yaşadığım pskolojiyi tarif etmek çok zor çok... Ne olur dua edin olur mu o adi dolandırıcılar yakalansın , allahım herkesin yardımcısı olsun ...