• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum

Daha çok gençsiniz neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz? Kuzenim boş gebelik yaşamıştı önceden, 30 yaşında hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı iki oğlu var. Bence çocuk yapmak için bu kadar acele etmeyin. Gezin, tozun, hayatınızı yaşayın. Rahatladıkça zaten daha kolay hamile kalabileceksiniz. Kastığınız için olmadığını düşünüyorum. Rahatlayamıyorsanız eşinizle beraber cinsel terapi konusunda da uzmanlaşmış bir çift terapistine gitmenizi öneririm.

Çatlatma iğnesi deniyor ona ama aşılama da eşler muayene oluyor sperm testi oluyor sonra eşin spermi ayıklanıyor ve enjekte ediliyor Rahime böyle mi oldu sizin
canim once yumurta gelistirici igne vurdum kendime insulin igmesine benzio doktor 2 gune bir bakti sonra catlatma ignesi vurundum 36 saat icinde asilama olacagi gun dedigin gibi esim ornek verdi laboratuvar da ayiklandi bi igneye doldurulmus acil bi sekilde dogumhaneye ciktik doktor o spermi rahmime kanallara dogru enjekte etti 45 dk yattiktan sonra evime dondum

canim once yumurta gelistirici igne vurdum kendime insulin igmesine benzio doktor 2 gune bir bakti sonra catlatma ignesi vurundum 36 saat icinde asilama olacagi gun dedigin gibi esim ornek verdi laboratuvar da ayiklandi bi igneye doldurulmus acil bi sekilde dogumhaneye ciktik doktor o spermi rahmime kanallara dogru enjekte etti 45 dk yattiktan sonra evime dondum
Tamam çok uygun olmuş o Zaman sevindim adınıza mecburen özel hastanede olacak bizimde:) İzmir'de yaptırıcazz.İlk aşılama tutmazsa yine 8 bin harcıcaz en mantıklısı tüp gibi geldi bize bir de işe başlamam gerekiyor 2 yıl içinde o yüzden direk tüp bebeğe yönlendik.

Tamam çok uygun olmuş o Zaman sevindim adınıza mecburen özel hastanede olacak bizimde:) İzmir'de yaptırıcazz.İlk aşılama tutmazsa yine 8 bin harcıcaz en mantıklısı tüp gibi geldi bize bir de işe başlamam gerekiyor 2 yıl içinde o yüzden direk tüp bebeğe yönlendik.
hmm ama demekki hastaneden hastaneye deisiyo ben hep yuksek fiyatlar duyuyorum bu sitede cok sasiriorum en ucuz benimki olmus galiba herseyim 670 lira tuttu

Selam kızlar gerçekten artık sabrım hiç kalmadı her ay hüsran yaşamak canımı sıkıyor 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bi kere boş gebelik geçirdim 5 ay önce ama boş gebelikti gebelikten sonra kafama takar oldum önce hiç böyle değildim eşime aşılama yaptıralım diyorum istemiyor biraz daha bekleyelim diyor unut diyor ama olmuyor hep aklımda rüyalarım dün akşam yarın sabah test yapiyim dedim uyanınca ama sabaha kadar rüya gordum çıktı sanıyorum seviniyorum sonra yanlis teste bakmış oluyorum yine bisey yok diyorum artık günler geçmiyor 1 ayı zor geciriyorum sonrada olmayınca resmen tıranva yaşıyorum herkez takma diyor unut diyor ama olmuyor hiç unutamiyorum hep okuyorum takinca olmuyor artık vazgeçtim oldu diyorlar ben hiç vazgecemiyorum ne yapicam bilmiyorum ben 26 eşim 28 yasinda of of of kızlar gerçekten çok çok yoruldum ailemle bile konuşmak istemiyorum kimse yi goresim bile gelmiyor arkadaşlarımı aramiyorum hep bebege geliyor konu sinir oluyorum hamile olanlar benden saklıyor zoruma gidiyor bunları yazmak bile agladiyor beni allahım duy sesimi yardim et bana
yasın genc tıp ilerledi takarsan hıc olmaz.oluruna bırak tadını cıkart.ileride cocuk seslerınden uykun kalmayacak :KK46:

Back
X