Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

KVyi takdir ettim yalnız, sadece oğluna değil kızına da para veriyor o sırada da gelin çatır çatır çatlıyor .. Kadının kendi parası, kızına verirken geline mi sorsun yani tuhasf kafalar

Hakarete girer mi diye düşündüm yazmadim ama şu şekilde koyayım. Hakaret etmek istemiyorum çünkü, durum tespitiEki Görüntüle 3164264
siz hangi hakla böyle bir şey diyebiliyorsunuz? kaç aydır bir lirasını bile almıyoruz bennn istemiyorum çünkü.evlenirken her aile yardım eder sizinkiler sizi doğurup salıyor herhalde çok yazık.

siz hangi hakla böyle bir şey diyebiliyorsunuz? kaç aydır bir lirasını bile almıyoruz bennn istemiyorum çünkü.evlenirken her aile yardım eder sizinkiler sizi doğurup salıyor herhalde çok yazık.
Kimse burada aileler yardım etmesin demiyor. Yardım ederlerse teşekkür edilir, etmezlerse de yardım etmek gibi bir zorunlulukları yok diyor.

Arkadaşlar son yorumumu yazıp kapatıyorum.Evlenirken bizde ailelerin yardımı olur.Altın takılır(dinen de böyle diye biliyorum yanlışsam düzeltin)Her ikimiz de iki kardeşiz.Bir şeyler yapacaklar tabi ki bu niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ya.Doğurup doğurup salsınlar mı istiyorsunuz :)))

İnsanlar maddi manevi evlilik sorumluluğunu alamiyorsa evlenmemeliler.

He biz evlenicez hadi bizim herseyimizi yapın, herkes bize yardım etsin biz evleniyoruz diye çıkılmaz o yola.

Evet benim ailem beni saldı, beni her şeyin üstesinden gelen,ayakları üzerinde durabilen, kimseye muhtaç olmayacagim bir kivama getirip, meslegimi de elime almama sebep olup Azad ettiler

Din anca bu konuda akliniza geliyor zaten, milletin hakkını yerken, üstünden gecinirken din min yok

Ay ne alaka?
Okutuyorlar,meslek sahibi olmamız için varlarını yoklarını veriyorlar daha ne yani.
Düğünde gelinin istediği kadar altın takmamanın tersi sokağa atmak mı?
Nasıl haklı çıkacağım diye abartıyorsunuz ama.

Yaaaaa boşver burada yazilanlari. Sen en iyisi git bi kayinvalidene hesap sor. Kızına para yedirip bana yedirmemen neden, bak ben her gece yeminler ediyorum hırsımdan de. Uykularim kaçıyor bana da yedirsen ne olur sanki de. Biraz da gözyaşı dokersen bi 50 bin daha verir belki

Şu an ev satarsanız hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız evi kiralayın başka yerde ucuz bir yere kiraya çıkarsınız . Ev fiyatları giderek artacak ve belki hiç ev alamayabilirsiniz. Bunu yapmayın.

siz öyle yapıyorsunuz galiba tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…