- 29 Mayıs 2021

- 15.357

- 100.352

- 548

- 37

- Konu Sahibi oyledegilboyle
 - 

Şaka mısınız siz?ikimiz de üni mezunuyuz merak etmeyin :) hala söylemek istediğim anlaşılmıyor.bana ne kv nin parasından ya bana nee ben yaptıklarına sinirleniyorummmm
Sizin gibi kayınvalide parası diye kafayı yeseydi değil mi?sizi okutup saldılar di mi ?
İyi ki salmışlar ya, kendimi düşünemiyorum kaynana parasına baka baka tırnaklarımı yerken, fena oluyorum, başım dönüyor. Ne kadar hayır dua etsem az valla aileme.sizi okutup saldılar di mi ?
Onlar tatildeyken deli olup, laf sokmalı story atacaktın katipİyi ki salmışlar ya, kendimi düşünemiyorum kaynana parasına baka baka tırnaklarımı yerken, fena oluyorum, başım dönüyor. Ne kadar hayır dua etsem az valla aileme.
Ya ben bendeki deliyi eviyle damıyla görümceye nasıl kaktırırım diye bakıyorum, gelmiş bana ne diyoOnlar tatildeyken deli olup, laf sokmalı story atacaktın katipüniversite mezunu, salınmamış, ailelerin paçasına yapışmış "yetişkin" olmak bunu gerektirir. 
sizin kv ile aranız nasılDeli kaynanam neden beni sevmiyor nedeğğğn ben naptım ona diye ağlarken düşündüm de kendimi, yooo dostum. Hayır! Ay içim çekildi ben bi adaçayı içicem.
Umrumda değil.sizin kv ile aranız nasıl
sizin de iyi değil işte. hepsi mi kötü olur bunların yaUmrumda değil.
İşte ben bişey beklemiyorum ondan. Şu an verebildiği tek şey dondurulmuş ürün ve konserve. Ardımızda dolanıyor şu an, çünkü ona paralı köle, şamar oğlanı lazım. Ama aradığı kişiye ulaşılamıyor.sizin de iyi değil işte. hepsi mi kötü olur bunların ya
Evlenecek yaşa gelmiş yetişkinleri evet doğurup doğurup saliyorlarArkadaşlar son yorumumu yazıp kapatıyorum.Evlenirken bizde ailelerin yardımı olur.Altın takılır(dinen de böyle diye biliyorum yanlışsam düzeltin)Her ikimiz de iki kardeşiz.Bir şeyler yapacaklar tabi ki bu niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ya.Doğurup doğurup salsınlar mı istiyorsunuz :)))
Evlenecek yaşa gelmiş yetişkinleri evet doğurup doğurup saliyorlar
Ya ne olacağıdı zaten, alıp karnımıza geri mi koyacağız?Evlenecek yaşa gelmiş yetişkinleri evet doğurup doğurup saliyorlar
Ben de okuyup istemedim. Bilseydim okumazdim.Ben üni okumadim diyemi altın mal mülk istemedimbilseydim okurdum 
Kv oğluyla görüşebilmek için yeteri kadar para vermemiş. Biraz daha para yığsa cadı silayı aşarak oğluyla görüşme şerefini hakedecek ama yapmıyor maalesef.Eşinizden beklentiniz nedir? Annesiyle hiç görüşmemesi mi?
çok güldümKv oğluyla görüşebilmek için yeteri kadar para vermemiş. Biraz daha para yığsa cadı silayı aşarak oğluyla görüşme şerefini hakedecek ama yapmıyor maalesef.
sizin çocuklar da örnek alır sizinle görüşmezler.şimdiden kaliteli huzurevleri için para biriktirmeye başlayınçok güldümkendi görüşmek istemiyor ben napim 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?