- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 48
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
ekstra düğünde taktıkları 30 gr bilezik ve başka altınlar69 gr altın ve çeyizim yeterli mi sizin için ?
Peşine düştüğünüz şeylerin yanında hiçbir şey.69 gr altın ve çeyizim yeterli mi sizin için ?
bence değil69 gr altın ve çeyizim yeterli mi sizin için ?
bunlara da inanmadım.ekstra düğünde taktıkları 30 gr bilezik ve başka altınlar
Getirdiği 3-5 in karşılığı ömür boyu finanse edilmek. İyi işmiş ha.bence değil
ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kerePeşine düştüğünüz şeylerin yanında hiçbir şey.
100 gram altın kızına takabilecek ailenin kızı tok gözlüdür.hayat standartı iyi yaşamıştır.kaynananın parasını hesaplamaz.cıkssss hayat tecrübem inanma ceycey diyor.Getirdiği 3-5 in karşılığı ömür boyu finanse edilmek. İyi işmiş ha.
neden yalan söyliyim ki inanmayabilirsiniz.bunlara da inanmadım.
Ben ikna oldum şahsen.ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
Madem öyle, kadının kızı içi yaptıkları sizi neden rahatsız ediyor? Kendinizle çelişiyorsunuz.ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
evet ya kendilerinden para falan istenmiyor.neden rahatsız olup konu açtı o zaman?Madem öyle, kadının kızı içi yaptıkları sizi neden rahatsız ediyor? Kendinizle çelişiyorsunuz.
Kendinizle çelişmeyin .ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
50 binmiş para.yersen.bugünün parasıyla en az 350 400 bindir.Kendinizle çelişmeyin .
Hem kadından maddi beklenti içindesiniz hem de verdiği peşinatı ödeyelim diyorsunuz.
Şunca olaya rağmen gözü açılmıyorsa sal gitsin kocanın ipini.eşim benimle konuşmuyor ama gözünü açmak istiyorum
Ooof o kişisi bu kişisi… Hangi kişisilerle sorununuz varsa hiç biriyle görüşmeyin işte
1 lira almayın ama 50 milyarı alin, sonra da odeyelim diyip diyip hiç bir ödeme yapmadan daha da isteyin:) nefret ediyorum ya bu tiplerden her ailede var. Mezara girse rahat bırakmaz insanları bu tipler..ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.
100 gram altın kızına takabilecek ailenin kızı tok gözlüdür.hayat standartı iyi yaşamıştır.kaynananın parasını hesaplamaz.cıkssss hayat tecrübem inanma ceycey diyor.
değeri doğru yazmışsınız :) evetKayınvalide KİŞİSİnin verdiği 50 bin lirayı günümüz değerinden 200 bin ödemeye var mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?