Artık dayanılacak hali kalmadı(Eş annesi kişisi)

Getirdiği 3-5 in karşılığı ömür boyu finanse edilmek. İyi işmiş ha.
100 gram altın kızına takabilecek ailenin kızı tok gözlüdür.hayat standartı iyi yaşamıştır.kaynananın parasını hesaplamaz.cıkssss hayat tecrübem inanma ceycey diyor.

ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
Ben ikna oldum şahsen. Konuya 2 dk bakınca uçuşan banknotlar görüyorsun.

kaynanasından nefret eden bir üye var çocuğuma neden bakmıyor diye konu açtı.başka üye 9 evleri var tüm düğün masraflarını yapmalılar diyor.başka üye taaa bekarlıktan kalma eşinin babannesinin engeli sebebiyle ucuza alınmış kayınbabanın üstüne olan arabadan hak iddia ediyor.biri evleneli 9 yıl olmuş konu açmış altın takmadılar diye.haaa bir tane daha vardı.ev vermişler evlenince kiraya hiç oturmamış.diyordu ki kayınvalidenin oturduğu daha büyük bir ev.onu bana vermesi gerekmez miydi.daha neler nelerrrrr.

ben neyin peşine düşmüşüm ya. eşime defaatle söyledim.sakın annenden bir lira bile alma.benzine para vermeye kalkarsa alma diye.hatta lütfen eve verdiği parayı da ödeyelim diyorum kaç kere
Madem öyle, kadının kızı içi yaptıkları sizi neden rahatsız ediyor? Kendinizle çelişiyorsunuz.

Kendinizle çelişmeyin .
Hem kadından maddi beklenti içindesiniz hem de verdiği peşinatı ödeyelim diyorsunuz.

Ooof o kişisi bu kişisi… Hangi kişisilerle sorununuz varsa hiç biriyle görüşmeyin işte

Sinir bozucu değil mi?
Eşim
Kayınvalidem yada eşimin annesi
Görümcem, eşimin kardeşi...
Zartı surtu...
Ama eş kişisi nedir ya bu sitede çıldırtan tamlamalardan biri.

1 lira almayın ama 50 milyarı alin, sonra da odeyelim diyip diyip hiç bir ödeme yapmadan daha da isteyin:) nefret ediyorum ya bu tiplerden her ailede var. Mezara girse rahat bırakmaz insanları bu tipler..

bunu nasıl böyle yorumlayabiliyorsunuz algılayamıyorum.Siz iki taraftan birine yardım edecek olsanız damadınız mı önde olur oğlunuz mu ? Parayı verirken kızına bile söylemiyor.

Ablacım sen gelinsin sen de parayı yemişsin damat da paradan yemiş. KVnin habire parasını yemişsiniz ama işinize gelmeyince kadını beğenmiyorsunuz.

100 gram altın kızına takabilecek ailenin kızı tok gözlüdür.hayat standartı iyi yaşamıştır.kaynananın parasını hesaplamaz.cıkssss hayat tecrübem inanma ceycey diyor.
Kayınvalide KİŞİSİnin verdiği 50 bin lirayı günümüz değerinden 200 bin ödemeye var mısınız :)
değeri doğru yazmışsınız :) evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…