- 23 Ağustos 2012
- 52.472
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.068
- 898
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
ne kadar sığsınız.çok özür dileyerek yazıyorum
Arkadaşlar son yorumumu yazıp kapatıyorum.Evlenirken bizde ailelerin yardımı olur.Altın takılır(dinen de böyle diye biliyorum yanlışsam düzeltin)Her ikimiz de iki kardeşiz.Bir şeyler yapacaklar tabi ki bu niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ya.Doğurup doğurup salsınlar mı istiyorsunuz :)))
Tabi tabi. Ben düzenli araliklarla ağlayıp zirlayarak paralarına cokerim hobi olarak. İlgini çeken bir hobi olduğuna eminimsiz öyle yapıyorsunuz galiba tamam :)
yeni evliyim,evlendikten sonra verildi o.rahatlayın diye yazıyorumYıllar önce düğünde takılan altını hesaplayacak, aklımda tutacak kafada değilim çok şükür. Böyle hayat zor olmuyor mu?
Yazıkmış, yazık görmek istiyorsanız kendinize bakın. Biz bizi evden atan kaynananın parasını dilimize dolamıyoruz , parayla yatıp parayla kalkıyorsunuz, biz yardım aldık hediye aldık, insanların boğazına basmadık paraaaa para diye.siz hangi hakla böyle bir şey diyebiliyorsunuz? kaç aydır bir lirasını bile almıyoruz bennn istemiyorum çünkü.evlenirken her aile yardım eder sizinkiler sizi doğurup salıyor herhalde çok yazık.
Ben de uyuz oluyorum ve bugün birkac konuda gördüm kk da bu kişisi olayiniKonudan ziyade,
Su başlıkta konu da "kişisi, kişisi " kelimesine bi ben mi uyuz oluyorum acaba ?
yeni evliyim,evlendikten sonra verildi o.rahatlayın diye yazıyorum
Doğurup büyütene kadar geçen vakti çöpe mı atıyorsunuz da evlenirken ve hatta ev alırken yardım etmeyince doğurup salmak olarak görüyorsunuz bunu? Çocuğu doğuyorsun, aaa sonra bir bakıyorsun kendi kendine evlenecek yaşa gelmiş. Bu kadar sığ düşünceli birine ne yazılsa boş.siz hangi hakla böyle bir şey diyebiliyorsunuz? kaç aydır bir lirasını bile almıyoruz bennn istemiyorum çünkü.evlenirken her aile yardım eder sizinkiler sizi doğurup salıyor herhalde çok yazık.
"Eğitemedikten sonra bir kasa altınla göndersen ne olur? Tek başına , destek olmadan 1 gün geçiremeyecek insanları evlendiriyorsun, en ufak zora gelemeyip eteğine yapışıyorlar. " Biz de bunu desek iyi olur mu mesela?Doğurup büyütene kadarki vakti çöpe mı atıyorsunuz da evlenirken ve hatta ev alırken yardım etmeyince doğurup salmak olarak görüyorsunuz bunu? Çocuğu doğuyorsun, aaa sonra bir bakıyorsun kendi kendine evlenecek yaşa gelmiş. Bu kadar sığ düşünceli birine ne yazılsa boş.
Asıl size yazık bu düşüncelerle hiç mutlu olamayacaksınız çünkü aklınız fikriniz kayınvalide , görümcenizde olacak. Böyle kocanızım başının etini yiye yiye ömür çürüteceksiniz. Başka eve taşınınca da hiçbir şey değişmeyecek bu kafanız hep sizinle olacak çünkü.
Konu sahibi kişisi(!) bu kategoriye giriyor mu ki?"Eğitemedikten sonra bir kasa altınla göndersen ne olur? Tek başına , destek olmadan 1 gün geçiremeyecek insanları evlendiriyorsun, en ufak zora gelemeyip eteğine yapışıyorlar. " Biz de bunu desek iyi olur mu mesela?
Bilmem, giriyor mu?Konu sahibi kişisi(!) bu kategoriye giriyor mu ki?
ikimiz de üni mezunuyuz merak etmeyin :) hala söylemek istediğim anlaşılmıyor.bana ne kv nin parasından ya bana nee ben yaptıklarına sinirleniyorummmm"Eğitemedikten sonra bir kasa altınla göndersen ne olur? Tek başına , destek olmadan 1 gün geçiremeyecek insanları evlendiriyorsun, en ufak zora gelemeyip eteğine yapışıyorlar. " Biz de bunu desek iyi olur mu mesela?
"Eğitemedikten sonra bir kasa altınla göndersen ne olur? Tek başına , destek olmadan 1 gün geçiremeyecek insanları evlendiriyorsun, en ufak zora gelemeyip eteğine yapışıyorlar. " Biz de bunu desek iyi olur mu mesela?
Bilmiyorum ki ondan sordum bende.Bilmem, giriyor mu?
Dedim ya ben ikna oldum meselenin para olmadığına.ikimiz de üni mezunuyuz merak etmeyin :) hala söylemek istediğim anlaşılmıyor.bana ne kv nin parasından ya bana nee ben yaptıklarına sinirleniyorummmm
Öyle deme, üniversite okumuşlar karı koca. Üniversite okudun mu sen? Okumadıysan anlamazsın tabi. Okulda bunları öğretiyorlar.Bilmiyorum ki ondan sordum bende.
Ailem sokağa salmaz beni sizleri salıyor sanırım deyip durduğu için girmiyordur herhalde diye düşündüm.
Şansa bala okuyordum ama bu dersten kalınca üst üste bırakmak zorunda kaldımÖyle deme, üniversite okumuşlar karı koca. Üniversite okudun mu sen? Okumadıysan anlamazsın tabi. Okulda bunları öğretiyorlar.
At nerden gelmiş benim yazıya yaŞansa bala okuyordum ama bu dersten kalınca üst üste bırakmak zorunda kaldım
sizi okutup saldılar di mi ?Öyle deme, üniversite okumuşlar karı koca. Üniversite okudun mu sen? Okumadıysan anlamazsın tabi. Okulda bunları öğretiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?