• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik deliricem

dahadadogurmam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
694
474
18
29
22 aylik bir bebegim var asla istedigini isaret parmagiyla gostermiyor benim elimi kullanmaya calisiyor bir tek babasini gosteriyor ya cildircam . Gel baba su ac 4 kelime var. Evet ekran veriyorum sadece yemek yerken. Goz temasi var. Asiri yalnizligi seviyor bir arkadas olsun yaninda cocuk bagirsin agliyor benim yanima geliyor. Ben napicam

22 aylik bir bebegim var asla istedigini isaret parmagiyla gostermiyor benim elimi kullanmaya calisiyor bir tek babasini gosteriyor ya cildircam . Gel baba su ac 4 kelime var. Evet ekran veriyorum sadece yemek yerken. Goz temasi var. Asiri yalnizligi seviyor bir arkadas olsun yaninda cocuk bagirsin agliyor benim yanima geliyor. Ben napicam
Merhaba. Doktor bu durum için ne diyor? Uyaran eksikliği olabilir mi? Benim bebeğim 15 aylık onda da benzer durumlar var. Akranları ile bir arada olması çok önemli dedi doktorumuz

Bize de aynisini soyledi ama akran yok yani cevremizde maalesef
Bizim de öyle. Oyun grubuna gittik. 1. Gidişimizde virüs kaptı 1 ay hastaydı. İkinciye gitmek nasip olmadı daha. Ama mecbur götürcez yine. Parka çıkarıyorsunuz dur belki ama daha sık çıksanız? Bize doktorun önerdiklerini hatırlamaya çalışıyorum. Oynamasına gerek yok il etapta gözlemlemesi bile çok iyi bir şey dedi

Bizim de öyle. Oyun grubuna gittik. 1. Gidişimizde virüs kaptı 1 ay hastaydı. İkinciye gitmek nasip olmadı daha. Ama mecbur götürcez yine. Parka çıkarıyorsunuz dur belki ama daha sık çıksanız? Bize doktorun önerdiklerini hatırlamaya çalışıyorum. Oynamasına gerek yok il etapta gözlemlemesi bile çok iyi bir şey dedi
Sal8ncakta sallanmayi sevmiyor oyle arabalara bakmak istiyor kaydiraktan bile zor kaydiriyorum havalar soguk bir de 16 kilo inanin artik cok yoruldum kaldir indir tek basina mucadele etmekten yoruldum

Sal8ncakta sallanmayi sevmiyor oyle arabalara bakmak istiyor kaydiraktan bile zor kaydiriyorum havalar soguk bir de 16 kilo inanin artik cok yoruldum kaldir indir tek basina mucadele etmekten yoruldum
Çok haklısınız. İnanın sizi anlıyorum. Zamanı gelince hepsini yapacak eminim. Ama bu süreç işte biraz yorucu yıpratıcı. Eşiniz aileniz size destek olamıyor mıu

Oyun gruplarına götürdünüz mü ? Şu saatlik ücretli ve akranları ile olan gruplar

22 ayda bakılması gereken şey göz teması değil yalnız. Bu çok daha öncesinde olması gereken bir yeti . Kelimeler oluştu mu ? 2 yaş sendromu belirtileri başladı mı

Yalnızlığı seviyor diye tabir ettiğimiz durum tam olark nedir ? TV önünde oturup izlemekse bu malesef alıştırılan durum . Pazar çarşıya bakkala vs beraber gitmiyor musunuz tavırları nasıl? İnsanları tanıyor mu hatırlıyor mu mesela ?

Sallanmayı sevmemesi bu kadar az kelime olması düşündürücü. İyi bir çocuk psikoloğu görmesini tavsiye ederim istanbuldaysanız çok iyi bir çocuk gelişim uzmanı var tavsiye ederim.

Sallanmayı sevmemesi bu kadar az kelime olması düşündürücü. İyi bir çocuk psikoloğu görmesini tavsiye ederim istanbuldaysanız çok iyi bir çocuk gelişim uzmanı var tavsiye ederim.
Sallanmaktan korkuyor asla tv yi acip onune koymuyorum. Zaten evde de izlenilmez. Mesela dun sabah beni görünce sevindi günaydin dedi çok net duydum. Ateşin mi cikti diyince alnina götürüyor alkis bay bay makara ce ee filan var. Sadece yuksek sesten korkuyor. Dönen şeylere filan ilgisi yok mesela. Ben de ogretmenim otizm olduguni dusunmuyorum. Sosyal gulumsemesi de var. Hep evde oldugumuz icin cocuk gormuyor.

Mesela bir sarki var kocaman acarim agzimi soyle aaaa diyor onun agzini acmasini tamamliyor. Burnun akarken mendil kopar henen diyorum burnunu temizleme hareketi yapiyor. Goz kulak burun kaş yerlerini biliyor. Gel gel yapiyor. Oyuncaklarinla oyna diyince gidip oynuyor. Ama sadece isaretle babasini gosteriyor her seyi benden bekliyor. Su icer misin dedigimde suya gidiyor mutfaga. Bu da bir yönelme hareketi dedi doktorumuz sıkıntı görmedi

Back
X