Bu da bir görüş tabi ama kendimin farkındayım depresyonluk bir durum yok. Çalışıyorum ve arkadaş çevrem geniş. Gezip eğleniyorum. Depresyonda olan insan kendini her şeye kapatır ve depresif bir ruh halinde olur. Ben bunun tersi. :) Hem öyle bir tepki verdiniz ki sanki kızlardan hoşlanıyorum değil de kızlarla yatmaktan hoşlanıyorum demişim gibi :) Benim söylemek istediğim şey kızların verdiği güveni dostluğu samimiyeti erkekler vermiyor. Ben de mutlu olduğum tarafı seçiyorum. Doğru olan da bu değil midir sizce?Bu tamamen bir paikolojik rahatsızlık. Kendinizi kızlar beni üzmez erkekler üzer diye şartlandırmayın.
Depresyondasınız bence paikolojik destek alın.
Bu cümleye bayıldım alemsiniz :)evlilik için bile en iyi koca ölü koca boşa dememişler
Bu da bir görüş tabi ama kendimin farkındayım depresyonluk bir durum yok. Çalışıyorum ve arkadaş çevrem geniş. Gezip eğleniyorum. Depresyonda olan insan kendini her şeye kapatır ve depresif bir ruh halinde olur. Ben bunun tersi. :) Hem öyle bir tepki verdiniz ki sanki kızlardan hoşlanıyorum değil de kızlarla yatmaktan hoşlanıyorum demişim gibi :) Benim söylemek istediğim şey kızların verdiği güveni dostluğu samimiyeti erkekler vermiyor. Ben de mutlu olduğum tarafı seçiyorum. Doğru olan da bu değil midir sizce?
Peki bir şey soracağım. Kızların kızlardan hoşlanması sizce gerçekten psikolojik bir rahatsızlık mı? Merak ettimHoşlanıyorum yazmışsınız ne anlamamızı bekliyorsun ki?
Peki bir şey soracağım. Kızların kızlardan hoşlanması sizce gerçekten psikolojik bir rahatsızlık mı? Merak ettim
Ya bu hangi açıdan baktığımıza bağlı bence. Yönelimin birçok çeşidi vardır.Konuyu anlatma şeklinize bakınca bende sonunda öyle birşey bekledim.
Insanlar bazen kapatabilir kendini karşı cinse ama hemcinsine yönelmesi normal değil.
Hoşlanma derken ? Sohbet ?yakınlık? Cinsel cekim ? Nedir acar mısınız?Peki bir şey soracağım. Kızların kızlardan hoşlanması sizce gerçekten psikolojik bir rahatsızlık mı? Merak ettim
Benim aklıma gelmesinden ziyade siz çağrışım yapıyorsunuz.Ya bu hangi açıdan baktığımıza bağlı bence. Yönelimin birçok çeşidi vardır.
Sizin burada aklınıza gelen ilk şey cinsel yönelim anladığım kadarıyla?
Yani "artık erkekleri istemiyorum, onlara güvenmiyorum" desem, kızları olaya karıştırmasam bir problem olmayacaktı sanırım :)Eğer en başından böyle hissediyorlarsa psikolojik değil. Ama senin anlattığın konuya bakarak yorum attım ben. Sonradan sırf bir vurgun yedin ve üzüldün diye kadınlar üzmeyecekmş gibi geliyor yazdığın için psikolojik bir rahatsızlık olduğunu yazdım.
Ya bir şey söyleyim mi? Şu an önemli olan bunlar değil aslında. Bakın yukarıda da yazmışım sevgisiz de yapabilirmişim gibi hissediyorum diye. Yani önemli olan insanın kendini nasıl iyi hissettiği.Hoşlanma derken ? Sohbet ?yakınlık? Cinsel cekim ? Nedir acar mısınız?
Cevap vermek istemiyorm diyorsunuz.Ee gerekli cevabı vermiş herkes destek alın diye.Ya bir şey söyleyim mi? Şu an önemli olan bunlar değil aslında. Bakın yukarıda da yazmışım sevgisiz de yapabilirmişim gibi hissediyorum diye. Yani önemli olan insanın kendini nasıl iyi hissettiği.
Ya sizi de anlıyorum yazdıklarım kadarıyla yorum yapıyorsunuz ama sizce de abartmıyor musunuz? Çünkü beni tanımıyorsunuz bile. Belki bu söylediklerinizle hiç alakam yok? Belki gayet normal ve düzgün bir insanım? Bilemezsiniz.. Ricam.. bence biraz algılamak istediklerinizle veya yargılamak istediğiniz şekilde değil, kendinizi karşıdaki kişinin yerine koyarak yorum yapın.Çift cinsiyet evet var fakat bu doğuştan olur .. sapkinlikla çok ayrıdır ..
Siz hayalkirikliğı sonucu psikolojik böyle düşünüyorsunuz. . Çok çok aykırı birsey söylediğiniz yanlış yolda gorunuyorsunuz bir adet doktor ve ibadet etmenizi öneririm. .
Aynen çok haklısınız. Anlatmak istediğimde bu. Sadece karşı cinsin değil kızların da duygusal anlamda sevgisine ihtiyacım yok zaten :)Karşı cinsin sevgisine sürekli ihtiyaç duymak zorunda değilsiniz ki zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?