- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Yani "artık erkekleri istemiyorum, onlara güvenmiyorum" desem, kızları olaya karıştırmasam bir problem olmayacaktı sanırım :)
Uzatma kiblemiyim şimdi. Bunu anlayan tek kişi değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani "artık erkekleri istemiyorum, onlara güvenmiyorum" desem, kızları olaya karıştırmasam bir problem olmayacaktı sanırım :)
Kadınlara cinsel anlamda istek duymuyorum. Herkes bu şekilde anladı. Düzelteyim. Sadece hemcinslerimle daha iyi vakit geçirip mutlu oluyorum. Hoşlanmayı sadece cinsel anlamda algılamamak gerekli.Daha önce de böyle düşünceleriniz oldu mu ? Yani daha önce de kadınlardan hoşlandığınız ya da hoşlanabilirim dediğiniz zamanlar ?
Belki biseksüelsinizdir.Bazen insanlar toplum baskısından bu yanlarını görmemeye çalışırlar.
Burda ne demek istediniz anlamadım? :)Uzatma kiblemiyim şimdi. Bunu anlayan tek kişi değilim.
Kendı kendine yetip mutlu oluyorsan senden daha mutlu biri yok zaten.Aynen çok haklısınız. Anlatmak istediğimde bu. Sadece karşı cinsin değil kızların da duygusal anlamda sevgisine ihtiyacım yok zaten :)
Belli oluyor zaten polemik yapmaya çalışmanızdan.. neyse ben kibledim anlarsınız..Burda ne demek istediniz anlamadım? :)
Kadınlara cinsel anlamda istek duymuyorum. Herkes bu şekilde anladı. Düzelteyim. Sadece hemcinslerimle daha iyi vakit geçirip mutlu oluyorum. Hoşlanmayı sadece cinsel anlamda algılamamak gerekli.
Hay Allah razı olsun ya sonunda anlayan birisi çıktı :) Teşekkür ederim yorumunuz için. İnsanlar bu tip şeyleri yargılamayı bir iş sanıyorlarAnladım,hoşlanmak orada biraz cinsel hoşlanmayı çağrıştırır gibi durmuş.Öyle olsaydı da sıkıntı olmazdı,yani yargılamak için yazmadım.
Bu durum sizi rahatsız etmiyorsa bence gayet güzel.İnsanın tek kalıp kafasını dinlemesi en iyisi gibi geliyor bazen.Tabi arada ilgi görmek de istiyor insan.Ama cinsellik ya da cinsellikten kaynaklı duygular yaşamın şartlarından değil,o yüzden neden olmasın.İnsan kendisiyle mutluysa bence sıkıntı yok.
Hayır ya ne alakası var. Gülümsememi de gıcıklık olarak algılamayın. Tebessüm ediyorum sadece amacım tartışmak değil. Ayrıca kiblemek ne demek bilmiyorum o yüzden sordum :)Belli oluyor zaten polemik yapmaya çalışmanızdan
İşte olaya mantıklı yaklaşan biri daha. Anlayabildiğiniz için teşekkür ederim. Şu an bire bir aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Zaten bir kadın erkek olmadan da mutlu olmalı dimdik ayakta durabilmeli. Bir şeyleri başarmak veya mutlu olmak için bir erkeğin varlığına ihtiyaç yok benceDiger arkadaslarin aksine, anlattiklarinizin cinselligi cagristiran bir yonunun oldugunu dusunmuyorum.
Ayni seyi ben de yasamaya basladim. Erkeklere guvenim sifir. Durum boyle olunca da biriyle flortlesmeye basladigimda ilk dakikadan itibaren kandirilacagimi, aldatilacagimi, uzulecegimi, yeryuzunde olumsuz ne varsa hepsinin basima gelecegini ve hayal kirikligina ugrayacagimi dusunerek deliye donuyorum. Boyle bir ruh haliyle de karsi tarafla iletisimim saglikli olmuyor ve bir seyler baslamadan bitiveriyor.
30 yasindayim. Ailem evlenmemi beklerken, ben yalniz yasamanin planlarini yapiyorum. Uzun vadede bir erkekle hayati paylasma fikri hic cazip gelmiyor artik.
Teşekkür ederim. Dünden beri herkes tedavi ol desresyondasın falan diyor. Cidden hiç alakası yok :) Her kadın erkekleri sevmeli onunla yaşamalı diye bir kaide yok. İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı.depresyon flan yok erkek milleti hakikaten mahvediyor kadınları katılıyorum konu sahibi.