Ayrılmak istiyorum diyerek...sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim
Çooooook konuştum ama işine gelmiyor nasılsa evde hazır hizmetçi var gözüyle bakiyorEşinizle bu konuda hiç konuşmadınız mı?
ayrilmak istemek yerine konusmayi dene belki cozebilirsinuzSlm arkadaşlar dünde eşimin ilgisizliginden dolayı konu açmıştım.bugun bir kez daha anladım ki eşimle aramız da sevgi saygı adına birşey kalmamış...adam sabah 8 de kalkmış tlf başında ve bugün tatil....kalktim ki balkonda oturuyor tabi beni görünce hemen salona geçti.sinir oldum bende hemen kahvaltı hazırlamadım sonra gelmiş kahvaltı yapmayacağız mi diyor neyse iyi kötü hazırladım gitti salonda tek başına yedi bende balkonda tek başıma yedim şimdi de trasini oldu duşunu aldı güzelce giyindi çıktı.nereye gittiğini bile söylemiyor kafayı yiycem artık bu davranışlarından dolayı sanki adam evli değilde bekar hayatı yaşıyor.insan demez mi oglumuzu da alalım beraber dışarı çıkalım diye....bu yaptığı çok zoruma gitti geldiğinde sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim bana akıll verin ne olur
Ayrılmak istiyorum de,net ol,
Bahane üretmeden,düz.
Cidden istiyorsan böyle yap.
Değişsin istiyorsan cıngar çıkartacaksın,
Amacim gözdağı vermek degil sadece anlaşarak bu işi bitirmek istiyorum ama o da buna gelmiyor daha doğrusu bu davranışlarla ne yapmak istiyor çözemiyorumGerçekten ayrılmaksa niyetiniz uzatmadan "bu evliliği daha fazla yürütemeyeceğinizi ve ayrılmak istediğinizi" söyleyin.
Ama amacınız gözdağı vermekse"ayrılalım"demeyin.Çünkü evlilik "çocuk oyuncağı" değildir.
Doğru söylüyorsunuz ilgisizlikten soğudum işten gelince sanki hizmetçi gibi hissediyorumİlgisizlikten eşinizden soğumuşsunuz iyice.Gerçekten boşanmak istiyormusunuz yoksa kendine gelsin diye blöf mü yapıyorsunuz?Ters tepebilir haberiniz olsun.Hiç konuşmayı denediniz mi?Sıkıntılarınızı anlatsanız belki evliliğiniz kurtulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?