En kısa zamanda yaptığı hatalarını yüzüne vurmak ve davayı açmayı dusunuyorumPeki ne yapmayı düşünüyorsun?
Boşanmak isteyen ben olduğum için benim gitmem lazımmış bu arada bunu avukata sormuş da bana da senin gitmen gerekir diyor.bu nasıl avukatsa artık anlamadımBence siz bu adami bi takip edin ,biur aldatma vs varsa ispat edip bosanma/davasi acin ,
Siz niye gidecekmissiniz ki ,
Mahkeme meskenden eekegi uzaklastiriyor ciksin gitsin
Öyle bir durum yok, böyle bir şey diyecek avukat olduğunu da sanmıyorum. Siz verin dilekçenizi, açılsın dava, boşanırsınız, merak etmeyin.Boşanmak isteyen ben olduğum için benim gitmem lazımmış bu arada bunu avukata sormuş da bana da senin gitmen gerekir diyor.bu nasıl avukatsa artık anlamadım
Boşanırız ama ben evden onun çıkmasını istiyorum sonuçta yanımda oğlumda var o tek başınaÖyle bir durum yok, böyle bir şey diyecek avukat olduğunu da sanmıyorum. Siz verin dilekçenizi, açılsın dava, boşanırsınız, merak etmeyin.
Çıkmasa da olur, boşanırken hakim her şeye karar verecek zaten, kimsenin bir yere gitmesine gerek yok. Belki sizin terk sebebiyle boşanma davası açmanızdan korktuğu için çıkmak istemiyordur. Siz aldatma vs. var mı bunu araştırın, bana da sizden bir şey saklıyor gibi geldi. Varsa ona göre dava açarsanız daha iyi olur.Boşanırız ama ben evden onun çıkmasını istiyorum sonuçta yanımda oğlumda var o tek başına
Canım yakala donuna kadar al.Tlf da başkalarıyla msjlastigini yakalamıştım bi daha olmayacak dedi ama su an tlf da şifre var magdem yapmıyorsun şifre niye koyarsın yada wc ye bile giderken neden yanında götürürsün kısacası bi haltlar yiyorda yakalayamiyorum
Ahhh bi yakalasam onu bitireceğim de tlf elinden düşmüyor ki adamın kafayı yedirecek resmen vallaCanım yakala donuna kadar al.
kandiriyor işte aklı sıra ,herkes aptal kendi zeki ya ,sizde bende sordum öyle değilmiş diyin ,Boşanmak isteyen ben olduğum için benim gitmem lazımmış bu arada bunu avukata sormuş da bana da senin gitmen gerekir diyor.bu nasıl avukatsa artık anlamadım
Burda çok zeki kadınlar var.ben teknolojiden pek anlamam ama anlayan çok yardımcı olurlar.sen isteyince vermiyor mu telefonu.benim için bu boşanma sebebidir mesela.saklıycak bişeyi yoksa telefon saklamaz bi insan.Ahhh bi yakalasam onu bitireceğim de tlf elinden düşmüyor ki adamın kafayı yedirecek resmen valla
Dokundurmuyor bile adam.hayati tlf üzerine kurulmuş resmennnBurda çok zeki kadınlar var.ben teknolojiden pek anlamam ama anlayan çok yardımcı olurlar.sen isteyince vermiyor mu telefonu.benim için bu boşanma sebebidir mesela.saklıycak bişeyi yoksa telefon saklamaz bi insan.
Doğru soyluyorsunuz yarın hazırlamayacağım bakalım ne olcakEsiniz sizi tinlamiyor bile. Siz daha bu adama kahvalti hazirliyorsunuz. Ben olsam valla kahvalti yok herseyo tek basina yapiyorsun onuda kendin yap derdim. Sizede yazik gercekten eminseniz bosanin bence.
Slm arkadaşlar dünde eşimin ilgisizliginden dolayı konu açmıştım.bugun bir kez daha anladım ki eşimle aramız da sevgi saygı adına birşey kalmamış...adam sabah 8 de kalkmış tlf başında ve bugün tatil....kalktim ki balkonda oturuyor tabi beni görünce hemen salona geçti.sinir oldum bende hemen kahvaltı hazırlamadım sonra gelmiş kahvaltı yapmayacağız mi diyor neyse iyi kötü hazırladım gitti salonda tek başına yedi bende balkonda tek başıma yedim şimdi de trasini oldu duşunu aldı güzelce giyindi çıktı.nereye gittiğini bile söylemiyor kafayı yiycem artık bu davranışlarından dolayı sanki adam evli değilde bekar hayatı yaşıyor.insan demez mi oglumuzu da alalım beraber dışarı çıkalım diye....bu yaptığı çok zoruma gitti geldiğinde sizce açıkça ayrılmak istediğimi nasıl soyleyebilirim bana akıll verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?