• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık evde patlayacagimmm

bence yansitsan iyi olur seni sahipsiz sanmasin yanliz bu adamla isin zor senin hic bir zaman hayellerini gerceklestirmene izin vermeyecek hic bir zaman
Evet hayallerimi gerceklestirmemi istemiyor bazen soruyorum senin hayallerin ideallerin yok mu diye susuyor . sanki hiç hayal kurmamış . sanki hiç çocuk olmamış

Kiskancligini vs gectimde sirta yumruk atmak hemde eltinizin ve abisinin yaninda..Ne kadar cirkin.
Bence buyuk bi tepkiyi haketmis.Bi kez kalkan el tekrar kalkar.

Dert o değil . bana yalnızken istediğini yapsın ama insanların içinde yapmasını barı ona raziyim. Ona resim kursuna gideceğim dedim . diyo gidemezsin otur evde abimin çocuğuna bak . ben. Mecburmuyum buna karisi calismasin ne yapayim . istiyor ki evde herseye susayim omrumu curuteyim :KK43:
Yalnızken nasıl yapsın sende insansın sana da günah nasıl eli kalkıyor sen niye izin veriyorsun

1 yasında oğlum var . oda çok üzüldü onun da psikolojisini bozdu . gün yüzü görmüyorum . sosyal bi hayatım yok sürekli 4 duvar arasindayim anlamıyor beni :KK43:(
Allah yardimciniz olsun.Kendisi nasil bir ortamda buyumus ki boyle eften puften el kaldiriyor?
Ailenize yansitmak istemiyorsunuz anliyorum ama sizide eve hapsedip yumruklasinlar diye yetistirmedi ya aileniz.Bu kadar alttan almayin.Aileden bir buyuk kendisi ile konussun.Bilmem ayrilik dusunur musunuz ama ciddi bir konuşma yapma zamani gelmis de geciyor.Bunlara sahit olan bir cocugunuzda var..

bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı :KK43:(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..

yuhhh yumruk mu atti ?????? ve tek derdiniz kiskanc olmasimi yani simdi ?

Ne demek annene gitmene izin vermiyor, ne demek aşırı kıskanç ya!!!

Başlarım öyle kocaya, Adam keyfine baksın, kadın evde eşya gibi, öylece çocuk baksın, yemek yapsın.

OKU KIZ, inadına onun inadına oku!!!

Ya da bayanlrla çalısacagin hem evde oldu hem de para kazanacagin bir is ve sadece bayanlarla muattap olacak bir is yrdim icin gorusebilirz

Yeterki Evimde huzurum olsunda annme gitmem de. annem geliyor zaten ama huzur yok sürekli kavga sürekli her tartışmmızı ailesine yetiştiriyor . ben annene derdimi soyleyemiyorum . çünkü yeni ameliyat oldu onu da sıkıntılarımla üzmek istemiyorum .
Canım öncelikle geçmiş olsun fakat belirtmeden edemeyeceğim yeterli huzurum olsun gitmem evde otururum çok yanlış talihsiz bi cümle ve kafa yapısı ona bunları yapma hakkini boyle böyle veriyorsunuz. Ve başkaları yaninda yapmasın yalniz ne yaparsa yapsın cümleside bi o kadar vahim lütfen bu kadar kısıtlı düşünmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama bu adamdan çocuk varsa da yoksa da bir sure düşünmeyin okulu bitirin çizim ile alakalı yetenekliyim diyorsunuz sınavlarını takip edin evde oturma omur çürütme bunlar bi sure sonra dayanılmaz hale sokar sizi hircinlasirsiniz ve hep hata yaparsınız yapmayın bunu kendinize

bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı :KK43:(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..

yumruk mu attı:KK57::KK57:
İnşallah ressam olursunda sende bir yumruk atarsın:KK57::KK57:
Çok aşağılayıcı bir durum ya tek olmayı geçtim eltin ve abisinin ön
ünde

bence sen evde patlamaya değilde bu adamdan kurtulmaya çare bul hemen bu ne ya okurken şaşı kaldı gözlerim

Bence ressamin kocasi kasiyer diye asagilayacaklarini dert etme. Dayak yiyip tek derdi insanlarin gormesi olan ressami ayiplamaktan sira ona gelmez.

Back
X