Artık evde patlayacagimmm

bence yansitsan iyi olur seni sahipsiz sanmasin yanliz bu adamla isin zor senin hic bir zaman hayellerini gerceklestirmene izin vermeyecek hic bir zaman
Evet hayallerimi gerceklestirmemi istemiyor bazen soruyorum senin hayallerin ideallerin yok mu diye susuyor . sanki hiç hayal kurmamış . sanki hiç çocuk olmamış

Kiskancligini vs gectimde sirta yumruk atmak hemde eltinizin ve abisinin yaninda..Ne kadar cirkin.
Bence buyuk bi tepkiyi haketmis.Bi kez kalkan el tekrar kalkar.

Yalnızken nasıl yapsın sende insansın sana da günah nasıl eli kalkıyor sen niye izin veriyorsun

1 yasında oğlum var . oda çok üzüldü onun da psikolojisini bozdu . gün yüzü görmüyorum . sosyal bi hayatım yok sürekli 4 duvar arasindayim anlamıyor beni (
Allah yardimciniz olsun.Kendisi nasil bir ortamda buyumus ki boyle eften puften el kaldiriyor?
Ailenize yansitmak istemiyorsunuz anliyorum ama sizide eve hapsedip yumruklasinlar diye yetistirmedi ya aileniz.Bu kadar alttan almayin.Aileden bir buyuk kendisi ile konussun.Bilmem ayrilik dusunur musunuz ama ciddi bir konuşma yapma zamani gelmis de geciyor.Bunlara sahit olan bir cocugunuzda var..

yuhhh yumruk mu atti ?????? ve tek derdiniz kiskanc olmasimi yani simdi ?

Ne demek annene gitmene izin vermiyor, ne demek aşırı kıskanç ya!!!

Başlarım öyle kocaya, Adam keyfine baksın, kadın evde eşya gibi, öylece çocuk baksın, yemek yapsın.

OKU KIZ, inadına onun inadına oku!!!

Ya da bayanlrla çalısacagin hem evde oldu hem de para kazanacagin bir is ve sadece bayanlarla muattap olacak bir is yrdim icin gorusebilirz

Canım öncelikle geçmiş olsun fakat belirtmeden edemeyeceğim yeterli huzurum olsun gitmem evde otururum çok yanlış talihsiz bi cümle ve kafa yapısı ona bunları yapma hakkini boyle böyle veriyorsunuz. Ve başkaları yaninda yapmasın yalniz ne yaparsa yapsın cümleside bi o kadar vahim lütfen bu kadar kısıtlı düşünmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama bu adamdan çocuk varsa da yoksa da bir sure düşünmeyin okulu bitirin çizim ile alakalı yetenekliyim diyorsunuz sınavlarını takip edin evde oturma omur çürütme bunlar bi sure sonra dayanılmaz hale sokar sizi hircinlasirsiniz ve hep hata yaparsınız yapmayın bunu kendinize

yumruk mu attı
İnşallah ressam olursunda sende bir yumruk atarsın
Çok aşağılayıcı bir durum ya tek olmayı geçtim eltin ve abisinin ön
ünde

bence sen evde patlamaya değilde bu adamdan kurtulmaya çare bul hemen bu ne ya okurken şaşı kaldı gözlerim

Bence ressamin kocasi kasiyer diye asagilayacaklarini dert etme. Dayak yiyip tek derdi insanlarin gormesi olan ressami ayiplamaktan sira ona gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…