- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
-
aileme yansıtmak istemiyorumSiz sanırım size zarar vermesinden değil de evde kalmanızdan mı şikayetçisiniz? Şiddet kabullenilmiş galiba. Aileniz yok mu arkanızda bu duruma dur diyecek?
bence yansitsan iyi olur seni sahipsiz sanmasin yanliz bu adamla isin zor senin hic bir zaman hayellerini gerceklestirmene izin vermeyecek hic bir zamanaileme yansıtmak istemiyorum
O da zaten bu durumu kıskanıyor o 6 yıldır açıköğretim de 50 kredisi var ben 5 aydır okuyorum 90 kredi yaptım 3 sınavda başarımı kiskaniyorinşallah kuzum seni sonuna kadar destekliyorum
Evet hayallerimi gerceklestirmemi istemiyor bazen soruyorum senin hayallerin ideallerin yok mu diye susuyor . sanki hiç hayal kurmamış . sanki hiç çocuk olmamışbence yansitsan iyi olur seni sahipsiz sanmasin yanliz bu adamla isin zor senin hic bir zaman hayellerini gerceklestirmene izin vermeyecek hic bir zaman
Zaten bu ilk degilkiKiskancligini vs gectimde sirta yumruk atmak hemde eltinizin ve abisinin yaninda..Ne kadar cirkin.
Bence buyuk bi tepkiyi haketmis.Bi kez kalkan el tekrar kalkar.
Ahh canim yaaZaten bu ilk degilki(
1 yasında oğlum var . oda çok üzüldü onun da psikolojisini bozdu . gün yüzü görmüyorum . sosyal bi hayatım yok sürekli 4 duvar arasindayim anlamıyor beniAhh canim yaauzuldum..
Cocugunuz var mi?
Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Yalnızken nasıl yapsın sende insansın sana da günah nasıl eli kalkıyor sen niye izin veriyorsunDert o değil . bana yalnızken istediğini yapsın ama insanların içinde yapmasını barı ona raziyim. Ona resim kursuna gideceğim dedim . diyo gidemezsin otur evde abimin çocuğuna bak . ben. Mecburmuyum buna karisi calismasin ne yapayim . istiyor ki evde herseye susayim omrumu curuteyim
Allah yardimciniz olsun.Kendisi nasil bir ortamda buyumus ki boyle eften puften el kaldiriyor?1 yasında oğlum var . oda çok üzüldü onun da psikolojisini bozdu . gün yüzü görmüyorum . sosyal bi hayatım yok sürekli 4 duvar arasindayim anlamıyor beni(
bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..
Canım öncelikle geçmiş olsun fakat belirtmeden edemeyeceğim yeterli huzurum olsun gitmem evde otururum çok yanlış talihsiz bi cümle ve kafa yapısı ona bunları yapma hakkini boyle böyle veriyorsunuz. Ve başkaları yaninda yapmasın yalniz ne yaparsa yapsın cümleside bi o kadar vahim lütfen bu kadar kısıtlı düşünmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama bu adamdan çocuk varsa da yoksa da bir sure düşünmeyin okulu bitirin çizim ile alakalı yetenekliyim diyorsunuz sınavlarını takip edin evde oturma omur çürütme bunlar bi sure sonra dayanılmaz hale sokar sizi hircinlasirsiniz ve hep hata yaparsınız yapmayın bunu kendinizeYeterki Evimde huzurum olsunda annme gitmem de. annem geliyor zaten ama huzur yok sürekli kavga sürekli her tartışmmızı ailesine yetiştiriyor . ben annene derdimi soyleyemiyorum . çünkü yeni ameliyat oldu onu da sıkıntılarımla üzmek istemiyorum .
bugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
Kendi çocuğum yetmiyor ve calisan eltimin de çocuğuna bakmami istiyor . çizim konusunda çok fazla kabiliyetliyim kendimi gelistrmem için resim kursuna yazdiir diyorum onada yok çocukluğumdan beri tek hayalim ressam olmaktı(( okulunu bitir sonra diyor . okul dedigide açık lise . 3 ayda bir sınav var ve 3 ayda bir sadece doğru düzgün dışarı çıkıyorum ..
Annem yan apartmanda nerdeyse oturuyor o kadar mesafeye giderken bile o kiskancligiyla ömrümü çürüttü nasil gittin niye gitin diye . kavgamiza herkesi dahil etti bugun abisinin ve eltimin gözü önünde bana yumruk attı itti şiddet uyguladı. Oysa tek suçum evde durmaya mahkum değilim resim kursuna yazdiir demmdi .. Artık evde kafayı yiyeceğim . ama ona tek ağır sözüm şu oldu " inşallah ilerde okulum bitince çok saygın ve ünlü bir ressam olurum da herkes der aa ressamın karısı kasiyermis diye seni kucumserler aşağilarlar . o zaman intikamı mi almış olurum ... Bu cümlede zoruna gitti ondan sonra okumaya başladım ondan önce bitirecem diye de kıskanıyor .. Herşeyi sorun yapıyor herşeyi ..
bence sen evde patlamaya değilde bu adamdan kurtulmaya çare bul hemen bu ne ya okurken şaşı kaldı gözlerimbugün çok kötü seyler oldu . Eşim bana artık çalışacağım konusunda ki israrimdan snra söz vermişti bugün hatırlattı ve bende bu konuda tekrar ısrar edince bağırdı çağırdı niye çalışıyormuşum . yok nefsi kaldirmazmis . ya ben evde temizlik gorevlisimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?