Artık evli olduklarını gizleme gereği bile duymuyorlar

Büyük ihtimal evlisiniz herhalde geçici heves falan ? Belkide heves falan değilim ki bence değildim mutsuz bi evliliği olduğu için mutluluk arıyordu bence
Siz iyi tarafından bakmışsınız ama evli erkeklerin en çok, hatta her zaman söylediği yalan bu. “Mutsuzum” ama emin olun boşanmayı istemeyen de kendileri oluyor. Sizin iyiliğiniz için bu konuya iyimser yaklaşmamanız önerilmiş. Ben de aynı fikirdeyim çünkü NE OLURSA OLSUN iki çocuk yaptıktan sonra o mutsuzum ayakları bitmelidir yani. Karınla yat kalk çocuk yap, başkalarıyla gez toz ama sözde karısıyla mutsuz. Kanmayın..

Karısı hamileydi, lohusaydi, bebekle ilgileniyor her gün bu arsizla ilgilenemiyor diye önüne gelenle takılmış ne güzel bir şey annemdeyim demesinede bakma kadın bebek emziriyor bebegi uyutmak için uğraşıyor vs aynı evdeler yani keşke şu adamın haddini bildirsen her önüne geleni kullanıp kullanıp evine dönemese karısı bunları bilseee

Sizde haklısınızda şimdi eğlencesine konu açanı ve ekran arkasında gülüp eğlenenide var sayarsak
Hiçte kırıcı olmayabilir
Yada kişilik problemi vardır aklınca hatalarını burada aklayıp temize çıkarma merakı
Tabi bdv nin bir taaruz gücü olduğunu hasas olduğu konularda saldırıya geçtiğini kabul ediyorum bende

aklıma levent yüksel in şarkısı geldi :tövbeeee .konu sahibi aç bir dinle tam senlik

Ha bu yaptıklarınla övünüyorsun bi de . Sen kendini kandırmaya devam et . Bi de Allah inancım var ağladım falan yazıyosun duygu sömürüsü yapıyosun burda . Senin de hoşuna gitmiş bu durum konuşsaydın da eşinin yüzüne baktırmasaydın itiraf et de rahatla bari . Sen ciddi ilişki falan değil metres hayatı istiyorsun bence hoşuna gidiyor .

Memleketteki erkeklerin alayı zorla evlendirilmiş. Alayı mutsuz. Peh!
Yıl olmuş 2018, ağlak yüz ifadesi ve ucuz sevgi sözcükleriyle vıcık vıcık arabesk tiradlara balıklama atlayan hanım kızlarımız hangi mağarada yetişiyorlar acep? Bir de ciddi ciddi inanıp aynı arabeskle imkansız aşk yası tutmuyorlar mi insan gerçekten hayret ediyor.

Benimde aklima bir Kanal sahibini getirdi..
Ceren Hindistan da o Ümit denen adamla (o da amca kiziyla evli ve cocuklu idi malumunuz) aşk pozlari paylasip diğer kadina ustu acik/kapali gondermelerle, sevilmedigini soyleyip asagiliyordu.. Simdilerde adamin kendisine attigi dayaklari anlatiyor muhtelif programlarda..

Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Malesef bazı erkekler maymun iştahlı eşlerini severler ve asla boşanmazlar ama elinin altında oynaşacagı birileri hep olsun isterler sizinki de bu model Belliki ..( aşık olan erkekler ve kadınlarda boşanma için hiç bir mazeret yok . bunun birçok örneğini gördük ,kanserli eşini boşayanmi dersiniz ,torun torba sahipleri insanlar ,minicik yavrusu olan insanlar boşandı biliyor ve tanıyorum ,sizinki boşanacak kadar ilgi duymamış Belliki )

bak sen şu tesadüfe..
hiç hayat tecrüben yok senin. adam ona ilgin olduğunu anlayınca değerlendirmiş fırsatı sen yada başka bir kız öğrenci farketmezdi onun için.
Hayır öyle değil o olay biraz karışık uzun uzun yazmak istemiyorum sizlerde arada ki boşlukları sallayıp duruyorsunuz

" Karısına yapmadığı her şeyi benimle yaptı " nasıl bu kadar emin oluyorsun ?

Flört dönemi zaten heyecanlı olur.

Beraber olduğun s.sizin gözünün kaymasinda bile kadını sucluyorsun.

Yanındaki karaktersizi yorumlamiyorsun .

Adam olsaymista iki çocuk yapmasını bildiği karısıyla yapsaymis " o karısıyla bile yapmadığı şeyleri " ya da iki çocuğun hayatını eksik bırakamam deyin çocuk sahibi olmasaymış.

Sen bu erkek bozuntusuyla yeniden görüşecek missin gibi bir his var içimde.
...

C
Mutsuz bi evlilik olmasa gözü dışarda olmazdı
Canım benim böyle iddialı konuşma bence sütü bozuğa denk gelmeye gör böyle şeyler karakter meselesi çok mutsuz ama maşallah çocuk yaparken baya da samimi ...

ne yaptı bu adam size mesela?
2 haftada karısına yapmadığı ne yapmış olabilir ki üstelik sadece mesajla yada telde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…