- 30 Mart 2017
- 42
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi isimsizprenses33
-
Bilmiyorum bu cocugu dogurursam bana destek olurmusunuz diye soramadm belkide verecekleri cevaptan korkuyorumAilen size destek olmaz mı maddi manevii ?
Ya cocugu Allah nasip etti dogum kontrol hapı kullandgm halde yarısını ictgm halde oldu diyorum kimse beni anlamyormu ya
Ben aileme asla böyle bir soru sormadım zamanında...Bilmiyorum bu cocugu dogurursam bana destek olurmusunuz diye soramadm belkide verecekleri cevaptan korkuyorum
a hayır bie paketin yarısını kullandm diyorumDogum kontrol hapinin yarsini ictin öyle mi? Yani hapi bölüp ictin? Fake degilse bende news degilim....
Bunu söyleyen bir adama cocuk mu doğuracaksınız Allah aşkına...Zaten bana cocuk olursa ilerde bosanrsak sende kalır ben gormeye gelirim bakamam diyor ben herseyin ustesnden gelirim gelmesnede iste ya yapamazsam korkusu var
Hic bilmiyorumBen aileme asla böyle bir soru sormadım zamanında...
Biliyordum ki ne olursa olsun ailem benim arkamda bana desteklerdi cunku...
Yanii anladığım şu ki; aileniz size destek olmazlar...
Vicdan merhamet diyorum başka bişi demiyorum..
a hayır bie paketin yarısını kullandm diyorum
Evet cok cabuk oldu iste ben 23 yasındayım ve agustosta evlendik 7 ay oldu evleneliHmmm, anladim pardon.
Ne kadarlik evlisin? Hemen mi oldu ki bebek? Bu adam sana bakamiyor. Babanin kolunu kiriyor, ve sen yinede bu adanla beraber oluyorsun ki cocuk olmus. Tahminen daha cok cok gencsin. Cocuk konusunda bisey diyemem ama ayril
7 ayda mı araba ve ew aldınız siz ?Evet cok cabuk oldu iste ben 23 yasındayım ve agustosta evlendik 7 ay oldu evleneli
canım bak eşine abisi her şeyi yaptırıyor diye şikayet ediyorsun ama sen eşinin lafı ile işten çıkıyorsun oldu mu şimdi. boşan desek geçinemem diyeceksin. evde kal ve bekle demekten başka çare kalmadı. bebeği doğur ve bak bakalım ilgi vs düzelecek mi.Iste hamileyim beni isimden ckardı calsmcaksn dedi bu yuzden bosansam hamile hamile nasl gecinecem ne yapacam diye dusunuyorum
manda dünyanın sıkıntsını yaşamışsın . inanamıyorum sana. nasıl tanımadan evlendin. nasıl ölçüp biçmeden yaptın bunu. evlenmeden bal kaymak mıydı abisi ailesi . ne oldu da kabul ettinEvet cok cabuk oldu iste ben 23 yasındayım ve agustosta evlendik 7 ay oldu evleneli
Evet evlilik nedeniyle sirketten ayrldgm icin evlilik tazminatı aldım 15 bin onu ve tum altnlarımı aldı onunla araba aldık evide kredi cekip almstm iste 10 yıllık daha 7 8 ayı odendi odeyemezsem zaten ona banka el koyar hic biseyim yok7 ayda araba ve ew mi aldınız siz ?
memur ise iş yeri açamaz . üzerine iş yeri olamaz . nasıl abisinin üstüne her şey .Babası yok abisi memur ve trilyonluk esim sayesinde bu yuzden annesi para onda diye ona bisey demiyor hep esimin ustune geliyor antalyaya gidelim orda is kur dedm ama gelmiyor o lanet dukkani brakmyor
çok fazla güvenmişsin ve akıllı davranmamışsın. işten çıkıp tazminatını alıp vermişsin ellerine. araba almışsınEvet evlilik nedeniyle sirketten ayrldgm icin evlilik tazminatı aldım 15 bin onu ve tum altnlarımı aldı onunla araba aldık evide kredi cekip almstm iste 10 yıllık daha 7 8 ayı odendi odeyemezsem zaten ona banka el koyar hic biseyim yok
e buda bir secenek... bunu da acar acar tartisabiliriz.İki arada bir derede kalacak bir durum yok. Abisine gıkını çıkaramıyor karısına efeleniyor. Bide utanmadan kadının aldığı arabanın üstüne yatmış kocanın neresinden tutsam elimde kalıyor.
Kocanla ne yaparsan yap ama bebeğinin canına kıyma sakın.. ben iki gün önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için mecburen aldılar fakat o kadar zor oldu ki.. dogumhaneye girdigimde yerde duran çöpü gördüm masanın hemen yanında ve uyandığımda bebeğimi çöpe attılar diye bağıra agladim.. senin bebeğin saglikliysa öldürme onu kaldiramazsin bu vicdan azabını..Bu sayfayı uzun zamandır takip ediyorum fakat bugün üye oldum yazmazsam dayanamcam artık. Eşimle birbirimizi cok severek evlendik esimin ailesi once istemedi ben kapalı olmadıgım icin daha sonra ailesi bu duruma bi nebze alıstı fakat abisi pesimizi bırakmadı. Esim abisiyle ortak tum mal varlıgı abisi uzerine almıs ve kardesi istemedigi birini aldıgı icin mal varligını bölüsmuyor konu tabi buda degil evlenmeden once kurumsal bi sirkette calsyrdum 5 yıl boyunca kredi cekip ev aldım esime araba aldım tabi ailesinin bunlardan haberi yok esimin dukkanına gidemiyorum gecenlerde beni kovdu dukkandan esim dukkanda sigara iciyor babamı arayip senin kzn iciriyor diyor esim hakknı alamadgı icin dukkandan ayrlmyor dayanamadm artık bosanmaya karar verdim fakat hamile oldugumu ogrendim bi sans daha verdim ve pisman oldum simdi 2 ayliga yakn hamileyim ve cok kotu davranıyor cocugu aldrmayıda dusundum fakat kalbim dayanmadı yapamyrum kalbim paramparca ne yapacagmı sasrdm ne olur bi akıl verin.....
gayet güzel anlattın . ve hala o evde kalmaya devam edeceksin. doğum paranı da baban öder . bu böyle sürer giderEvde de nasıl gecindigimizi soyliyim kendi dısarda yemek yiyip geliyor bende ailemde yiyorum cunku pazar parası bile bırakmyor anlatabildm mi
gayet güzel anlattın . ve hala o evde kalmaya devam edeceksin. doğum paranı da baban öder . bu böyle sürer giderEvde de nasıl gecindigimizi soyliyim kendi dısarda yemek yiyip geliyor bende ailemde yiyorum cunku pazar parası bile bırakmyor anlatabildm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?