Artık gücüm kalmadı😢

Evet abla

sakın önünden bile geçme evine filan gelem olursa kimseyle görüşme cok zor bi durum ama hayatina devam etmelisin seninde yaşamaya hakkin var unutamazsin yasadiklarini belki yabanci olsa bu kadar canin yanmazdi sende babam öldü farzet belki canin daha az yanar.

Soran olursa zaten ailem yok diyorum

Ancak filmlerde olur dediğimiz her şey var sizin hayatınızda.

Zaten öyle diyorum ailem yok oldu vs diyorum tabikide hayat devam ediyor ve benim düşünmem gereken iki çocuğum var

Rabbım ben dogrumu okudum tovbe yarabbim. tas yagacak basımıza Rabbım o adami helak etsın karaktersiz adam

Keske suclulara gereken ceza verilse ulkemizde de biz de "dava et, hakkini ara, cezasini bulsun" diyebilsek.
Kadinin evini pompali ile tarayan eski kocaya bile ceza verilmeyen, kendi oz oglunu 8 yil (!) tecavuz eden ve elde kanitlar olmasina ragmen velayeti yine babaya verilen cocugun oldugu güzel ulkemde ben sahsen artik adalete guvenmiyorum.

Allah yardımcınız olsun.
Baska bir sehire tasinip izinizi kaybetyirmek ve esinizle yeniden baslamak iyi bir fikir olabilir.
Bir ailem var demeyin. Ailenizi siz kurun esinizle. Zira aile falan degilmis sizinkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…