Elinizdeki mesajlarla babanız içeri girip ağır ceza alır diye düşünüyorum.Herkese merhabalar kk üyeleri.
O kadar doluyum ki içimi dökecek kimsem yok daha doğrusu kimseye güvenim ve inancım yok o kadar kırıldım ki herkese nereden basliyacagim bilemiyorum.
Biraz uzun olabilir hatam olursa affola.hakkinizi helal edin.dort kız kardeşiz ben ikinci çocuğum ve annem bana hamile iken beni aldırmak istemiş ve ne zman masaya yatmış o zman bir teyze onu vazgecirmis ve şimdi hayattayım.ben doğunca beni babamın amcasının kapısına koyup kaçmış annem.beni 5 yaşına kadar onlar buyutmusler.babam içki içen hap ot çöp ne varsa pis olan onları içen bir adam . Kadınlara çok düşkündür kendisi pavyon bar çok sever.annem ilgisiz gezme tozma seven bir insan .ve ben istenmeyen çocuk . Ortaokulu bitirdim ve liseye çok güzel bir lise tutturdum sırf görsel sanatlar bolumunu istediğim için okutmadilar beni. Artık bikmistim babamın her gece alkollü eve gelmeleri dovus kavga ağlama.hepsi vardı bizim evde . 15 yaşında nisanlandim kendi isteğim üzerine 16 yaşında ise evlendim yaşımı büyüterek.esim benim ne çektiğimi iyi bilen tek insan ve beni anlayan tek insan. Patlamış dudağıma morarmış gözüme günlerce pansuman yaptı. Neyse evlendik ve babamın cinsel tacizleri başladı gece görüntülü aramalar yanıma gelsene gece demeler iç çamaşırını saklıyorum ben hala senin dedi bana . Ben evlenirken hiçbir eşyamı almadım evden sadece çantamı alıp çıktım . Bizi çok ayırmaya çalıştılar ama başaramadılar . Anneme bu durumu anlattım ama bana sen delisin deli diye bağırdı ve inanmadı.su an babamla davaligiz . Mahkeme ne zman olur bilmiyorum ama haklıyım ve en iyi avukatları tuttu eşim elimde geçerli delillerim de var . Kayın validen ise sürekli beni suçluyor senin annen şöyle böyle diye . Herkes üstüme geliyor artık kaldıramıyorum . Ama iki evladım var ve eşim dağ gibi arkamda onu da biliyorum.guzel ablalarim kendimi nasıl motive edebilirim nasıl eski halime donebilirm bana bir akıl verim kafayı yemek üzereyim
İnşallah alırElinizdeki mesajlarla babanız içeri girip ağır ceza alır diye düşünüyorum.
Amin Allah'ım aminAllah bildiği gibi yapsın öyle adamı
Bı devirde adalet diye bir şey kalmamış ne zman ölürüz o zman anlarlarAnne baba demeye dilimin varmadığı bu insanlar yüzünden hayata bir sıfır yenik başlamışsınız. Neyse ki şu an sizi seven ve arkanızda duran bir eşiniz var. Yaşadığınız travmalar için psikolojik destek alın mutlaka. O pislik hakettiği cezayı alır umarım
Allah eşimden razı olsun beni o evden kurtardı kardeşlerime karşı öyle bir davranışı yok sadece bana karşı aceba başka birindenmiyim diye düşünmeye basladimInsallah alabilecegi en agir cezayi alir babaniz olacak it. Sizin anne baba da benim belasini bulsun istediklerimden. Diger kardesleriniz ne durumda? Bu adam onlari da taciz ediyormus. Bir de kv niz de bir müsibetmis. Her seyi anlatmayin ona kapatin agzini. Bugunden yarina ne olacagi kimin size yaptigi iyilikleri onunuze koyacagi belli olmaz kendinizi gelistirip is bulmaya calisin. Yasiniz 22 daha ve siz cocukken henuz 2 de cocuk yapmissiniz. Dik durun boyle devam edin.
Her ne olursa olsun o adam adi bir tacizci. Kardeerinizi uyarin ne olur ne olmaz size de sonradan baslamis manyagin tacizleri hem de evlendikten sonra. Adamin sınırları yok bu belli. Kendi kurtariciniz kendiniz olun size verebilecegim en iyi tavsiyem bu dikkate alın lütfen.Allah eşimden razı olsun beni o evden kurtardı kardeşlerime karşı öyle bir davranışı yok sadece bana karşı aceba başka birindenmiyim diye düşünmeye basladim
Evet abla yeni açtım bu hesabı çok linç yedim bazı gurup tarafindanBu sizin ikinci üyeliğiniz mi..? Kayınvalidenizle yaşayan üye siz değil misiniz? Konularınız çok benzer geldi. Şampuan için kavga eden...
O konu mu tam hatırlamıyorum ama 4 kardeşiz beni amcamlar büyüttü diğer kardeşlerim ailemle demiştiniz.
Allah yardımcınız olsun. O babanın da bin türlü belasını versin, sapık herif.
Ailemden kimse ile görüşmüyoruz malesef abla bana sırt döndü herkes şikayetçi oldum diywHer ne olursa olsun o adam adi bir tacizci. Kardeerinizi uyarin ne olur ne olmaz size de sonradan baslamis manyagin tacizleri hem de evlendikten sonra. Adamin sınırları yok bu belli. Kendi kurtariciniz kendiniz olun size verebilecegim en iyi tavsiyem bu dikkate alın lütfen.
Allah'ıma binlerce kez şükürKendinizi toparlamaya devam edin
Evet çok zor günler devam ediyor ama hayattan intikam alma zamanı eşiniz çocuklarla mutlu olarak bunu yapın
Amin ablam sagolasinBu süreçte asla yilmayin dimdik ayakta durun. Asla ama asla davanizdan vazgeçmeyin. Bu kulaklarımız daha neler duyacakayrıca eşinizin ailesine de sessiz kalma. Aileni svaun demiyorum ama konuşmalarını kesecek bir şey yap. Esin umarım hep yanında destekcin olur. Rabbim yardımcınız olsun
Aileniz toptan manyak en iyisini yapiyorsunuz gorusmeyerek. Daha akli ermeyenler varsa allah onlari korusun.Ailemden kimse ile görüşmüyoruz malesef abla bana sırt döndü herkes şikayetçi oldum diyw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?