Artık Güvenemiyorum...

Hep öyle olur. Normal arkadaş, iş arkadaşı. Hatta bir de nedense ya nişanlı olurlar ya da erkek arkadaşları olur bunların. Külli yalan. Çocuk kandırıyorlar. Bu arada en zoru karar vermek. Boşanmak o kadar zor değil inan bana. En iyi kararı vermişsin. Sadakati şimdiye kadar öğrenmeyen biri bundan sonra hiç öğrenemez. O kız da aldatılacak, bekle ve gör. Çünkü eşinin karakteri bozuk, tıpkı benim eşim gibi.

BU arada YUVA YIKMANIN BEDELİNİ O KIZA DA ÖDETMELİSİN. O KIZA DA TAZMİNAT DAVASI AÇMALISIN. SENİN CANINI YAKTI, BAŞKALARININ CANINI YAKMASIN. BEDELİNİ AĞIR ÖDESİN Kİ GÖRSÜN BAKALIM. BAŞKA TÜRLÜ ANLAMAZ BU TİPLER ÇÜNKÜ.

Son düzenleme:
aman sakın çocuk mocuk düşünme işler düzelene kadar.. eve bağlarım diyip de çocuk yaparsan yandı gülüm keten helva..

O mesajları sakla. adam resmen kabul ediyor aldattığını ben buyum diyerek...Seni aldatmadım bile demiyor. İşine gelirse böyle demiş resmen.

Öyle karakteri duruşu olmayan adamdan ne medet umuyorsun ki ? Sen devam ederek bunun yolunu açıyorsun ... Sakın dinleme git ailenle görüş onlar senin canın ailen ya senin doğuran annen senin dünyaya gelme nedenin baban aynı yeri paylaştığın kardeşin... Böyle kişiliksiz insanlardan nefret ediyorum . Varya senin kocan ne yalanlar demiştir zorla evlendirildim eşim böyle eşim şöyle kendine bakmıo boşanıcaz seninle mutluyum falan filan ... Macera istio seninkisi ama o adamdan ne adam gibi adam olunur ne eş ? bi ömürden ve yuvadan bahsediyoruz güzelim ? bu kız gider başkası gelir alışmış kudurmuştan beterdir senin koca da böyle işte. Herkes boşanıo yuva tamam kolay kurulmuo ama böyle dengesiz karaktersiz kişiliksiz insala yaşadığın eve nasıl yuvam diceksin o seni aldatırken pişkin pişkin karşına geçip bunları derken sen nasıl biriyle tanıştırırken eşim diyceksin ? herkes sana acıycak yuvasını biz yıkmış gibi olmayalm diye yiine gelip bişi demicekler sen akıllı olucasın . Artık uyanmışsın çek git al tazminatını git kızın ailesinede söyle onunda düzeni bozulsun . korkma havlayan köpek ısırmaz diyorlar çok doğru sen dişli ol biraz tuttuğunu kopar. Gençsin yeniden evlenip mutlu yuvası olan çok insan var ... Sakın ezdirme kendini ailene git gel sen kendi kız arkadaşına karış de ... hiç yüz verme yatağna girmesine izin verme istediği bu zaten. evde bi tane olsun her zaman her işi görsün ama dışarda bi tane daha olsun heyecan katsın ... senin koca kadın cilvesinden vazgeçemeyn cinsten gelsin ayşe gitsin fatma budur işte imkan olsa harem kururlar bnlar . o adam seni ve bu evliliği haketmiyor bırak ne hali varsa görsün al tazminatı şikayet kızı da felekleri şaşsın :)

öyle de koca ihanet ediyor yalan söylüyor kim bilir o kıza da ne vaatlerde bulunuyor . Bu kız yarın öbür gün çocuk isticek sence bu adamdan baba oolur mu ki ? karıdan kızdan kendi çocuğuna bakamaz çocuk olduktan snra boşansa mı daha iyi . Bunları temelden sarsan en kuvvetli sebep var ortada ve bu kadına bir hak sıradan bir mesele olamaz böyle bir ahlaksızlık.

Allah böylelerini bildiği yapsın senin de yardımcın olsun canım son durum ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…