- Konu Sahibi liymonatta
-
evet aldatılmak affedilmesi güç bir durum...peki hanımlar sorum hepinize.eğer aldatılan siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu...ama kocanız bin pişman ağlamış ozür dilemiş sizden üstelik yemin de etmiş bir daha yapmayacağına...sizin tepkiniz ne olurdu bu duruma???? lütfenn cvplarınız samimi olsunnnnnn.....
evet aldatılmak affedilmesi güç bir durum...peki hanımlar sorum hepinize.eğer aldatılan siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu...ama kocanız bin pişman ağlamış ozür dilemiş sizden üstelik yemin de etmiş bir daha yapmayacağına...sizin tepkiniz ne olurdu bu duruma???? lütfenn cvplarınız samimi olsunnnnnn.....
Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıldır evliyim bunun öncesinde eşimle altı yıldır görüştük. Eşim biz evlendikten 4 ay sonra iş yerinden bi kızla sürekli mesajlaşmış. Bende davranışlarındaki gariplikten fatura detaylarını internet üzerinden kontrol ettim ve sürekli aynı numara ile mesajlaşıldığını gördüm. Aynı iş mesaisi gibi saat sekizde başlamış beşe kadar devam etmiş. Ben bunu öğrenince eşime sordum önce böyle birşey var mı. Sana güzellikle soruyorum dedim. İnkar etti. Sonra mesaj ayrıntıları gösterince yüzü garipleşti önce birşey demedi sonra güldü. Bende sen o kızla ne yazdın sabahtan akşama kadar diye tokat attım o bana ben ona.. Bana o olmasa başkası ile konuşurdum sadece o anda o hazırda vardı onunla konuştum diyor.ben daha bulmasam devam edecekmiş. bu durumdan ailesindeki diğer fertlerinde haberi varmış yapma yanlış yapıyorsun diye çok söylemişler. Ama bu aldırmamış. Ben evden çıkıp gidecektim bırakmadı. Daha yeni evli olduğum içinde göze alamadım ayrılığı. ama şuan o kız veya başka biri ile görüşüp görüşmüyor mu sürekli bu bende paranoyak durumunu aldı. hiç güvenim kalmadı. Güvenimi kazanmak içinde ayrıca birşeyler de yapmadı. Telefonuna şifre koyuyor ve sürekli telefon elinde. Küçücük şeylerden bile tartışma çıkarmaya çalışıyor. Hep onun sözü dinlensin hep o hep o. Eğer yüzüne gülersen hiçbirşeyine hayır demezsen oda iyi yok eğer biraz yüzün asık olsun senden daha beter.
Ben sevgisine artık inanamaz oldum. Bir yanım mücadele et diyor diğer yanım bitsin. Çünkü çok bencil. Artık ailemle bile görüşmemi istemiyor. Çok dertliyim. Yardımınıza ihtiyacım var...
"Af dileyen" insanı "Affetsem mi?" diye değerlendirebilir insan. Ancak "Ben buyum, istediğin şey olmayacak." diyen adama "Seni affedip affetmemeyi düşünüyorum." dersen, güler herhalde. Sorun affedip affetmeme değil, bir adamı bu şekilde kabul edip etmeme.
Ben bu şekilde sorayım; kocanız sizi aldatsa, "o olmasa başkası olurdu" dese, kesinlikle pişman olmasa, "istediğin şey olmayacak" dese, ailenizle de görüşmenizi engellese, yine de sizin tepkiniz ne olurdu? Lütfen cevabınız samimi olsun.
Adam bin pişman ağlamış ve özür dilemiş halde değil. Üstüne üstlük devam ediyor. Eşi öğrendi diye telefonlarına şifre falan koyuyor. Kişilere takılma karşıma kim çıksa onunla takılırım diyor. Bir daha yapmayacağına yemin etmeyi bırak kesmiyor bile ilişkisini.
Sanırım sizin başınıza böyle bir durum geldi ve affettiniz, herkes boşan diyor diye alınganlık yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?