Yok izmirde yasiyorum valla ama gene çok sağol rahatlattin allah razı olsunCanim benim doktorunu degistir.eger istanvulda yasiyorsan rahim filmi ve sperm testi icin sana oneride bulunabilirim.iyi yerlerdir.hem rahim filmine 1.500tl nedir ya? Birde yasin cok kucuk acele etme
Tam eminde değilim ama elimde kağıt yok üç ay önce dr telde söyledi o doğru kaydıysa aklimda artik bilmiyorum 6. 7 dir belkideGerçekten çok yüksekmiş benim 11 falandı. Mutlaka iyi bir doktora gitmenizi öneririm.
Doktora gitmeden de adetin 3. günü hormon tahlili yaptırabilirsiniz.Tam eminde değilim ama elimde kağıt yok üç ay önce dr telde söyledi o doğru kaydıysa aklimda artik bilmiyorum 6. 7 dir belkide
yumurta takibi yapar klomen verirProf doktora gittim dün polikistik over var dedi yüz kadindan seksen kadında var korkulacak bişey yok dedi kan aldı bugün çıkacak sonucu eşimde pzt günü sperm örneği vercek doktordan çok memnun kaldım ama allahin nasip etmesi önemli kızlar birde bi sorum olacak bilgisi olanlar cevap verebilirler mi dr ilk önce üç aylık tedaviye başlıcaz cevap vermezse rahim filmi çekilir dedi üç aylık tedavi derken nasıl olacak sizce
Canım hiç üzülme allahın izniyle bebeğine kavuşacaksin, ilk doktorun resmen para tuzagiymis. Polikistik over bende de var ama hic adetlerimde sorun yasamiyordum sadece zor kilo verdirtiyordu, glifor diye bir şeker hapi kullandım yıllarca şimdi de ilk bebeğine hamileyim. Ama senin doktorun nasıl bir yöntem izler bilmem. Gelişmeleri yaz yine.Prof doktora gittim dün polikistik over var dedi yüz kadindan seksen kadında var korkulacak bişey yok dedi kan aldı bugün çıkacak sonucu eşimde pzt günü sperm örneği vercek doktordan çok memnun kaldım ama allahin nasip etmesi önemli kızlar birde bi sorum olacak bilgisi olanlar cevap verebilirler mi dr ilk önce üç aylık tedaviye başlıcaz cevap vermezse rahim filmi çekilir dedi üç aylık tedavi derken nasıl olacak sizce
Canim inşallah bende kavusurum bigün bebisime doktor klomen verdi kullandim bugün ikide kontrole gitcem işte bende de adet düzensizliği yok kilo fazlalığı yok ama bu hastalığn dereceleri varmış duyduğuma göreCanım hiç üzülme allahın izniyle bebeğine kavuşacaksin, ilk doktorun resmen para tuzagiymis. Polikistik over bende de var ama hic adetlerimde sorun yasamiyordum sadece zor kilo verdirtiyordu, glifor diye bir şeker hapi kullandım yıllarca şimdi de ilk bebeğine hamileyim. Ama senin doktorun nasıl bir yöntem izler bilmem. Gelişmeleri yaz yine.
Canim bir buçuk kutu klomen kullandiktan sonra dün dr a gittim alttan muane etti altı tane gelişmiş yumurtan oluşmuş dedi ama çatlatma ignesi vurmadi 25 hazirana kadar hicbi ilaç icme dedi 25 haziran sabahi progestan fitil verdi ona başla dedi internetten baktim düşük olmasın diye veriliyomus neden verdi ki bana acaba hamile kalmakla alakasi yokmuş bu fitilin bilginiz varsa cevap verin kızlar altı yumurta iyi mi progestan kullanan varmıberiss canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Valla canim bende bilmiyorum ki ben polikistik overi bile bilmiyodum geçen hafta dr söyledi senin hamile kalmana engel olan birden fazla küçük kistler dedi ya bende anlamadım valla ama polikistik overi olupta hamile kalan çok yani çevremde inşallah bizimde olurOncelikle isteyen herkese Allah Hayirli sağlıklı evlat nasip etsin.Merak ettiğim gerçekten polikistik over çocuk sahibi olamamakda bu kadar etkili bir hastalık mi?Es de problem yoksa sadece polikistik over var diye çocuk sahibi olunamiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?