Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,7%
  • Hayır evlenmem

OY: 149 62,3%

• Ankete Katılan
    239

Karakedi1990

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
200
101
23
Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef

Ee bu durum evlendikten sonra da çıkabilirdi? O zaman boşanma sebebi bu olur mu? Hiç sanmıyorum. En azından benim için olmaz. Krem gibi geçici çözümlerde mi yokmuş? Üstelik bugün hiç çözümü olmayan bir şeyin, bir bakarsın seneye tedavisi çıkmış.

Zaten çıktığı zaman ilacı ve kremi var 3-4 günde geçiyor lezyon. Lezyon olmadığı zaman bulaşma ihtimali yok. Dudak uçuğunun genitalde çıkmış hali. Ama ya farkında olmadan atak yaşarsam ve bulaştırırsam diye korkuyorum

İlla ki vardır tedavisi ayrıca bildiğim kadarıyla uçuk aktifken bulaşmıyor mu? Doktorunuza bu konuyu sormalısınız bence eminim sizin gibi bir sürü insan vardır bu hastalığa sahip olan.

İlla ki vardır tedavisi ayrıca bildiğim kadarıyla uçuk aktifken bulaşmıyor mu? Doktorunuza bu konuyu sormalısınız bence eminim sizin gibi bir sürü insan vardır bu hastalığa sahip olan.
Evet aktifken bulaşıyor sadece. Ama ben farkında atak olmadan geçirirsem ve bulaştırırsam diye korkuyorum ve tabi kabul edilmemekten

Önce bir sakin olun. Ben evlendim, balayından döndük, alt tarafımda bir batma bir ağrı. Döndüğümüzün akşamı soluğu acilde aldım. Herpes dedi nöbetçi doktor, baya da korkuttu beni. Bu arada eşimle evlenmeden önce cinsel hayatımız başlamıştı hemen düğün öncesi de değildi. Peki nerden geldi bu herpes? AĞDADAN. Maalesef kötü hijyen koşulları nedeniyle de kapabiliyorsunuz bu hastalığı. Düğünden bir hafta önce ağdaya gitmiştim. Daha öncesinde eşimde de yoktu, bende çıktıktan sonra onda da çıkmaya başladı. Benim de ilk ve tek birlikte olduğum insan eşim. Yani sadece cinsel yoll bulaşmıyor. Dünyanın sonu da değil. Ben bir de o zaman hamileymişim, hamileliğim boyunca atak geçirdim ama balayından döndüğümüzdeki ilkti ve en kötüsüydü. Hamilelikten sonra olmadı. Geçen ay çıktı, zaten çocuk deniyorduk, dedim kesin hamileyim ki öyleymiş. Herpes bağışıklık düştüğünde çıkıyor özellikle veya stresten. Alkol de tetikler tabi. Ben çıktığında hemen aklovir sürüyorum, Ağrı varsa da anestol. Bebeğime de bir zararı olmadı çok şükür. Yani intihara meyledilecek bir durum değil. Siz çok gereksiz bir tribe girmişsiniz. Kendinize zarar veriyorsunuz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bende yaz tatilim sonrası oldu tatile gitmeden de ağdaya gitmiştim evet. Hani 6 aydır birlikteydik zaten bir şey olmamıştı. Bende karıncalanma yapıyor çok fazla olmadığı zamanda da. Ne kadar da bir atak yaşıyorsunuz ? Erkekler daha mı hafif atlatıyor ?

Ben birine bunu söylediğim zaman reddedilmekten korkuyorum her yerde cinsel ilişkiden olur yazıyor. Karşımdaki ya beni onla bunla birlikte olmuş biri diye görürse ve kabul etmezse diye korkuyorum. Bir sürü arkadaşım var tek gecelik ilişkiler yaşayan onlara bulaşmazken ben hayatımda sevdiğim 2 insanla oldum ve bulaştı. Nasıl bi şana bu anlamadım

Bu hayatının sonu değil sen seni seven biri ile olunca Allah korusun kanser de olsan umrunda olmaz rabbim karşına seni herşeyine sevecek ve kabul edecek biri çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…