Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,5%
  • Hayır evlenmem

OY: 150 62,5%

• Ankete Katılan
    240
Canım hamilelikte düşüğe ya da erken doğuma neden oluyor diye biliyorum bu herpesin. Erkeklerde daha zor ama senin için öyle değil. Antiviral tedavi önermedi mi doktorun?

Canım hamilelikte düşüğe ya da erken doğuma neden oluyor diye biliyorum bu herpesin. Erkeklerde daha zor ama senin için öyle değil. Antiviral tedavi önermedi mi doktorun?
Hamilelikte düşük ya da erken doğum demedi doktor hiç sadece sezeryan olacak dendi. Antiviral tedavi görüyorum ama pek bir işe yaradığını düşünmüyorum baskılamıyor çünkü çıkıyor ve geçmek bilmeyen bir karıncalanma. İlk sene hiç yokken bu sene hiç geçmedi

Yok normalde ona sebep diye biliyorum. Kadın doğuma mı gittin,yoksa deri ve zührevi yani cildiyeye mi?

bu kadar eğitimli bir insanın ya evlenemezsem hayatım bitti diye düşünmesi çok saçma.evlenmezsen evlenmezsin.ilişkin olursa açıklarsın bende böyle bir şey var diye.leyzonlar yokken lateks kondomla korunursunuz bulaşma olasılığı çok çok düşük olur.bunun için aşkından vazgeçen birisine kapı orda buyursun gitsin.bunun için intihar etmeye çalışıyorsanız esas gidip onun için tedavi olun.

Reddedilmek korkusu çok yoruyor
Sizi gerçekten bir uçuk için redddeden adamı tutun alnindan öpün sonra da dönüp diyin ki "Dünya ahiret bacimsin."
Insanlar nelerle mücadele ediyor da sizin kadar yipratmiyor kendini. Bir uçuk için kendinize reva gördüğünüz psikolojiye bakın. Yapmayın bunu kendinize ya.

Hamileliğimde ayda 1-2 defa yaşadım ama ilki kadar ağır olmadı. Karıncalanma hissi yaşamıyorum aktif lezyonum olmadığında. Doğumdan sonra hiç olmadı (22 ay) ta ki geçen aya kadar ki hamile olduğumu anladım o şekilde ve bir hafta sonra idrar testiyle de öğrendim. 2-3 günde geçti tekti zaten, bu hafta yine oldu 2 günde geçti çok şükür. Ama her seferinde günde 2-3 kez aklovir sürüyorum. Erkekler daha hafif atlatıyor evet, eşim sadece bir iki kez Ağrıdığını söyledi haricinde kaşıntıyla atlatıyorlar. Sizin bu kadar sık yaşamanızın sebebi stres ve vitamin eksikliği olabilir. Bağışıklığınızı güçlendirecek takviye yapın kendinize. Ve bu kadar stres yapmaktan vazgeçin. Biz eşimle birbirimizi hiç sorgulamadık, önemli olan aradaki güven ilişkisi. Geçenlerde bir arkadaşımla konuşuyordum, onda da olmuş ve o da ağdadan olduğu sonucuna varmış. Kaldı ki, birinin kullandığı havlu, çarşaf vs. iyi temizlenmemişse (mesela otellerde) oradan dahi bulaşabilir. Zaten size değer verip sevecek kişi size güvenir, inanır. Öyle olmalı yani.

Ne kadar eğitimli de olsam insan bir aile kurmak çocuğu olsun istiyor

Hayır, özellikle hamilelikten önce bu virüs vücuda girmişse bebek de anneden dolayı bağışık oluyor. Sadece Doğum esnasında aktif lezyon varsa normal Doğum yaptırmıyorlar risk almamak adına. Bende yoktu ve normal Doğum yaptım ve bebeğime geçmedi çok şükür.

Cevabınız için tekrar teşekkürler. Bir de eğer evlenebilirsem hamilelik sürecinde çok korkuyorum çünkü sürekli çıkması beni çok rahatsız ediyor. Hayatımı kısıtlanmış hissediyorum Yani hamilelik gibi güzel bir duyguyu bile sıkıntılı yaşayacak olmak üzüyor beni

Eğer stres yaparsanız şimdiki gibi zor geçer. Rahat olun biraz, eğer şiddetli bir atak değilse korktuğunuz gibi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Benim ilk atağımda vajinam görünmüyordu, tam girişinde iki tane ülser yapmıştı herpes, ilk ataktı, çok çektim. Ama bir daha hiç öyle olmadı. Doktorun da etkisi var, ben kendi doktoruma gitmeye başladıktan sonra rahatladım o nöbetçi doktorun verdiği tedavi daha çok azdırdı ve söyledikleri psikolojimi bozdu. Yani doktor önemli, doktorunuzu değiştirin. Sezaryen olacak demiş size, öyle bir kaide yok. Beni dinleyin, kanlı canlı örneğiyim.

%100 doğru demiyorum,başına gelme olasılığı vardır diyorum. Şu yazıda okumuştum.

Eklentiler

• IMG_20200412_001908.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 146
%100 doğru demiyorum,başına gelme olasılığı vardır diyorum. Şu yazıda okumuştum.

Doğrudur, internetten araştırdığımda ben de dehşete düşmüştüm. Maalesef en kötüsü çıkıyor internette karşımıza. Benim yaşadıklarım ise anlattığım şekilde. Herkeste farklı olabilir, stresten uzak durulacak ve bağışıklık yüksek tutulacak.

Çok teşekkürler . Bilmiyorum burdan doktor ismi paylaşılıyor mu ama İstanbuldaysanız doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim ?

Bir de kadınsal hastalıklar bu tür enfeksiyonlar(hatta bir üye yazmıştı ağda vesilesiyle kaptım diye) Vücut temizken kıl kökleri açık olduğu için davetiye çıkartıyormuş. Temizlik iyiyken böyle durumlarda dezavantaj dönüşebiliyor ne yazık ki. Bu arada size de geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…