Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,7%
  • Hayır evlenmem

OY: 149 62,3%

• Ankete Katılan
    239
3 yıl olacak zaten tüm testleri yaptırmıştım başka da bir daha kimse olmadı hayatımda. Evet gerçekten öyleymiş, ne acı

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Acaba bu durum hangi aşamada ne zaman söylenmeli ? Sevmeyen biri bunu asla kabul etmez. Bu zamanda da sevgi hemen oluşabilen bir şey değil ya da böyle bir şeyi karşı taraf kabul etse de yaşatmaya hakkım yok mu kimseyi hayatıma almamam mı en doğrusu acaba
Kafamda bir sürü soru

Uçuğun çıkmadığı dönemlerde birlikte olursunuz eşinize bulaşmaz. Ayrıca elimiz olacak kişi sizi seviyorsa umursamaz

Yine de ömür boyu birine bunu yaşatacak olma durumu üzüyor o da benim gibi takarsa diye
Ben ssimdi esime sordum tanistigimizda boyle birsey sana soyleseydim ne tepki verirdin diye durust ol dedim " e tamam herzaman birlikte olmuyoruz zaten. Bekleriz " dedi :) esim cekinmez fikri ne ise onu soyler. Ama tabi herkes ayni olmaz. Ama ben de olsam bunu dert etmezdim. Sonucta caresiz bisi degil. İstemiyosada gitsin.

Yaa o kadar tatlısınızz kiiii gözlerim dolduu Çok teşekkür ederim çok sağolun

Mutlaka bi caresi bi yolu var daha az yakalanmanin. Umutsuz olmayın. Fazla sıkıntı gereksiz yere yapmışsınız. Tıpta careler tukenirmi. Basladigini hissettiginiz anda kullanabileceginiz ilac yada kremler var

Çok geçmiş olsun. Aynı durumdan muzdarubım bende ustune ustelık benım yuzumdede hsv2 var. Baş ağrım kulak ağrım oldu ılk 1 yıl. Şimdilerde gümüş suyu vıtamın ve propolis kullanıyorum daha ıyıyum. İnşallah tez vakıtte aşısı cıkarda hep bırlıkte kurtuluruz.

Ya ben 25 yıldır mantar illetyle uğraşıyorum bu da cinsel hayatı etkiliyor ama alıştık artık.Esim de uyum sağlıyor asla o dönmem yaklaşmaz bana bilir rahatsız olduğumu.Evlilikte eşinize bulasmamasi açısından korunması gerekecek.Bana göre sıkıntı olmaz eş anlayışı çok önemli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…