Artık hayatım bitti

Genital herpesi olan biriyle evlenirim?

• Evet evlenirim

OY: 90 37,7%
  • Hayır evlenmem

OY: 149 62,3%

• Ankete Katılan
    239
Ne desek sürekli bi karşı çıkma halindesin devam et o zaman hayatı kendine zindan etmeye. Bizim yapabileceğimiz birşey yok.

Tanıdığım bir kız yaz aşkından kaptı bu virüsü, adam söylememiş kız kendisinde rahatsızlık hissedince doktora gidip öğrendi. Şu an evliler, çok da mutlular :)
Dünyanın sonu değil ama tabi ki rahatsızlık verici bir durum. Umarım psikolojik olarak üstesinden gelirsiniz.

Bende de vardı. Jinekoloğum yaktı. Bağışıklık sistemini yüksek tut, tek eşli ol demişti.

Ozon tedavisi yaptırın mikrobu ve virüsü öldürür

Böyle bir durum yaşasaydım sanırım bu kadar kötü olmazdım. Benim yaşadığım daha çok psikolojik durum nasıl söyleceğim ve bulaşmasını kim kabul eder ki durumu. Beni üzen bu

uçuk virüslerinde stres ve bağışıklık düşmesinin etken olduğunu biliyorsunuzdur. Bunu yaşamanız herseyin sonu degil. Kabul etmesi zor olsada bu virus artik sizinle artik kendinizle barışın, beslenmenizi düzeltin, bagisikliginizi yüksek tutun. Gözlemleyin durumuzu. Eskiden bende de dudağimda çıkardı hep, stresli ve üzgün olduğumda ve ben beslenmeme de dikkat etmezdim. Bu durumu sürekli yaşıcam diye bende cok üzülmüştüm. En son 1.5 yil once çıktığını hatırlıyorum. Stresli oldugum zamanlarda ara ara dudağımın çevresi kaşınır, uçuk çıkacak sanırım ama çıkmaz. Unutmayin hersey sizin elinizde

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ah canim.
Ne kadar bunalmissin.
Ama guclu ol, daha kotusu de olabilirdi.
En yakin dostum HIV pozitif.
Askindan öldüğü adamdan kapti.
Adam onu zibilyon kez aldatmis tabii..
Ayrildilar ama sonsuza dek tasiyacagi bir miras birakti bedenine.
Zaten evlenmeyi dusunen biri degildi.
Iliskilerinde de condom kullaniyor artik eger birileri ile gorusurse.
Ama gorsen senden benden daha mutlu hayata karsi.
Ne öldüm diyor ne bittim.
Turp gibi de duruyor disardan
Bazen hatirlatiyorum "amannn sen de sanki ne? Bu hastalik ilacla kontrol ettigim surece beni asla öldürmez neyini kafaya takicam" diyor.
Hatta simdi korona bir de..
Ben takiyorum o takmiyor..
"HIV ilaci virusun RNA'ya tutunmasini zorlastiriyormus , hafif atlatirmisim " diyor
Velhasil hayat devam ediyor.
Umutsuzluga yer yok.

Böyle bir durum yaşasaydım sanırım bu kadar kötü olmazdım. Benim yaşadığım daha çok psikolojik durum nasıl söyleceğim ve bulaşmasını kim kabul eder ki durumu. Beni üzen bu
Hayat “kabul edildiğiniz” zaman mı değerli sadece? Kaldı ki bu virüsü biz de herhangi bir zamanda, biryerlerden kapabiliriz.
İlişkiye gireceğiniz kadar yakınlaştığınız ve değer verdiğiniz kişiye ben böyle bir virüsün taşıyıcısıyım diyebilirsiniz. Eğer korkarsa gider, size değer veriyorsa kalır anlamaya çalışır. Bence insanları tanımak için güzel de bir araç olabilir; hemen kaçandan siz de kaçarsınız :)

Ayrıca bu kadar sık yaşamanızın sebebi de psikolojiniz kesinlikle. Sürekli aklınız ondaysa tabi ki çıkar; stresten dolayı bağışıklığınız yerlerdedir.

yahu bu kadar abartmayın hiv pozitif insanlar bile intihar edeyim kafasında olmuyor. bağışıklık sisteminizi güçlendirin düzgün beslenin ve lütfen korunun bundan sonrasında.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bu virüs bir çok kişide olan virüs. O kadar kötü bişey değil yani. Çoğu kişi var olduğunu bile bilmiyor. Senin ilerde birlikte olacağın erkekte de büyük ihtimalle vardır. Erkeklerin çoğunlukla bizden daha fazla ilişkisi oluyor ve bu konuya dikkat etmiyor. Haberleri bile olmuyor hasta olduklarından. Böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorlar. Sen kendine dikkat edersen hiç bişey olmaz. Ayrıca kimseye söylemek zorunda değilsin. Sahip olduğun hastalık, AİDS, hepatit ya da frengi gibi bir şey değil ki. Kırk yılda bir çıkan sivilcemsi bir şey. Üzme kendini bu kadar.

Çok sağolun yazdıklarınız için

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için

Hayırlı forumlar cnm. Acilen kendine gel, saçmalıyosun çünkü. Toplumun yarısında var bu kadar hassas olma, ayrıca kendin idare edebiliyosan başkasına buaştırsan nolur? Abartma. Napalım yani Allah'ın takdiri. Takma sende yaşın küçük belli ki. ama bi HIV testine gitmeni de öneririm, belli ki eski sevgilin zirzopmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…