- 24 Ağustos 2020
- 3.096
- 7.842
- 108
- Konu Sahibi Karakedi1990
-
Ne desek sürekli bi karşı çıkma halindesin devam et o zaman hayatı kendine zindan etmeye. Bizim yapabileceğimiz birşey yok.Bu arada sandığınız kadar da kolay bir durum değil. Ne zaman neye göre çıkacağı belli olmuyor her an tetikte oluyorsun. Yani uçuk varken cinsel ilişki yaşamazsın olur biterlik biraz zor. İlişkiden önce kontrol edip uçuk yok diye ilişkiye giren ve ilişki sırasında uçuklayan insanlar var. Cinsel ilişki tetikliyormuş. Ee sürekli bulaştı mı bulaşmadı mı tedirginliği ayrı. Birine bunu söylemek çok ayrı zor. Kabul edilmek çok ayrı zor
Bir de ben psikolojik taktığımdan sürekli genital bölgemi düşünüyorum. Aklım hep orda. Böyle olunca sürekli 2 sene her ama her gün karıncalanma, kıpırdanma, kımıltı hissediyorum. Bazı geceler uyuyamıyorum. Ben çok ağır yaşıyorum malesef. Ayda yılda bir çıkıyor geçiyor değil. Bende minimum ayda 1 kez oluyor ve her gün de psikolojimin yarattığı bu hisleri hissediyorum ama durduramıyorum. Bu arada psikolojik tedavi de alıyorum. Yüksek ihtimal bi destek al diyeceksinz çünkü
Doktorları dinleyin benceDoktorlara kalsa önemsiz bir şey. Karşı tarafa söylememe bile gerek olmadığını söylüyorlar ama ben böyle bir şeyin vebalini alamam
Ozon tedavisi yaptırın mikrobu ve virüsü öldürürZaten çıktığı zaman ilacı ve kremi var 3-4 günde geçiyor lezyon. Lezyon olmadığı zaman bulaşma ihtimali yok. Dudak uçuğunun genitalde çıkmış hali. Ama ya farkında olmadan atak yaşarsam ve bulaştırırsam diye korkuyorum
Bahsettiğiniz hpv yani siğil yalnız bendeki hsv2 uçuk virüsü. Ömür boyu dudak uçuğu gibi kalıcı malesef kiBende de vardı. Jinekoloğum yaktı. Bağışıklık sistemini yüksek tut, tek eşli ol demişti.
Malesef çare olmuyorOzon tedavisi yaptırın mikrobu ve virüsü öldürür
Böyle bir durum yaşasaydım sanırım bu kadar kötü olmazdım. Benim yaşadığım daha çok psikolojik durum nasıl söyleceğim ve bulaşmasını kim kabul eder ki durumu. Beni üzen buTanıdığım bir kız yaz aşkından kaptı bu virüsü, adam söylememiş kız kendisinde rahatsızlık hissedince doktora gidip öğrendi. Şu an evliler, çok da mutlular :)
Dünyanın sonu değil ama tabi ki rahatsızlık verici bir durum. Umarım psikolojik olarak üstesinden gelirsiniz.
Hmm. Üzüldüm sizin için. Allah şifa versinBahsettiğiniz hpv yani siğil yalnız bendeki hsv2 uçuk virüsü. Ömür boyu dudak uçuğu gibi kalıcı malesef ki
Denediniz miMalesef çare olmuyor
EvetDenediniz mi
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimuçuk virüslerinde stres ve bağışıklık düşmesinin etken olduğunu biliyorsunuzdur. Bunu yaşamanız herseyin sonu degil. Kabul etmesi zor olsada bu virus artik sizinle artik kendinizle barışın, beslenmenizi düzeltin, bagisikliginizi yüksek tutun. Gözlemleyin durumuzu. Eskiden bende de dudağimda çıkardı hep, stresli ve üzgün olduğumda ve ben beslenmeme de dikkat etmezdim. Bu durumu sürekli yaşıcam diye bende cok üzülmüştüm. En son 1.5 yil once çıktığını hatırlıyorum. Stresli oldugum zamanlarda ara ara dudağımın çevresi kaşınır, uçuk çıkacak sanırım ama çıkmaz. Unutmayin hersey sizin elinizde
Hayat “kabul edildiğiniz” zaman mı değerli sadece? Kaldı ki bu virüsü biz de herhangi bir zamanda, biryerlerden kapabiliriz.Böyle bir durum yaşasaydım sanırım bu kadar kötü olmazdım. Benim yaşadığım daha çok psikolojik durum nasıl söyleceğim ve bulaşmasını kim kabul eder ki durumu. Beni üzen bu
yahu bu kadar abartmayın hiv pozitif insanlar bile intihar edeyim kafasında olmuyor. bağışıklık sisteminizi güçlendirin düzgün beslenin ve lütfen korunun bundan sonrasında.Herkese iyi akşamlar. Ben üniversite mezunu yüksek lisansını tamamlamış biriyim. 3 yıl önce başımdan bir nişanlılık geçti ama olmadı ayrıldık. Bekaret konusuna önem veren biri değildim ve nişanlımla beraber oldum. Sonrasında da hiç pişman olmadım ayrılmayı da ben istedim. Daha sonra biriyle tanıştım ve görüşmeye başladık. İlişkimizin 6. Ayında benim genital bölgemde yaralar çıktı. Doktora gittim ve uçuk olduğunu öğrendim. Yani herpes virüsü hsv2 dudak uçuğunun genitaldeki şekli. Araştırmalarım sonucu tedavisinin olmadığını öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Her dudak uçuğu gibi bu da zaman zaman çıkacak ve geçecekti ama hiç gitmeyecekti. 2 yıl oldu her ay çıkar. Çıkmasını geçtim olmadığı zamanlarda da sürekli bi karıncalanma sürekli bişeyler geziniyor hissi var ilk sene yoktu ikinci sene oluştu.
Sonuçta lezyon yokken bulaşmıyor deniyor ama bulaşma ihtimali var. Ben birine bunu nasıl söylerim nasıl kabul edilirim bulaştırırsam ne yaparım. Ona da aynı sıkıntıları çektirirsem naparım. Sürekli çıkarırsa benden zamanla nefret ederse naparım. Alkol cinsel ilişkiye girmek bunlar hep uçukları tetikliyor. Bir daha eskisi gibi rahat bir cinsel hayatım olmayacak düşüncesi beni deli ediyor. Defalarca intihara kalkıştım ama yapamadım. Kim beni böyle kabul eder kim benim gibi bulaşıcı bi hastalığı olan birini ister bilemiyorum. Güzel dikkat çekici bir kız olduğumu söylerle ama kim bulaşıcı bir hastalığı olan biriyle olsun ki evlensin ki. Bundan sonra hayatım bitti mi ben hiçbir zaman bir yuva kuramayacak mıyım? Lütfen düşüncelerini paylaşın benimle. Teşekkürlef
Bu virüs bir çok kişide olan virüs. O kadar kötü bişey değil yani. Çoğu kişi var olduğunu bile bilmiyor. Senin ilerde birlikte olacağın erkekte de büyük ihtimalle vardır. Erkeklerin çoğunlukla bizden daha fazla ilişkisi oluyor ve bu konuya dikkat etmiyor. Haberleri bile olmuyor hasta olduklarından. Böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorlar. Sen kendine dikkat edersen hiç bişey olmaz. Ayrıca kimseye söylemek zorunda değilsin. Sahip olduğun hastalık, AİDS, hepatit ya da frengi gibi bir şey değil ki. Kırk yılda bir çıkan sivilcemsi bir şey. Üzme kendini bu kadar.Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
Çok sağolun yazdıklarınız içinBu virüs bir çok kişide olan virüs. O kadar kötü bişey değil yani. Çoğu kişi var olduğunu bile bilmiyor. Senin ilerde birlikte olacağın erkekte de büyük ihtimalle vardır. Erkeklerin çoğunlukla bizden daha fazla ilişkisi oluyor ve bu konuya dikkat etmiyor. Haberleri bile olmuyor hasta olduklarından. Böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyorlar. Sen kendine dikkat edersen hiç bişey olmaz. Ayrıca kimseye söylemek zorunda değilsin. Sahip olduğun hastalık, AİDS, hepatit ya da frengi gibi bir şey değil ki. Kırk yılda bir çıkan sivilcemsi bir şey. Üzme kendini bu kadar.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz içinHayat “kabul edildiğiniz” zaman mı değerli sadece? Kaldı ki bu virüsü biz de herhangi bir zamanda, biryerlerden kapabiliriz.
İlişkiye gireceğiniz kadar yakınlaştığınız ve değer verdiğiniz kişiye ben böyle bir virüsün taşıyıcısıyım diyebilirsiniz. Eğer korkarsa gider, size değer veriyorsa kalır anlamaya çalışır. Bence insanları tanımak için güzel de bir araç olabilir; hemen kaçandan siz de kaçarsınız :)
Ayrıca bu kadar sık yaşamanızın sebebi de psikolojiniz kesinlikle. Sürekli aklınız ondaysa tabi ki çıkar; stresten dolayı bağışıklığınız yerlerdedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?