Artik herkesi burun olarak görüyorum :))

Selayhus

Dışı buz içi balım
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
9.108
26
363
Yaklasik 9.aydan beri burun estetik ameliyati olmayi düsünüyorum, kafam allak bullak iyice karisti arkadaslar, kime gidecegimi ne zaman gidecegimi nasil yaptiracagimi hic bilmez oldum, ne zor bir devreymis , bir an önce yaptirip kurtulmak istiyorum. Daha önce burnunu estetik yaptirmis arkadaslar sizdemi böyle zor karar verdiniz? Artik tv izler sokakta herkesin burnu dikkatimi cekiyor, umarim kafa sorunu yasamadan su ameliyatim olurda bende kurturlurum esimde kurtulur :)
:dance:

canım ben bu siteden yaptığım arastırmalar sonucu ameliyat olmaya ve doktoruma yaklaşık 5 gün içinde karar vermiştim :)sonuctanda cok memnunum.burnumun önden görünüşünüde ekledim albümden bakabilirsin.ne kadar cok arastırma yaparsan kafan o kadar cok karısır

güzel bi topic olmuş.:)
aynı durum bende de var. kimi görsem illaki burnu hakkında bi yorum yapıyorumm estetikse tabii :)

Ben deeeeeeekaydirigubbakcemile3 Ol kurtul bir an önce
Sadece kendimle kalsam iyi anneme de aşıladım o da ilk burna bakar oldu

ben bır gecede karar verıp 2 hafta ıcınde doktorumu secıp ertesı gun amelıyat oldumyerimseniben, bence okadar dusunmenı gerektırecek bır sey degıl hayatım hıc korkma,umarım bıran evvel dogru doktoru bulup olursun çünkü insan kafasına birseyi taktığı zaman onu yapmadıkça rahat edemiyor maalesef

bende aynen herkesin direk bununa bakar oldum halende bu huyumdan kurtulamadım :) burun estetigi şans işi ..popületiresi cok yüksek dr ların bile revizyonluk sonucları cıkabiliyor...bence dr larla yüzyüze görüsmelerini yap öyle secim yap ısınman lazım dr una sana vericegi güvenle daha rahat karar verirsin

crazy 46 fotolarını ekliycektin sen yahala göremedim ben:1no2:

aynen ben de oyleyim once milletin burnuna bakiyorum...ben de yakalsik senin kadar zamandir dusunuyorum bu isi ve hala karar veremedim..aslinda kendimce tarih olarak karar verdim ama doktor konusunda kararsizim..ama kesin olucam!!sen dr konusunda kimleri dusunuyorsun??

ayy valla cnm bende iki sene ameliyat olup olmamayı düşündüm o sıra herkesiiiin burnunu inceleyip duruyordum..flim izliyorum ama konusu ne anlamıyorum sadece burunlara bakıyodum:)şimdii amelyt oldum ama hala bakıyorum:)sanırım bi kaç sene sonra bırkcam gibi bu bakmaları:)

ben de ben de alışverişte,okulda,çarşıda her yerde herkesin ilk olarak burnuna bakıyorum:))sapık zannedecekler diye korkuyorum:bbo:

kesinlikle katılıyorum puff, bizim bir burun bizi bu kadar meşgul ederken onların yaptığı yüzlerce burun artık rüyalarına giriyordur:)

doktorlarrr artııkkk hergün göre göre alışmış..ben muayene olmaya gittim muayene sürem toplam 30 saniye sürdüü 1 dakika bile deil.hemen burun ucunu toparlıycam kaldırcam törpülüycem dedii gün verdi...o an dedim bukdr basit bşymi bu ameliyat :)lay lay lom die çıktım hastaneden tabii ameliyat günü gelince heycandan korkudan ölcektim:)

kesinlikle katılıyorum puff, bizim bir burun bizi bu kadar meşgul ederken onların yaptığı yüzlerce burun artık rüyalarına giriyordur:)

sorma cnm ya.. kesin :))) ameliyatımdan sonra hastanede 2.gün Emre beyin ameliyatı vardı.. benide kontrol etti.. o esnada dayım yanımdaydı.. onunda burnu soldan darbe almıştı biraz sağa doğru eğik ve genizden konuşur.. Emre bey kapıdan girdi.. dümdüz dayıma doğru yürüdü elini uzattı ''merhaba ben doktor Emre (tabi bu esnada gözü sürekli burnunda), soldan darbe almışız sanırım'' :))))))) :roflol:

canım ya Bilge bey bana da öyle yapmıştı,söylediklerini aynen tekrarlıyorum:BOYUNU KISALTAMAYA GEREK YOK,KEMERİ ALACAĞIZ,BİRAZDA UCUNU TOPARLARSAK TAMAM:))hemen bakıverdi,başka bişey istiyor musun dedi.ben de öyle şaşırdım çabuk bitince.Sonra da hemen ertesi gün ameliyat oldum:))

ay valla fıstık senin ameliyatın hemen olmuş:)ertesi gün hemde:)ben 1 ay bekledim acaip yogunduuu oldugum tarihlerde:)düşünsene bi ay nsl stres çektimmm son güne kadar olup olmamakta kararsızdım..çok bekledimmm herkes bişy söyledi insanın kafası karışıyo tabi:)sen daha şanslıymışsın:)hemencik kurtulmuşsun:)

selayhus seninle bulussak ne güzel olur diyordum huylandim simdi bu kiz benimde burnumu incelermi diye benim burnunda masallahi vardir hani

çok haklısınız kızlar ne kadar çok araştırırsa o kadar çok kafası karışıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…