Yaklasik 9.aydan beri burun estetik ameliyati olmayi düsünüyorum, kafam allak bullak iyice karisti arkadaslar, kime gidecegimi ne zaman gidecegimi nasil yaptiracagimi hic bilmez oldum, ne zor bir devreymis , bir an önce yaptirip kurtulmak istiyorum. Daha önce burnunu estetik yaptirmis arkadaslar sizdemi böyle zor karar verdiniz? Artik tv izler sokakta herkesin burnu dikkatimi cekiyor, umarim kafa sorunu yasamadan su ameliyatim olurda bende kurturlurum esimde kurtulur :)
:dance:
ben bır gecede karar verıp 2 hafta ıcınde doktorumu secıp ertesı gun amelıyat oldumyerimseniben, bence okadar dusunmenı gerektırecek bır sey degıl hayatım hıc korkma,umarım bıran evvel dogru doktoru bulup olursun çünkü insan kafasına birseyi taktığı zaman onu yapmadıkça rahat edemiyor maalesef
kesinlikle katılıyorum puff, bizim bir burun bizi bu kadar meşgul ederken onların yaptığı yüzlerce burun artık rüyalarına giriyordur:)
doktorlarrr artııkkk hergün göre göre alışmış..ben muayene olmaya gittim muayene sürem toplam 30 saniye sürdüü 1 dakika bile deil.hemen burun ucunu toparlıycam kaldırcam törpülüycem dedii gün verdi...o an dedim bukdr basit bşymi bu ameliyat :)lay lay lom die çıktım hastaneden tabii ameliyat günü gelince heycandan korkudan ölcektim:)
canım ya Bilge bey bana da öyle yapmıştı,söylediklerini aynen tekrarlıyorum:BOYUNU KISALTAMAYA GEREK YOK,KEMERİ ALACAĞIZ,BİRAZDA UCUNU TOPARLARSAK TAMAM:))hemen bakıverdi,başka bişey istiyor musun dedi.ben de öyle şaşırdım çabuk bitince.Sonra da hemen ertesi gün ameliyat oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?