Artik hic sasirmiyorum.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.043
138
Bayram sabahi profesyonel bir platformda bir mesaj dustu mesaj kutuma. Bayramimi kutluyor hos bir beyefendi. Ayni sektordeyiz, mesleklerimiz ayni. Epey ortak tanidigimiz var.

Havadan, sudan, mevcut surecten, sektorden sohbet ediyoruz. Fotograf falan gonderiyor bana arada. Iltifatlar havada ucusuyor.

Ustu kapali olarak sorunlarindan, destek aldigindan falan bahsediyor. Bir seyleri yaziya dokmekten imtina ediyor. Ustelemiyorum tabii.

Sonra kim bu adam diye biraz dedektiflik yaptigimda facebook'ta esinin hesabini goruyorum. Cocugu da var. Birlikte cektikleri eski tarihli birkac fotograf... Esi hala adamin soyadini kullaniyor.

Ipler kopuyor bende tabii. Biraz yokladigimda sikintili bir donemden gectigini, destek aldigini, kendisine zaman vermem gerektigini, telefonla beni arayip durumu anlatmak istedigini falan soyluyor.

Zaman vermem gerekiyormus. Ne icin?

Telefonumu alip beni arayarak durumu anlatmak istiyormus. Ne icin?

Irdelemiyorum, tepki vermiyorum hic ve zank diye kesiyorum muhabbeti.

Artik hic sasirmiyorum.

Bayram sabahi profesyonel bir platformda bir mesaj dustu mesaj kutuma. Bayramimi kutluyor hos bir beyefendi. Ayni sektordeyiz, mesleklerimiz ayni. Epey ortak tanidigimiz var.

Havadan, sudan, mevcut surecten, sektorden sohbet ediyoruz. Fotograf falan gonderiyor bana arada. Iltifatlar havada ucusuyor.

Ustu kapali olarak sorunlarindan, destek aldigindan falan bahsediyor. Bir seyleri yaziya dokmekten imtina ediyor. Ustelemiyorum tabii.

Sonra kim bu adam diye biraz dedektiflik yaptigimda facebook'ta esinin hesabini goruyorum. Cocugu da var. Birlikte cektikleri eski tarihli birkac fotograf... Esi hala adamin soyadini kullaniyor.

Ipler kopuyor bende tabii. Biraz yokladigimda sikintili bir donemden gectigini, destek aldigini, kendisine zaman vermem gerektigini, telefonla beni arayip durumu anlatmak istedigini falan soyluyor.

Artik hic sasirmiyorum.

Hala evlimiymis degilmiymis, bunu soylesin

Boşanma sürecindeyim diyerek bazı aklıevvel hemcinslerimi ikna ediyor böyleleri. Aynı hemcinslerim "Ama ben yuva yıkmıyorum, zaten eşiyle ayrı, aynı evi çocukları için paylaşıyor, boşanacak" diye saçmalıyor. Ne hikmetse boşanmıyorlar da karılarından. Karıları da öğrense bile hırs yapıp boşamıyor. Adamlar keyif sürüyor. Yazıklar olsun!

Artik hic sasirmiyorum.
Yav he he. Bunların sevgili erkek verisyonşarı da flört eden erkek versiyınları daa evli erkek versiyonları da ayrı.. sorsanız evli oldukları kadının psikolojik sorunları var, ayrı yaşıyorlar zaten birbirlerine uygun değiller evlenince farkediyorlar falan.. basın engeli. Emin olun bugun bunu birine yapan gün gelir size de eaynısını yapar. Aklınız karışmasın bunlar hep böyle. Heyecan aramış kendinizi bu heyecana ortak etmeyin.

Boşanma sürecindeyim diyerek bazı aklıevvel hemcinslerimi ikna ediyor böyleleri. Aynı hemcinslerim "Ama ben yuva yıkmıyorum, zaten eşiyle ayrı, aynı evi çocukları için paylaşıyor, boşanacak" diye saçmalıyor. Ne hikmetse boşanmıyorlar da karılarından. Karıları da öğrense bile hırs yapıp boşamıyor. Adamlar keyif sürüyor. Yazıklar olsun!
Kesinlikle hem cinslerimizde askında işin yanlış olduğunu bal gibi biliyor ana bu tipler öyle yalanlar söyler ki kendinizi bir an suçlu görürsünüz adama üzülürsünüz. En büyük örneğini de magazin sunucusu hanımefendinin yaşadığını gördük tvde. Adam boşanöayınca olan size olur.

Bunun benzerini yakın bir zamanda daha yaşamadınız mı?
Balık baştan kokarmış. Siz göz göre göre konuşuyorsunuz, ilgilenmiyorum ayağına konuşmaya devam
ediyorsunuz sonra vay bu adam neden böyle.
Şaşırmanıza şaşırıyorum ciddi anlamda.

Bunun benzerini yakın bir zamanda daha yaşamadınız mı?
Balık baştan kokarmış. Siz göz göre göre konuşuyorsunuz, ilgilenmiyorum ayağına konuşmaya devam
ediyorsunuz sonra vay bu adam neden böyle.
Şaşırmanıza şaşırıyorum ciddi anlamda.

Hayir, ilk defa yasayorum. Beni baskasiyla karistiriyor olabilir misin?

Gore gore konusmak mi? Neyi gore gore?

Yorumun cok anlamsiz.

Hayir, ilk defa yasayorum. Beni baskasiyla karistiriyor olabilir misin?

Gore gore konusmak mi? Neyi gore gore?

Yorumun cok anlamsiz.
bu konu size ait değil mi?
adamlar kendilerini baştan belli ediyorlar. Einstein olmaya gerek yok bunları görmek için
ama siz konuşmaya devam edip sonra şaşırıyorsunuz.

bu konu size ait değil mi?
adamlar kendilerini baştan belli ediyorlar. Einstein olmaya gerek yok bunları görmek için
ama siz konuşmaya devam edip sonra şaşırıyorsunuz.

O konuyla bunun alakasi ne? Ne komiksin. Sirf muhalefet olmak icin yaptigin su yorum oyle sig ki...

Aciklama bile yapmam sana. Lutfen yorum yapma daha fazla.

O konuyla bunun alakasi ne? Ne komiksin. Sirf muhalefet olmak icin yaptigin su yorum oyle sig ki...

Aciklama bile yapmam sana. Lutfen yorum yapma daha fazla.
Hayır demeyi, duracağınız noktayı bilemiyorsunuz.
Adamlar size neden bu kadar fazla soru sorabiliyor bir düşünün derim.
Yorumumu görmek istemiyorsanız da göz ardı edebilirsiniz.

Back
X