Bebeğim var 1,5 yaşında bu zamana kadar sürekli annem baktı(vardiyalı çalışıyorum çogunluk ögle 1de gidip gece 10da çıkıyorum) gündüz annem bakıyorum gece iş çıkışı biz alıyoruz.çocuk bu sonucta tabiki gece ortalama 2-3 defa uyanıyo ve genlde 7:30-8:00 gibi ayakta her gün bu böyle.eşim anneme gitmiş kızınız hastalanacak o kadar kötü nolur sanki gecede baksanız arada bir diye dün söylenmiş benim haberim yok bu konudan annem aradı dün gece çocuk uyudu bu gece almaya gelme nasılsa sabahta mesain 10da başlıyormuş o da gel git yapmasın dedi tamam dedim eşimi aradım gitmiycez diye bana cevabı hayret nasıldüşünmüşler oldu neyse dedim kapadım.Tatile gidecegiz nisanda 5 gün kadar anneme sen çocgua bak biz gidelim demiş annemde bende kendime göre program yapacaktım siz anne babasınız çocugunuz tatilde yanınızda olsun demiş kadın haklı değilmi haftanın 6 günü yerine çocugua en az 11 saat bakıyor gece dinlenmek yada biz evdeyken dinlenmek onunda hakkı değilmi sizce?eşimin ailesi ile bir çok olaylar oldu görüşmüyorum eşimde görüşmüyorki 2 ay önceye kadar şimdi görüşüyor torunları o suratına bakmadıkları 5 parça kıyafet almadıkları torunları kıymete binmiş annemlere götürecegim haftaya onlarda kalacak diyor sadece istemiyorum dedim onun kararını ben veririm senden izin istemiyorum ve götürecegim orda kalcak sende dinlend diyor güya ben dinlenecekmişim kendisi bilgisayarda raatca oyun oynamak için demiyor yoksa bazen gece 1 bazen 3e kadar oyun oynar tabii çocugu uyutabilirsem uyutamazsam çıglık çıglıa kavga gürültü kopar ağlata ağlata uyur o çocuk o da oyun oynar.siz olsanız napardınız?