artık hissizleştim.

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
Bebeğim var 1,5 yaşında bu zamana kadar sürekli annem baktı(vardiyalı çalışıyorum çogunluk ögle 1de gidip gece 10da çıkıyorum) gündüz annem bakıyorum gece iş çıkışı biz alıyoruz.çocuk bu sonucta tabiki gece ortalama 2-3 defa uyanıyo ve genlde 7:30-8:00 gibi ayakta her gün bu böyle.eşim anneme gitmiş kızınız hastalanacak o kadar kötü nolur sanki gecede baksanız arada bir diye dün söylenmiş benim haberim yok bu konudan annem aradı dün gece çocuk uyudu bu gece almaya gelme nasılsa sabahta mesain 10da başlıyormuş o da gel git yapmasın dedi tamam dedim eşimi aradım gitmiycez diye bana cevabı hayret nasıldüşünmüşler oldu neyse dedim kapadım.Tatile gidecegiz nisanda 5 gün kadar anneme sen çocgua bak biz gidelim demiş annemde bende kendime göre program yapacaktım siz anne babasınız çocugunuz tatilde yanınızda olsun demiş kadın haklı değilmi haftanın 6 günü yerine çocugua en az 11 saat bakıyor gece dinlenmek yada biz evdeyken dinlenmek onunda hakkı değilmi sizce?eşimin ailesi ile bir çok olaylar oldu görüşmüyorum eşimde görüşmüyorki 2 ay önceye kadar şimdi görüşüyor torunları o suratına bakmadıkları 5 parça kıyafet almadıkları torunları kıymete binmiş annemlere götürecegim haftaya onlarda kalacak diyor sadece istemiyorum dedim onun kararını ben veririm senden izin istemiyorum ve götürecegim orda kalcak sende dinlend diyor güya ben dinlenecekmişim kendisi bilgisayarda raatca oyun oynamak için demiyor yoksa bazen gece 1 bazen 3e kadar oyun oynar tabii çocugu uyutabilirsem uyutamazsam çıglık çıglıa kavga gürültü kopar ağlata ağlata uyur o çocuk o da oyun oynar.siz olsanız napardınız?

Çocuğunuza gece neden siz bakmıyorsunuz ben onu anlamadım. Zaten çoğu çocuk gecede 2 3 kez uyanır ve bahsettiğiniz saatlerde uyanır .
Eşinizin bu şekilde bir beklenti içine girmesi bana garip geldi.
nlur haftada 1 gün gecede baksa bizde sinemaya gitsek yada ben gündüz çalışıyorum gecede haftada bir dinlensemmiş.istemiyorum sinemaya gitmekmi önemli çocuguma bakmak dedim diye benimle 2 gun konuşmadı çokmu hatalıyım .

Çocuk sizin çocuğunuz. Tabi ki anneye güvenip doğurmadınız. Eşinizin çalışma saatleri rahatsa o bakarken siz dinlenirsiniz. Çocuğun size ihtiyacı var. Eşiniz güya sizi düşünüyor da yanlış yapıyor.

nlur haftada 1 gün gecede baksa bizde sinemaya gitsek yada ben gündüz çalışıyorum gecede haftada bir dinlensemmiş.istemiyorum sinemaya gitmekmi önemli çocuguma bakmak dedim diye benimle 2 gun konuşmadı çokmu hatalıyım .
Eşinizin derdi siz falan değilsiniz bence.
Ona çocuk sorumluluğu ağır gelmiş, babalığı taşıyamıyor

Çocuk sizin çocuğunuz. Tabi ki anneye güvenip doğurmadınız. Eşinizin çalışma saatleri rahatsa o bakarken siz dinlenirsiniz. Çocuğun size ihtiyacı var. Eşiniz güya sizi düşünüyor da yanlış yapıyor.
çocukla geçirebildiği vakit en fazla yarım saat yarım saat sonra dayanamıyormuş artık evet çocugum çok hareketli ama ben nasıl başediyorsam o da edebilirz.ama oyun oynar telden bilgisayardan haftada bir gunu varmış yada akşsam zaten yorgun geliyormuş dinlenmek istiyormuş en fazla yarım saat oynar.

Esinizin tavri yanlis, sizin cocuga bakarken cok yoruluyorum tarzi isyaniniz da yanlis. Ben burda bir tek annenizi hakli buldum. Kadin siz tatildeyken cocugunuza bakmak zorunda degil. Ayrica kaynanangille ne kadar kotu olursan ol sonucta torunlari, kotu bakacak kotu davranacak degiller ufacik cocuğa. Arasira gitsin oraya. Hem siz rahat edersiniz hem anneniz.

Eşinizin derdi siz falan değilsiniz bence.
Ona çocuk sorumluluğu ağır gelmiş, babalığı taşıyamıyor
3 gun önce aşı oldu çocugum ve o gunden beri dahada huysuz biraz ağır bi aşıymış dün gece annem sabaha kadar ayaktaydık sürekli kustu ateşi var diyor.böyle bir çocugu nasıl sen orda kalsın dersin ya

banada cocuk sorumlulugu agir gelmis gibi geldi. benimseyememis cocugu. tamam insan baslarda uyumadiginda cok yorgun bitkin hissediyo ama 1.5 senede nelere alisilmaz. benim kizimda 14 aylik birakin geceyi,gunduz birakmalarimda bile acele ederim isimi halletmek için. ki tedirgin olmasin. gece annesiyle uyumamasi bence cocuk icin zor. surda gece uyanacagi 1-2 senedir en fazla. kendinizden mahrum etmeyin

Esinizin tavri yanlis, sizin cocuga bakarken cok yoruluyorum tarzi isyaniniz da yanlis. Ben burda bir tek annenizi hakli buldum. Kadin siz tatildeyken cocugunuza bakmak zorunda degil. Ayrica kaynanangille ne kadar kotu olursan ol sonucta torunlari, kotu bakacak kotu davranacak degiller ufacik cocuğa. Arasira gitsin oraya. Hem siz rahat edersiniz hem anneniz.
ben şikayetci değilim aslada kalsın istemiyorum evet yoruluyorum ama gececek bugunlerde en fazla 1 yıl sonra zaten herşey düzene girer ama eşimin tavrı beni çok bunaltıyor.kv ile görüşmeme sebebim dogumumda bile sancı çekerken benimle şerbet yuzunden tartışan bi kadın bebeğimi ona bıraktım artık bakmıyorum al diyen 20 yaşındaki kızının ardından okudugu şehre taşınan bir kadın ben 20 binliralık dügün takımı zor gününde onun eline verdim al borcunu öde diye benim zor gunumde nerde o insanlar yediremiyorum bunu işte.

Çocuk kaynananiza alışkın değil, kesinlikle bırakmayın çok küçük daha
Çalışma saatleriniz çok uzunmus, bence tatillerinizi çocuğa zaman ayırmak için kullanın.

banada cocuk sorumlulugu agir gelmis gibi geldi. benimseyememis cocugu. tamam insan baslarda uyumadiginda cok yorgun bitkin hissediyo ama 1.5 senede nelere alisilmaz. benim kizimda 14 aylik birakin geceyi,gunduz birakmalarimda bile acele ederim isimi halletmek için. ki tedirgin olmasin. gece annesiyle uyumamasi bence cocuk icin zor. surda gece uyanacagi 1-2 senedir en fazla. kendinizden mahrum etmeyin
inanın işten nasıl erken çıkarımda gider bebeği evime geitirim diye yollar arıyorum izin kolluyorum resmen bana diyorki eşim bu hafta 3 gun izin kullandın yani annem 3 gun dinlendi bırak bir günde geceli gündüzlü baksın sen dinlen ama ben bebeğimi yanımda istiyorum evet bebek bakmak çok yorucu ama o kadının gunahı ne yaşlı kadın bana gelmiş diyorki sen 3 gun iznili oldugun hafta annene ben götüreyim mine çalışıyo diyeyim sende evde uyu allah aşkına bu ne kadar dogru.belkide çocuk bizle zaman geçiremiyor diye hırcın

Çocuk kaynananiza alışkın değil, kesinlikle bırakmayın çok küçük daha
Çalışma saatleriniz çok uzunmus, bence tatillerinizi çocuğa zaman ayırmak için kullanın.
otele gidecegiz nisanda diyorumki değişiklik olur onada oynar orda.(çocugumu uyutmak sorun uyutmayı başarırısan gece 2-3 kez uyanır ama uyur)ben dinlenmiş olmayacagımki gitmiyorum ben sen çocugu al git diyor.

inanın işten nasıl erken çıkarımda gider bebeği evime geitirim diye yollar arıyorum izin kolluyorum resmen bana diyorki eşim bu hafta 3 gun izin kullandın yani annem 3 gun dinlendi bırak bir günde geceli gündüzlü baksın sen dinlen ama ben bebeğimi yanımda istiyorum evet bebek bakmak çok yorucu ama o kadının gunahı ne yaşlı kadın bana gelmiş diyorki sen 3 gun iznili oldugun hafta annene ben götüreyim mine çalışıyo diyeyim sende evde uyu allah aşkına bu ne kadar dogru.belkide çocuk bizle zaman geçiremiyor diye hırcın
Annen 3 gün dinlendi mi diyor
Siz yazdıkça inanamıyorum gerçekten .
Çocuğu annenizle ortak mı yaptınız sanıyor

Şu torununa bakıp da hala yaranamayanları gördükçe nasıl üzülüyorum anlatamam sen artık çocuk derdi bitti hayatını yaşamak yerine toruna bak elin oğlu daha da beğenmesin :KK12: Vallahi ben olsam bakmam.
inanın aynen öyle kadına 5 kuruş vermiyoruz bir tatil aldım onlara ve bana kesinlikle babanın parasını sen ödemeyeceksin dedi ya 2 kişi 1000 liraydı 500 ünü verdi 500ü ödemedi

Annen 3 gün dinlendi mi diyor
Siz yazdıkça inanamıyorum gerçekten .
Çocuğu annenizle ortak mı yaptınız sanıyor
ben artık çok bunaldım inanın dün anneme diyormuş ki bu cocuk bizim evimizde bagırınca beni dinliyr burda beni dinlemiyor çocuk daha 1,5 yaşında ya ve herşeyi bagırark yaptırıyo çocuk yuksek ses duysa titriyor artık

Bitane çocuk iki kişiyi bu kadar nasıl yoruyor? Tatile gitmek için anneme bile bırakamam 1 bucuk yaşında bebeği. Onun anneye babaya ihtiyacı var anneanne babaanneye değil!
Madem sorumluluk fazla gelmiş neden çocuk için olgunlaşmayı beklememiş acaba?
Sırf rahat oyun oynayabilmek için anneanneye yada babaanneye çocuk bırakmak bana çok bencilce bir hareket gibi geliyor. Tamam seni dişünüp yorulduğun için arada annenler yanında kalabilir. Ama tavrı doğru değil.

Back
X