Kesinlikle annenin elini ayani opmesi lazim esinizin... madem calisma bak cocuguna diyorsa biye cocugunuzu en azindan kres yasi gelene kadar bakmiyorsunuz?
Annenize yapilan bu saygisizliga asaliyicilifa musamma gostriyosunuz?
Cocugunuzdan daha cok mu seviyosunuz bu adami?
Yerinizde olsam CIDDI bir sekilde konusurdum. Cocuguna merhametle sevgiyle yaklasamiyorsan benide dusunme sevme cunku ben seni bu sekilde sevemiyorum derdim. Annem bakiyor ben calisiyorum evimde de huzurum yok aile olamiyorum babalik yapmiyosun o zaman bitsin... bosanalim drdim... sen cocuguna yarim saat bi saat gorup yetecek olan o bavalardansin derdim.... bosanin enazindan o cigerini sokucek o laflari duymasin o masum yavrucuk... ne demek ya bir bucuk yasindaki cocuga sen benim cocum okamazsin demek ... cocugu sizi dovmesinden korkuyosanizzatendurum icler acisi...niye nesine neyi icin devamediyi bu evlilik... hangi aile parcalanmasin derdiniz? Bu cocuk isten gelip kendini deli gb ozlemis anne baba gormuyoki karsisinda... yazik bence bugun esinizin isyerins ugrayip ciddi bi konusma yapin ben annemlerde kalicam cocukla bi hafta sende dusun tasin... ya degismeye calis ve degis yada bitsin de...boylece istedigi gb boooolbool dinlenir oyun oynar ... cocugunuda arada gorur olur biter... onunuze bakin ... belki ayri kalinca dan eder... yani insallah