- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Anladim o kismi da, binip binememeleri umurumda degil benim gibi dusunenler mutlaka vardir diye yazdim. Yani aman cocuga dokunma aman iyilik icin bile olsa uyarma, cocuk basini alip gitmis ama geri getirme diyecek kadar 'benim cocugum bu kimse karisamaz' diye iyi niyetli insanlari bile yeriyorlar, o zaman cocuk sana cocuk istedigim gibi umursamam dusuncesindeyim. Bir arkadasin dedigi gibi bana mi dogurdun yani.O sizin tercihiniz tabi, ben başka bir duruma parmak basmak istemiştim.
Bence cocugu olan herkesi bir odaya koyup gazla oldursunler. Bizden kolayca kurtulsunlar. Dukkana bile girerken cocuksuz insanlardan izin almak zorunsayiz. Gencler hepiniz su an nefret ettiginiz cocuklardan biriydiniz bundan 25 30 yil once.
Yok yahu metrobuste dolmusta kucaginda bebekle 55 yasinda anneme bile yer vermediler.Ya ben minübüse, metroya bindiğimde( bir kaç yıl evvel) bebekli arabayla istemediğim, talep etmediğim halde bana sıra veren yer veren hangi topluluktan, benim burda okuduğum dışarda yaşadıklarım çok farklı.
Burda kızlar bıdı bıdı yapıyorsunuz ama dışarda kıyamıyorsunuz adım gibi eminim...
Ben karışırım valla çocuğa 'zarar' geleceğini hissedersem gerekirse tutar alır anasının yanına götürürüm.Anladim o kismi da, binip binememeleri umurumda degil benim gibi dusunenler mutlaka vardir diye yazdim. Yani aman cocuga dokunma aman iyilik icin bile olsa uyarma, cocuk basini alip gitmis ama geri getirme diyecek kadar 'benim cocugum bu kimse karisamaz' diye iyi niyetli insanlari bile yeriyorlar, o zaman cocuk sana cocuk istedigim gibi umursamam dusuncesindeyim. Bir arkadasin dedigi gibi bana mi dogurdun yani.
İyide gezmeye geldi gelmedi değilki olay.Onun başka alternatifi yok ama sizin var.Onun için lafta da olsa öncelikli işteIyide ben asansore binmesin demedimki onceligi yok dedim.Avmde asansor beklerken onume gecmeye calisan bebek arabali yoksa musade ederim once o yerlessin diye ama uyaniklik yapiyorsa kusura bakmasin.
Orasi hastane degil mesela tekerlekli sandalyelide gezmeye gelmis bende kibarlik yapip onceligi ona saglarim ama hakki oldugu icin degil benim vicdanimla alakali birsey.
Yok yahu metrobuste dolmusta kucaginda bebekle 55 yasinda anneme bile yer vermediler.
Turk insani feci bencillesmis. Eskiden boyle degildi.
Metrobüste sıkıntı var bak o konu da haklısın, metrobüs kullananlar uzun yol gidip gelenler mi oluyor artık ne oluyor onu anlamadım bende.Yok yahu metrobuste dolmusta kucaginda bebekle 55 yasinda anneme bile yer vermediler.
Turk insani feci bencillesmis. Eskiden boyle degildi.
Ahanda bu konu uzayacaga benziyor........ iki üç çocukla çocuksuz birinin evine gitmeyin falan filan. Çok zor şeyler değil.
Aynen dediginiz gibi lafta ama konu sahibinin gibi tavirlardaysa gercek kurallari uygularim.İyide gezmeye geldi gelmedi değilki olay.Onun başka alternatifi yok ama sizin var.Onun için lafta da olsa öncelikli işte
Malesef oyle.O kadar mı öldük ya
Ahanda bu konu uzayacaga benziyor+1
Oh sukur yurtdisindayim, burada yasayan turkler harici karisan yok.
Yeri de yalasa camura da batsa guler gecerler.size ne yahu?
Usur o cocuk, telefon verme, onu yemesin yemek yesin, ay pis yere dokundu. Sana ne? Benim derdim bana yeter ben kimseye karismadim kimse de bana karismasin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?