- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Insan etkileniyor ya1.60 boyunda 36 kiloyum2.5 yaşında kızım var ve 29 yaşındayım. Çok zayıfsın diyenleri artık takmıyorum. Kendimi de beğeniyorum. Çünkü bizde genetik yemekle alakalı değil. Yurt dışından mamalar getirirdi annem neler neler :) sonra herkes pes etti :) bende öyle. Mutluyum çok da kafana takma bu kadar milleti ya :) sen mutlu olmana bak.
Bu aralar ona bağladım ben baya baya yiyorum çok şükür ben tüm gün aç gezdigimi biliyorum çünkü tok hissediyorum istahim yok ama kendimi böyle beğeniyorum bir elbise giysem prenses gibi oluyorumFolik asit ben kullandim da istahimi acmamisti
Neden komik olsun hem yargılanacak bi durum da yok. Ben zaten kilo almak için gitmedim psikoloğa. Ama çok iştahım açılmıştı yemediğim sevmediğim yemekler dahi lezzetli geliyodu. Yıllarca muzdarip olduğum kilo problemimi bu sayede aşmıştım.Simdi komik olacak mi yadirgayacak misiniz bilemem ben bir ara kullandim kilo yapmadi ben de. 6 ay falan
Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yerim, sebze yemeklerinde bile ekmek yemem. Ama kızkardeşim dahil bütün zayıf olanlar ekmeği çok yiyorlar, makarna ile de yiyorlar. Ben yesem 100 kilo olmuştum. Bünye meselesi, yakıyorlar.
Allah bana da oyle bir eş nasip etsin kilomu begenenBu aralar ona bağladım ben baya baya yiyorum çok şükür ben tüm gün aç gezdigimi biliyorum çünkü tok hissediyorum istahim yok ama kendimi böyle beğeniyorum bir elbise giysem prenses gibi oluyorumgözler üstümde tabi Konyalı koca teyzeler 'Ayy guzum hiç yimenmi ' diye sorunca psikoljim bir kaç gün bozuluyor
Esim böyle beğeniyor beni onunda etkisi var
Vebalı gibi tepki vermeseydiniz keşke :)1.68 e 41misağlık sorunun falan var mı peki
En hayirlisindan nasip etsin inşallahA
Allah bana da oyle bir eş nasip etsin kilomu begenen
Bol bol hamurisi yap pasta yeCanlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
estağfurullah. Kusura bakma lütfen. Etrafımdaki ailemdeki herkes zayıftır kilosuna dikkat eder kiloya takıklardır da ama168 e 41 i hiç canlanadıramadım kafamda ondan şaşırdım o kadarVebalı gibi tepki vermeseydiniz keşke :)
Hayır yiyorum, kan tahlillerim normal. Bilinen herhangi bir sorunum yok, hatta genetik diye düşünüyorum.
Yok yok kusura bakmadım tabii :)estağfurullah. Kusura bakma lütfen. Etrafımdaki ailemdeki herkes zayıftır kilosuna dikkat eder kiloya takıklardır da ama168 e 41 i hiç canlanadıramadım kafamda ondan şaşırdım o kadar
Ben de öyle bir langırt diye tepki vermişim kiYok yok kusura bakmadım tabii :)
İfşa olmamak için atarım sana özelden boydan fotoğrafımı :) çok da zayıf durmuyorum yani :)
Canlar derdim bu. Çok zayifim 43 kilo. Aslinda hic takmazdim ama etrafin sürekli cok zayifsin , yemek ye, niye boylesin gibi soylemlerinden sonra ben de takmaya başladim, kendimi iyi hissetmiyorum
En onemliside bu özgüvenimi de cok etkiliyor.Diyetisyene falan gittim ama liste veriyor ve uygulayamiyorum baska onerisi olan ,benim gibi olup kilo alan var mi ?
Ve size burdan bir ricada bulunuyorum Kilolu olanlara nasil cok kilolusun demek kırıcıysa ,zayif olana da cok zayifsin demek kırıcı lütfen bunun bilincinde olun.
2 ayda farkediliyor vücutaki değişim ama işini bilen bir hocayla çalışmanız gerekiyor spor salonuna gidip özellikle konuyu anlatın yardımcı oluyorlar ve düzenli gitmek gerek ben 7 yıldır düzenli gidiorum ilk seneden itibaren süper değişti fiziğim ama tabi bırakmamak gerekiyor sporuKac ay yaptiniz işe yaradi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?