Artik Kafaya Takar Oldum

Keşke bende yesem almasam:))şaka bir yana kilo verince de alınca da koruma döneminde dikkatli gecirmezsen geri verirsin iştah şuruplarıyla Halet ve yaklaşık bir yıllı aşacak şekilde de o kiloda kalmaya çaba göster vücut yeni kiloyu saptayana kadar yani.

Aman seni böyle begenen begenir bosver.
Millet senin kilonda olmak ve istedigini yemek icin can atiyor. Diyetisyenlere birsuru para birakiyor. Manken gibisin iste citir gibi.

Saglikli isen gerisi bos.

Seni istemeyenin de bahanesi kilonmus..
Kendinle barisik ol kendini sev yeter.

Okurken midem bulandi yahu. Bunlari midesi kaldiran biri nasil 39 kilo olabilmiş bir zamanlar
Ekmekle pilav yemek hele herkesin yapabilecegi birsey degil.

Kilo almak icin boyle beslenmeye gerek yok. Bir spor salonuna gidip hocanizla bir egzersiz ve diyet listesi hazirliyorsunuz ve uyguluyorsunuz, ben bu sekilde saglikli kilo aldim.
Hocanin verdigi diyet listesindekileri yemek ekmekle pilav yemekten cok daha kolaydi konu sahibi

Gece gece uyku sersemi yazılanları ya iyi okumadınız yada beyniniz şuan off modunda zaten yorumda açıkça yazıyor sağlıksız beslendim diye bir başka yorumda da mecburiyetten ağlaya ağlaya yedim demişim.....zaten bi siz akıllısınız gerisi gerizekalı biz akıl edemedik diyetisyene gitmeyi spor salonunda spor yapmayı da siz icad ettiniz....gitmedikmi sağlıklı beslenip doktor kontrolünde olmadıkmı sanıyorsun..konuşmak için konuşmuşsun..töbe töbe zıplattın sinirlerimi..

boşver canım takılma yaşayan bilir zayıf insanları anlıyorum bende küçükken çok zayıftım ve ailem dahil herkes çok zayıfsın uflesek uçacaksın diyip duruyolarlardi insanın gözünü hırs burunce valla herşey yiyo yani ki ben bunu küçükken ortaokulda yapmıştım 2 3, 2 3 derken aldım baya şimdi 25 yaşındayım gayet de memnunum hatta o anlardan dolayı zayıf olmaktan nefret ediyorum

Ben de spora 40 kiloyla başlamistim, zor kilo alan biri oldum hep. İştahsizlikta birlikte ben de mecburiyetten yemistim midem bulana bulana ama saglikli seyleri yedim ve kilo aldim zor da olsa, bu imkansiz degil.

İlla pilav ekmek yemek gerekmiyor gecenin bir yarisi, evet bir akilli benim senin akil edemediklerini akil ettim cunku kilo alma işine girişmeden evvel doktor kontrolunden geçtim sizin gibi troid ve diger saglik sorunlarim var mi yok mu bilmeden yemege abanmadim.

Sizin gibi emek harcamaya üsenip 3 ayda 20 kilo almaya calisip onume geleni yemedim ayda 1-2 kilo alabiliyordum en fazla ama şimdi istedigim kilodayim ve dogru durust beslendim.

Sana ne kadın seni ne ilgilendiriyor canım ne isterse onu yerim senin haddinemi milletin ne yeyip ne yememesi..konuda ne yiyebilirsiniz diye sorulmamış..sen kim sinki beni sorguluyorsun hatsiz....banane senin kilondan ne yaptığından sana bunu sordum mu neden açıklama yapma gereği duydun gereksiz.. Git zıbar karışma kim ne yemiş sen yediklerin ve yiyeceklerin ile ilgile töbe töbe ne anlamsız insansın ya yorum yaptığın konunun farkındamısın yiyecek hakkında konyşmuşsun yaaaa uğralamıycam valla offf yazacak çok şey vardaaaa neyseeee

Bide sizin gibi üşenmedim demişsin Allah akıl fikir versin

Sorunda bu evlenince zaten alirim ama etrafim surekli zayifsin diyince buna konustugum kisilerde genelde diyince kendimi iyi hissetmiyorum demek ki kotu duruyor disarda.

Iyi dileklerin icin tesekkurler Herkes ayni seyi zikredince sen de ona inanmaya basliyosun. Kendimi seviyodum begeniyodum da ama yasadiklarim artik farkli dusunmeme sebep oldu.

allahım böylesi dert nasip etsin bana
ekmeğe baksam kilo alıyorum resmen senin alamadığın kilo bana geliyor

Esim kendisi asla kilo alamaz, ustune stres olur, o olur bu olur hemen kilo verir.

Suan spor salonunda hocasinin programini uyguluyor ve az az almaya basladi.

Yıllarca aynı dertten muzdarip biri olarak 38 kg hamile kaldım 72 kg ile doğurdum. Şimdi 55 kg yum ve 45 kg inmek için neler vermezdim :)

Düzenli yemek yersen kilo alırsın.

tek çare spor aynı sorunu yaşayan biri olarak yazıyorum lütfen bunu bir araştır bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…