- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Ya benim eşimde yiyor ama kilo almiyor genetik diye birsey var cidden mesela bende kilo almaya musait biriyim ac bile gezsem gunde bir ogun corba yiyim ekmekle hemen kilo alirim malesefne yedim o dediğinizi iştahımda iyidir ama genetik benimki şuanda 48 kiloyum 30 yaşında yine buna da çok şükür 42 kilolardaydım 20 yaşlarımda
Siz beni yemek yerken görseniz bideYa benim eşimde yiyor ama kilo almiyor genetik diye birsey var cidden mesela bende kilo almaya musait biriyim ac bile gezsem gunde bir ogun corba yiyim ekmekle hemen kilo alirim malesef
spor kilo aldırmıyor ama kas yapıyor vücut ve dolgun görünüyorsun erkeklerde daha belirgin ama kadınlarda da işe yarıyor ben squatla kalça yapmış insanımEsim kendisi asla kilo alamaz, ustune stres olur, o olur bu olur hemen kilo verir.
Suan spor salonunda hocasinin programini uyguluyor ve az az almaya basladi.
Kac ay yaptiniz işe yaradi ???spor kilo aldırmıyor ama kas yapıyor vücut ve dolgun görünüyorsun erkeklerde daha belirgin ama kadınlarda da işe yarıyor ben squatla kalça yapmış insanımvalla oluyor
Benim tanıdığım bütün zayıflar makarna ve pilavla birlikte ekmek yiyor. O kadar olağanüstü bir şey değil.Okurken midem bulandi yahu. Bunlari midesi kaldiran biri nasil 39 kilo olabilmiş bir zamanlar
Ekmekle pilav yemek hele herkesin yapabilecegi birsey degil.
Kilo almak icin boyle beslenmeye gerek yok. Bir spor salonuna gidip hocanizla bir egzersiz ve diyet listesi hazirliyorsunuz ve uyguluyorsunuz, ben bu sekilde saglikli kilo aldim.
Hocanin verdigi diyet listesindekileri yemek ekmekle pilav yemekten cok daha kolaydi konu sahibi
Benim tanıdığım bütün zayıflar makarna ve pilavla birlikte ekmek yiyor. O kadar olağanüstü bir şey değil.
Allahımmm ben ekmek yemiyorum yinede kilo veremiyorum hayatın adaletsizliğiBen ekmeksiz yemek yiyemem. Makarna da pilavda olsa ekmek olmazsa olmazim. Bos yiyenler nasil yiyor diyorum bende. Ekmek dediysek ceyrek falan yani. Ama olmasi sart. Bos yiyemiyorum
Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yerim, sebze yemeklerinde bile ekmek yemem. Ama kızkardeşim dahil bütün zayıf olanlar ekmeği çok yiyorlar, makarna ile de yiyorlar. Ben yesem 100 kilo olmuştum. Bünye meselesi, yakıyorlar.Ben boyle bir yemek yeme tarzi gormedim hiç cevremde.
Ben en fazla sabah kahvaltisinda kizartmiş kare tost ekmegi yerim, cogu yemegin yaninda ekmek yemiyorum, yiyeni garipsemiyorum ama pilavla, makarnayla ekmek baya olagan ustu ve dehşet sagliksiz.
1.68 e 41miO kadar da zayıf değilsin ki. Ben 168 e 41 kiloyum.
Kac kilosunuz merak ettimAllahımmm ben ekmek yemiyorum yinede kilo veremiyorum hayatın adaletsizliği
Folik asit ben kullandim da istahimi acmamistiBende en son 43 kiloydum.
Yemek yiyemiyorum canım hicbirsey istemiyor
Bazı kişiler manken gibisin diyor bazıları çok zayıfsın yemek ye diyor .
Bu aralar iştahım açıldı vitamin kullanıyorum folik asit sanırım o yüzden günde 2 öğün yesem sukrediyorum.
Cici bebe kilo aldırıyor pilav da öyle tabi iştah olmayınca bilemiyecegim konuyu takipteyim :)
1.70 boy 87 kgKac kilosunuz merak ettim
Simdi komik olacak mi yadirgayacak misiniz bilemem ben bir ara kullandim kilo yapmadi ben de. 6 ay falan28 yaşlarına kadar 45 in üzerine çıkamadım dr a gittim sütü sevmediğim halde sütün içine pekmez kat dediler yaptım hiç biri çözüm olmadı. 'taki dedem vefat etti psikolojim bozuldu psikolağa gidene kadar. 6 ayda 7 kilo aldım dr kilo aldın ilacı bırak dedi bırakalı 6 yıl olacak 52 kiloyum. Tabi ki anti deprasanı tavsiye etmiyorum ama psikolojin düzelecekse psikolağa mutlaka görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?