Artik Kafaya Takar Oldum

ne yedim o dediğinizi iştahımda iyidir ama genetik benimki şuanda 48 kiloyum 30 yaşında yine buna da çok şükür 42 kilolardaydım 20 yaşlarımda
Ya benim eşimde yiyor ama kilo almiyor genetik diye birsey var cidden mesela bende kilo almaya musait biriyim ac bile gezsem gunde bir ogun corba yiyim ekmekle hemen kilo alirim malesef

Ya benim eşimde yiyor ama kilo almiyor genetik diye birsey var cidden mesela bende kilo almaya musait biriyim ac bile gezsem gunde bir ogun corba yiyim ekmekle hemen kilo alirim malesef
Siz beni yemek yerken görseniz bide herkes şok oluyor kilo almaya müsait olsam kesinlikle vinçle taşınan bir obez olurdum

Esim kendisi asla kilo alamaz, ustune stres olur, o olur bu olur hemen kilo verir.

Suan spor salonunda hocasinin programini uyguluyor ve az az almaya basladi.
spor kilo aldırmıyor ama kas yapıyor vücut ve dolgun görünüyorsun erkeklerde daha belirgin ama kadınlarda da işe yarıyor ben squatla kalça yapmış insanım valla oluyor

spor kilo aldırmıyor ama kas yapıyor vücut ve dolgun görünüyorsun erkeklerde daha belirgin ama kadınlarda da işe yarıyor ben squatla kalça yapmış insanım valla oluyor
Kac ay yaptiniz işe yaradi ???

Ben de aynen böyleydim. 1.67 boy 48-50 kilo gider gelirdim. Suyla doyardım. İstediğim şeyi geberene kadar yerdim kilo almazdım. Diyetisyene gitmiştim de liste vermişti bu haftalık mi dediğimde günlük demişti ben şok olmuştum. Kendi kendime dedim ven bunları yersel zaten kilo alırım sorun yiyemememde zaten. Şuan da her istediğimi yiyorum 60 civarıyım ama kilo vermeyi düşünüyorum bebeğim memeden kesilince. Bebe bisküvisi de yedim gece, çikolatalı ekmek de;her hafta bir kutu mayonez biterdi, her akşam 2-3 bardak kola cips... gençlik zamanları hiç de kilo almazdım. Kafana çok şey takıyorsan stres de zayıflatır. Ben ünv başladım az buçuk kilo aldım 55 e çıktım o kilom çok iyidi. Evlendim daha da çok kilo aldım 61 le hamile kaldım 80e çıktım. Şuan demir hapı kullanıyorum ve iştahımı açtığını düşünüyorum zira hiç boş kalmıyor ağzım.

Benim tanıdığım bütün zayıflar makarna ve pilavla birlikte ekmek yiyor. O kadar olağanüstü bir şey değil.

Benim tanıdığım bütün zayıflar makarna ve pilavla birlikte ekmek yiyor. O kadar olağanüstü bir şey değil.

Ben boyle bir yemek yeme tarzi gormedim hiç cevremde.
Ben en fazla sabah kahvaltisinda kizartmiş kare tost ekmegi yerim, cogu yemegin yaninda ekmek yemiyorum, yiyeni garipsemiyorum ama pilavla, makarnayla ekmek baya olagan ustu ve dehşet sagliksiz.

Bende sizden iki tane var
ballı muzlu süt iştah açıyomuş zayıf arkadaşlarım onu içiyordu

Ben ekmeksiz yemek yiyemem. Makarna da pilavda olsa ekmek olmazsa olmazim. Bos yiyenler nasil yiyor diyorum bende. Ekmek dediysek ceyrek falan yani. Ama olmasi sart. Bos yiyemiyorum

Ben de ekmeği bir tek kahvaltıda yerim, sebze yemeklerinde bile ekmek yemem. Ama kızkardeşim dahil bütün zayıf olanlar ekmeği çok yiyorlar, makarna ile de yiyorlar. Ben yesem 100 kilo olmuştum. Bünye meselesi, yakıyorlar.

Bende en son 43 kiloydum.
Yemek yiyemiyorum canım hicbirsey istemiyor
Bazı kişiler manken gibisin diyor bazıları çok zayıfsın yemek ye diyor .
Bu aralar iştahım açıldı vitamin kullanıyorum folik asit sanırım o yüzden günde 2 öğün yesem sukrediyorum.
Cici bebe kilo aldırıyor pilav da öyle tabi iştah olmayınca bilemiyecegim konuyu takipteyim :)

28 yaşlarına kadar 45 in üzerine çıkamadım dr a gittim sütü sevmediğim halde sütün içine pekmez kat dediler yaptım hiç biri çözüm olmadı. 'taki dedem vefat etti psikolojim bozuldu psikolağa gidene kadar. 6 ayda 7 kilo aldım dr kilo aldın ilacı bırak dedi bırakalı 6 yıl olacak 52 kiloyum. Tabi ki anti deprasanı tavsiye etmiyorum ama psikolojin düzelecekse psikolağa mutlaka görün.

Folik asit ben kullandim da istahimi acmamisti

1.60 boyunda 36 kiloyum 2.5 yaşında kızım var ve 29 yaşındayım. Çok zayıfsın diyenleri artık takmıyorum. Kendimi de beğeniyorum. Çünkü bizde genetik yemekle alakalı değil. Yurt dışından mamalar getirirdi annem neler neler :) sonra herkes pes etti :) bende öyle. Mutluyum çok da kafana takma bu kadar milleti ya :) sen mutlu olmana bak.

Simdi komik olacak mi yadirgayacak misiniz bilemem ben bir ara kullandim kilo yapmadi ben de. 6 ay falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…