artık kaldıramıyorum...

Atmışsınız ama zaten, daha ne istiyor?
Ev işlerinde biraz vurdumduymaz mısınızdır peki?
Hani sarılırsa işi bırakırmışsınız vs., ne maksatla söylediğine mana verebildiniz mi?

atma o ilk adimi iste, oturur gider, evliligin ilk yillarinda boyle guc savaslari olur, kimin esegi daha erkek diye.

evet canım çok şükür ikimiz de öğretmeniz okullarımız farklı o sabahçı ben öğlenciyim birbirimizi de az görüyoruz askında sadece akşam iki üç saat vaktimiz var birlikte geçirmek için. o erken yatıyor ama bu iki üç saatlik süreyi de hep bilgisayarla geçiriyor ben kendimi bi eşya gibi hissetmeye başladım

o seni mahrum ediyorsa sen de onu mahrum et kendinden. Ama zaten baktin adamin umrunda deyil senin varligin ile yoklugunu sonra dusunursun ne yapicagini.

Atmışsınız ama zaten, daha ne istiyor?
Ev işlerinde biraz vurdumduymaz mısınızdır peki?
Hani sarılırsa işi bırakırmışsınız vs., ne maksatla söylediğine mana verebildiniz mi?
yani demek istiyor ki şimdi bana sarılırsan bırakmazsın iki saat sofrayı kaldırmayı unutursun önce işleri hallet. şimdianladım da hatayı ben baştan yaptım ona bu kadar sevdiğimi belli etmemeliydim böyle kedi gibi sırnaşmamalıydım

aferin sana. Neyse ben cikar, umarim sabredebilirsin konusahibim.

Adam kendi demis; sizin bu halinize bile kızıyor. Ee niye yapiyorsunuz ? Sarilmayi özlüyorum demussiniz, birakin o ozlesin.

Net olarak konusun, ne olursa olsun küslük istrmediginizi ve bir daha asla taviz vermeyeceginizi anlatin ve uygulayin.

Ayrica işler yarim kalir demis ya, diyecek birsey bulamadigi icin demistir. Ne derse affedeceginizi bildiginden.

O halde sabredin biraz ve artık adımları kendisi atsın.
Kim suçluysa o alttan almalı.
Her seferinde tek tarafa yüklenmek yıldırır, sizin de canınız var, unutmayın.

ben çoğu zaman bu ani tepkilerim ve çıkışlarım yüzünden haklıysam bile haksız konuma düşüyorum ama onun iradesi çok güçlü kızdığında asla hakaret edip kapıları çarpmaz sadece susar kendi kabuğuna çekilir böylece haklı olan hep o olur

evet 4 buçuk aylık evliyiz
Yeni evli erkek kabarması dıyelim buna..
Cogumuz yasamıştır..
Merak etme sadece 1 yıl suruyor..
Sonra ıpler bıze gecıyor..
1 sene burnumuzdan geliyor ama..kusmesi,trıbı bıtmıyor..
Sevgılıyken bızım yaptıklarımızın rovanşı farzet..
He deyıp geç..hıcbıseyı usteleme..sonunda kendi duzelıyor

ay inşallah.. böyle hayat çekilmez çünkü

peki kızlar son bir sorum olacak şimdi eşim biraz önce ben uyuyacam ne konuşacaksak yarın konuşalım dedi ben ısrar ettim başımı ağrıttın yarın konuşuruz falan dedi ya yarın o benle konuşmak istediğinde ben tamam deyip konuşayım mı yoksa onun bugün yaptığı gibi hayır benim işim ya da uykum var mı diyeyim

Branşlarınız ne çok merak ettim

peki kızlar son bir sorum olacak şimdi eşim biraz önce ben uyuyacam ne konuşacaksak yarın konuşalım dedi ben ısrar ettim başımı ağrıttın yarın konuşuruz falan dedi ya yarın o benle konuşmak istediğinde ben tamam deyip konuşayım mı yoksa onun bugün yaptığı gibi hayır benim işim ya da uykum var mı diyeyim

Eşin sana yarın olduğunda,hadı gel konuşalım demıyecek ki..bak gör..

arkadaşım
"iki aydır evliyiz eşim aslında iyi bi insan ama beni anlamıyor artık gerçekten bunaldm sıkıntılarımı paylaşmak anlatmak rahatlamak istiyorum ama beni ya dinlemiyor ya da yorgunum uykum var gibi şeyler söyleyerek geçiştiriyor evlilikten tüm beklentilerim yıkıldı sayesinde. Mesela bugün dedim ki hep ev işlerini yemeği bulaşığı ben hallediyorum sen hiç yardım etmiyorsun üstelik ikimiz de çalışıyoruz. Ben dışardan alınacak şeyleri alıyorum ya daha ne yapayım diyor."
buda senin ilk açtığın konu bir dediğin bir dediğini tutmamış maalesef

konuna gelince daha yeni evlisiniz ve sanırım birbirinizi çok fazla tanımıyorsunuz görücü usulü yada kısa flört döneminden sonramı evlendiniz
bu sorunlar aşılır basit meseler bunlar ama dikkatli olmanda fayda var evliliklerin en tehlikeli zamanıdır ilk yıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…