artık kaldıramıyorum...

Canim beni sen hic duymadin mi kacan kovalanirr.
Birak ne hali varsa gorsun sasirt biraz. Anlattigin sahneler o kadar tanidik ki evde kusluk oratmnia hic dayanamazdim gergin bir hava olmasin diye cabalardim ama ustune dustukce de adam kendini geri cekerdi. Birak biraz sen benim yanima niye gelmiyorsun olsun. Hee senden bisey mu istedi konusma ama dedigini yap. Biraz farkina varsin. Diger turlu cok yipranirsin. Kryfine bak o biseylerle mesgulse sende kendine mesguliyet bul hic orali olma ama kus gibi de tavir alma laf atarsa karsilik ver kisa az oz
mutlaka ise yarayacak tecrubeyle sabit :)
belki yazmissindir da dikkat etmedim. Kac yillik evlisiniz bana bir iki yillik gibi geldi. Besinci seneye gidiyoruz cook geride kaldi onlar

Sen elinden geleni yapmışsın.. Bırak istiyorsa biraz da o çabalasın..

bence bidakine ilk atım atan kişi siz olmayın
sizde suclu olsaanız özür dilemeyin
öylesi insanlardan özür dilenmez

kaç yıllık evlisiniz ?

İlk zamanlar olur böyle şeyler zamanla düzelir..Ama bence illaki şu sorunu halledelim diye düşme üstüne, sürekli konuşmaya çalışma böyle ters teper..bırak nerde yatıyosa yatsın sorma bile sen umursamazsan o sana gelecek..şımarıyorlar üstlerine gittikçe...

siz niye ilk adımı atıyorsunuz ki..evet yukarda arkadaşın yazdığı gibi suçlu da olsanız kendisi sizin peşinde dolaşsın..kendini ne zannediyor..hep siz konuşmayı denerseniz..değeriniz olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…