artık kaldıramıyorum...

Boyle durumlarda onun gibi umursamaz davranmak zorundasiniz, yoksa hep hep boyle devam eder. Konusmak istemezse uzatmayin, ayri yatnak isterse neden diye sormayın. Onun gibi erkenden cekilin odaniza ve uyuyun.
ah keşke yapabilsem ben kafamda bi sorunu çözemezsem ne yemek ne uyku gözüm hiçbşy görmez

totosu cok kalkmis iste. sirnasma bir daha bosver.
onu çok seviyorum en büyük zaafım sırnaşmamayı nasıl başarıcam şu iki haftada bile zor dayandım aramızdaki soğukluğa ona sarılmayı çok özledim ama ona bakıyorum o sanki beni hiç özlemiyor yani bu bana hemen acaba beni sevmiyor mu diye düşündürüyor

Sabır et. Illa ki pes edecektir. Sen bir adım atmissin sira onda daha fazla üstüne gitme evde tek basinaymissin gibi takil

sürekli ilk adımı atıyorsan o öyle alışmıştır. nasıl olsa o gelir düşüncesi ile her şeyi yapar. bunu yapma. sen bir kadınsın. normal bi erkeğin ev işlerinden çok kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gider. ama sofranın kaldırılmamasını düşünmüş. kendini bu kadar ezme onun karşısında. soğuk davran biraz bırak o çıldırsın. yazılanlara hizmetçi olarak görmüyor şeklinde yanıt vermişsin ama yazdklarından inan o anlaşılıyor. yemek yapan sofra toplayan ev temizleyen kişi olarak görülüyorsun. bunu kendine yapma.

O zaman canim bu kendini bisey zanneden havalarina katlanicaksin. Seni sevmiyor deyil, kendini daha cok seviyor. Keske sen de kendini daha cok sevsen.

Sabır et. Illa ki pes edecektir. Sen bir adım atmissin sira onda daha fazla üstüne gitme evde tek basinaymissin gibi takil
bi de şöyle bşy diyor önce sinirlenip ona kötü sözler söyleyip kapıları çarpıp sonra da hemen sarılıp kendimi affettirmeye çalışmamalıymışım arada biraz seviye olmalıymış te Allahım ne garip adam yaa

O zaman canim bu kendini bisey zanneden havalarina katlanicaksin. Seni sevmiyor deyil, kendini daha cok seviyor. Keske sen de kendini daha cok sevsen.
ah canım ben de farkındayım onu kendimden fazla seviyorum napayım ya Allah bendeki sevginin birazını ona versin ya da ondaki vurdumduymazlığın birazını bana

Sorunu kendin dedin bak. Ben evli değilim ama benimde ani cikislarim var. Sevgilimde boyle yaparak kendinden sogutuyosun biraz büyü her şey yaş degil der. Ben artık kendimi frenleyebiliyorum sende frenle gercekten erkekler bu davranislara kıl oluyor

Kocan bu konu da hakli.
böyle söyleyince evet o haklı görünüyor ama canım bu ardı ardına olmuyor ki aradan bir gün geçiyor hiç konuşmuyoruz sonra bakıyorum ben halkı da olsam elbette ona göre haksızım öyleyse onun yanına ben gideyim aramızdaki soğukluk daha fazla uzamasın

ya iste adam hakikaten kin guduyor. senin iyice burnunu surtmek istiyor ve bunu basariyorda. Sen de tutturmussun ben onu kendimden daha cok seviyorum diye. Katlanicaksin o zaman.

zaten bana bugün senin sorunun ani sinirlenip aşırı tepkiler vermek sen de benim gibi sinirlerine hakim olmayı dene dedi

Bilgisayarına casus program kur, ne yapıyor ediyor takip et derim.
Eve hizmetçi olman için mi evlenmiş?

ya iste adam hakikaten kin guduyor. senin iyice burnunu surtmek istiyor ve bunu basariyorda. Sen de tutturmussun ben onu kendimden daha cok seviyorum diye. Katlanicaksin o zaman.
sence nasıl bunun önüne geçebilirim kendimi ona karşı çok değersiz hissediyorum bundan nasıl kurtulabilirim nasıl onu daha az sevebilirim

sence nasıl bunun önüne geçebilirim kendimi ona karşı çok değersiz hissediyorum bundan nasıl kurtulabilirim nasıl onu daha az sevebilirim

profilinde ogretmen yaziyor, calisiyorsun sanirim deyil mi ?
Ne guzel meslegin var kazancin var, herseyden once insansin. Bir erkegin ilgisine ihtiyacin yok deyerli olmak icin. Sakinles biraz, cok git disarda hergun yuruyus yap iyi gelir. Tut dilini, ve kendini. Gidip sarilma. O sasirip o adim aticak, boy boyle deyisiceksin.

Bilgisayarına casus program kur, ne yapıyor ediyor takip et derim.
Eve hizmetçi olman için mi evlenmiş?
sorun hizmetçi olup olamamak değil. dediğim gibi yemekleri genelde o yapar canının istediğini gider kendi alır ütüsünü kendi yapar. sorun onun kendini hep haklı görüp beni hep haksız görmesi ve ilk adımı atması gerekenin ben olmam gerektiğini düşünmesi

isleri yarim birakirsin diye seni itiyor sende gidip bulasik yikiyorsun !
ben olsam o tabaklari tek tek adamin kafasinda kirardim.
birak ne hali varsa gorsun cayini suyunuda kendi kalksin alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…